Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Günaydın canım hoşbulduk evet çok iyi geldi kafam dağıldı sen nasılsın canım en son bekliyodun inşallah gelmemiştir adetin

ben cuma günü kan testi yaptırdım negatif çıktı malesef.. progestanı da bıraktım sonucu alınca, dün sabah da beklenen oldu...
bir ay daha boyle geçti. bu ay çok umutlu başladım yumurtam yeterince büyüdüğün için. ama adet günü yaklaştıkça umut kayboldu napalım nasip değilmiş
bu ay ilaç kullanmayı düşünmüyorum kendi haline bırakıcam.rahim filmi çektirebilrim belki doktor geçen ay yapalım demişti de ben gerek kalmayacağını söylemiştim:)) ama bu gidişle onu da yapıcaz

sende aynı benim gibi olmuşsun canım ya bende bu aydan çok umutluydum ama malesef olmadı ama elden bişey gelmiyor malesef demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş bende aynı şekilde düşünüyorum 1 ay daha deniycem yine olmazsa ara vericem çünkü çok stres yapıyorum benim doktorum hiç hsg falan demedi ama bence çekinirse iyi olur diye düşünüyorum gittiğim zaman bende bi sorucam bakalım ne diycek

elifcim benim doktor yavaş yavaş aşılamaya doğru ilerliyor hissine kapılıyorum çünkü bir çok test yaptırdı. karyotip testi, trobofili paneli şimdi de hsg..ama hsg nin tedavi edici özelliği de olduğu için ben sıcak bakıyorum anestezi altında tabi:))
sen de sor bakalım belki sana da önerir doktorun. senin klomenle kaçıncı ayın?

benim bu 4. ayım canım ya benim doktorum hiç hormon tahlili falan yaptırmadı hiç bişey yaptırmadı yani ilk gittiğimde ultrasonla baktı yumurtalıkların polikistik yapıda yani tembel dedi ondan sonrada klomene başladı işte çoğu şeyi hep burdan öğreniyorum gittiğimde hep hsg yi hemde tahlilleri söyliycem belki aklına gelir ben diyince bu arada zaten banada 1-2 ay daha deneyelim ondan sonra aşılama yaptırırsın dedi tüp bebek merkezine yönlendiririm dedi

aynısını bana da dedi aşılamadan sonra tüp bebek.muhakkak tahlil yaptırması lazımdı bu ne biçim doktor.ben hep ayrı ayrı doktorlara gittim hepside adetin 3.günü hormon testi yaptırdı fsh lh prolaktin fln cnm ihmal etme sen söyle iste cnm benim.cok önemli

evet ya gidince söyliycem bi sonraki ay yaptırırım artık sen naıslsın canım sende durum ne ?

ben de 3. gün bakılan horman testlerini hiç yaptırmadım. aynen sizdeki gibi ultrasonla baktı ve pko var dedi. ama ben de adet düzensizliği vardı. normal döngüm 45 gün benim. son iki aydır ilaç kullandığım için 30-35 e düştü. benim yaptırdığım testler genetik testleri ve pıhtılaşma testi. fsh falan nedir bilmiyorum bile. ama ben kimyasal gebelik yaşadım, en azından hamile kalabiliyorum diye düşündüğü için belki istememiştir.
bu ay soğan kürünü yapıcam siz de yapın bence sebep olur belki...

canım bende de aynı adet düzensizliği vardı hatta söktürücü ilaç içmeden kesinlikle olmuyodum soğan kürüne başlamayı bende düşünüyorum ama kaçıncı günü başlanıyo benim bugün adetimin 11. günü

alevcim bide bişey sorucam bu yakı kaç gün kalıcaktı canım ben dün sabah yapıştırdım dünden beride çıkarmadım ama etisi geçti heralde dün aşırı yaktı beni kavurdu resmen ama bugün hiç bişey yok

elifcim bende iyiym dediğim gibi ilaçları bıraktım kendiliğmden adet olmayı bekliyorum adetin ilk gününden başlayarak bana iğne verecekmiş göbekten.ama gidip gitmemek arasında kararsızım tedaviyi bıraktım gibi.bu da bir intihar şekli sayılırmı :\

never o dediğim testleri muhakkak yaptırın

cnm benim 3-5 gün takılı kalsın sonra 1 gün ara ver yenisini tak toplamda 7 gün tak etkisi gecmez ama yanması gecer soğuğu gecirmez cnm bnm ilk 3 saat acıyo sonra geciyor hatta ben bir enerjik olmuştum bel ağrımı aldı benim ama bakalım bu ay doğal yolla kalayım diyorum kalamasamda direkt aşılama tüp bebek.

soğana adetin bittikten sonra 7. günde başlıyorsun en etkili olduğu zaman buymuş. iğrenç bişey ama denemeye değer ibrahim saraçoğlu kendisine çok güveniyor bu konuda...

bence 1 kerede olsa iğne ile tedaviyi dene canıım çünkü iğnenin etkisi bu bizim kullandığımız ilaçlara göre kat kat daha fazla bizim bi tanıdığımız o göbekten yapılan iğneyle ilk denemesinde hamile kaldı hemde ikiz şimdi 2 oğlu var 1 yaşındalar bakarsın seninde öyle olur Allah belkide şifamızı ona saklamıştır bilemeyiz canım bence dene derim ama genede sen bilirsin tabiki canım

soğana adetin bittikten sonra 7. günde başlıyorsun en etkili olduğu zaman buymuş. iğrenç bişey ama denemeye değer ibrahim saraçoğlu kendisine çok güveniyor bu konuda...

o zaman 2 gün sonra başlamam lazım benim ya benim aklıma şu takıldı ben 2 gün sonra muhtemelen çatlatma iğnesi olucam ondan sonra çalışmalara başlıycaz işte bu soğan suyu rahimi temizliyor ya acaba bi zararı olur mu iğneye falan yada bebeğin tutunmasına falan

bence de bir ay ara ver dinlensin bünye olmazsa yeniden heyecanla başlarsın tedavine. inşallah çok beklemeden hayırlı haberleri alırsın. tüp bebeğe falan gerek kalmaz.

kızlar merhaba Elifciğim hoşgeldin yaaa sen olmayınca topik çok hareketsiz valla. nasıl geçti günlerin

hoşbulduk canım benim gayet güzel geçti vallahi çalıştığım için dip köşe temizlik yapamıyordum güzelce dip köşe temizlik yaptım içim rahat etti ondan sonrada dinlendim bol bol çok iyi geldi kafamı boşalttım sen nasılsın canım evet topik çok sakinleşmiş kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…