Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

kırmızı kat aldım oyun dışı edildim zaten geçen hafta eşimde sorun olduğunu öğrenmiştim maalesef ( yarın doktora gidicez bakalım aşılama mı tüp mü önerirler umarım olur ve isteyen herkese nasip etsin Allah umarım birsürü kişi güzel haberler verir bu ay hayırlısıyla öpüyorum hepinizi

hakkında hayırlısı olsun inş bende kırmızı kartı beklicem bugün progestoron testi yaptırdım 7 çıktı önümüzdek ay ilacın dozunu yükselticez dedi doktor hayırlısı bakalım....

amin canım inşaallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aratmasın herkese tatdırsın annelik duygusunu bana da inşaallah senin ki yakınmış cnm benim ki de 4 mart bakalım nasip

hadi bakalım hayırlısı kızlar ya benim 5 mart doğum günüm eğer bu ay bebiş varsa hayatımda aldığım en güzel hediye olacak.. amiiin bu arada dediğin gibi kimseye aratmasın canım inşallah hepimiz en kısa zamanda gönlümüzün muradına ereriz

karabiber inşallah hamilesindir.darısı başımıza elif elif diyorum nerede yaaa.yüksel nevercare nasılsınz poly hoşgeldin bacım sende

merhaba herkese
bu ay da hayaller gerçekleşmedi malesef. dün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif artık kırmızıları bekliyorum(
bu ay ilaçlara ara vermeyi düşünüyorum. bakalım pzt. günü doktorla konuşup bir yol belirleriz herhalde..

merhaba arkadaşlar...benim sat 25 ocaktı..normalde çok düzenli adet görüyordum..28 günde bir falan..bu günlerde adetli olmam gerekiyordu yani..2 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı..gerçi bi süre beklenmesi gerekiyormuş ben çizginin birini görünce attım ama yine de negatifti işte ...bakalım hayırlısı yarın sabah birdaha test yapıcamm..Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahh..idrar testinde hemen çıkmama ihtimali de varmış çünkü...

eger regl olursan mart sayfamiza bekleriz:) ama insallah bu ay olursun. belki gec yumurtlama olmustur ondan cikmamistir kan testinde

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/502280-anne-olma-hayalini-marta-erteleyenler.html

idrar testinde her zaman çıkmayabiliyor. ben bir eczanede görmüştüm diğer testlerden farklıydı. hemen göstereni varmış 25 lira deyince almadım. zaten kan testini de özelde yaptırsan 30 lira. bence sen 2 gün daha bekle kanda baktır. en doğru sonuç onda çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…