Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

slm esra
adetinin tam olarak söküldüğü günü 1. gün olarak kabul ediyorsun. senin için 21i ilk günü oluyor. 3 aydır doktorla olan ilişkim bu konularda beni uzman yaptı nerdeyse:)) ama sen yine de dr.nu ara sor yanıltmak istemem

Slm arkadaşlar. Bende bu topiğe ilk mesaj atıyorum.
Benimde bir kızım birde üzüm gebeliğiyle sonuçlanan bi hamilelik geçmişim var.
Yarında olası hamile kalma günüm .sat 10 şubat. Korunmasam mı acaba .gerçi ben nisan -mayıs gibi düşünüyordum ama kararsızım...

hoşgeldin canım.rabbimin ne zaman vereceği beli olmaz.üzüm grbrliği nasıl bişey ben dış gebelik geçirdim.ilk gebeliğin hangisiydi

Yok canım ilki kızım 8.8.2008 doğumlu.
2010 da yine kaldım
2 ay olana kadar kalbi atmadı.sonra kürtaj.malum sonuç bi geldi üzüm gebeliği.boş gebeliklerin içinde en riskli olanı.
1 sene gebelik yasak . 1 sene her ay gebelik testi yaptımak zorunlu.çünkü o içinde üzüm üzüm taneler oluyor.kürtajda 1 i içinde kalsa 1 sene boyunca kendi kendine gelişio çoğalıo.ve kanser riskide olabilior kimisinde. Boş gebeyim diye üzülenlere söylüyorum. Beterin beteri var. üzüm gebeliği hepsindende beter...
Yinede çok şükür rabbime . Böyle uygun gördü demek.
Zamanım doldu.ama kararsızım yarın akşam denesemmiiii???

canım bence senin bu yaşadığından da kötüleri var beğinin karnında ölmesi gibi hemde doğuma haftalar varken.ben yaşadım bunu ve ölü bebeği 1 hafta karnımda taşıdım bunun üzerine birde beni zehirledi.yani beterinde beteri var haline şükret

Boş gebeliklerin içinde en kötüsü üzüm gebeliği.o açıdan söylemiştim.çok geçmiş olsun.
Seninki sağlıklı bir gebelikti.son aylarda olan bi gelişme demekki. çok zor.ben kürtajdan sonra bunalıma girdim.çok üzüldüm.hatta ürtiker oldu.vucudum üzüntüden şişti. Sanki ben kendim aldırmışım gibi vicdan azabı çektim.atlattım ki benimki 2 aylık biet parçasıydı dr ların tabiriyle. Seninkiçoook daha zor. Allah yardımcın olsun.çok zorrrr.... Inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

çok geçmiş olsun gerçekten zor bişeymiş ilk defa duydum allah kimseye yaşatmasın
eğer 2. çocuğu istiyorsn bence korunmayı bırak ne zaman geleceği belli olmaz en azından strese girmeden rahat geçirirsin günlerini
hayırlısı olsun

inşallah canım rabbim kimseye yaşatmasın.herkesin hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

sana da çok geçmiş olsun allah sana hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah
herkes ne çektiğini kendi bilir. umarım bundan sonra her şey itediğin gibi olur

Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim kızlar bende 2 yıllık evliyim pazar günü 2 yıl oluyor. 6 ocakta düşük yaptım bakalım ne zaman nazip olacak bize de bebek sahibi olmak

Merhaba bende aranıza katılabilirmiyim kızlar bende 2 yıllık evliyim pazar günü 2 yıl oluyor. 6 ocakta düşük yaptım bakalım ne zaman nazip olacak bize de bebek sahibi olmak

geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın
düşükten sonra bir süre korunmayı öneriyor doktorlar diye biliyorum. sen ara vermeyecek misin?

merhaba kızlar benim bat 27 şubat son 4 günüm kaldı bu ay da hayal kırıklığı olmaz inşallaaaahhh
Rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin

merhaba kızlar benim bat 27 şubat son 4 günüm kaldı bu ay da hayal kırıklığı olmaz inşallaaaahhh
Rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin

amin canım inşaallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aratmasın herkese tatdırsın annelik duygusunu bana da inşaallah senin ki yakınmış cnm benim ki de 4 mart bakalım nasip

hayırlısı Allahtan inşaallah bakalım nasip sizler hamilemisiniz cnm ne kadarlık evlisiniz

ben hamile değilim.. yani büyük ihtimalle değilim yarın yaptıracağım kan testinde çok büyük bi mucize olmazsa:))
aşağı yukarı 1,5 yıl oldu evleneli.6-7 aydır bebek istiyoruz. geç evlendim ben şimdi 30 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…