- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.041
merhaba kızlar benim bat 27 şubat son 4 günüm kaldı bu ay da hayal kırıklığı olmaz inşallaaaahhh
Rabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin
kırmızı kat aldım oyun dışı edildimzaten geçen hafta eşimde sorun olduğunu öğrenmiştim maalesef ( yarın doktora gidicez bakalım aşılama mı tüp mü önerirler umarım olur ve isteyen herkese nasip etsin Allah umarım birsürü kişi güzel haberler verir bu ay hayırlısıyla öpüyorum hepinizi
içimden gelio hamilesinnnnn...
amin canım inşaallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aratmasın herkese tatdırsın annelik duygusunu bana da inşaallah senin ki yakınmış cnm benim ki de 4 mart bakalım nasip
içini ferah tut hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşallah
merhaba herkese
bu ay da hayaller gerçekleşmedi malesef. dün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif artık kırmızıları bekliyorum(
bu ay ilaçlara ara vermeyi düşünüyorum. bakalım pzt. günü doktorla konuşup bir yol belirleriz herhalde..
merhaba arkadaşlar...benim sat 25 ocaktı..normalde çok düzenli adet görüyordum..28 günde bir falan..bu günlerde adetli olmam gerekiyordu yani..2 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı..gerçi bi süre beklenmesi gerekiyormuş ben çizginin birini görünce attımama yine de negatifti işte ...bakalım hayırlısı yarın sabah birdaha test yapıcamm..Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahh..idrar testinde hemen çıkmama ihtimali de varmış çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?