Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

yumurtalıkların çatlayamamış olabilir canım yarın bence doktoruna bir git

kötü şeyler aklına getirme inşallah güzel bir şeyin habercisidir canım belki çatlatma iğnesinden sonra dölleme oldu
valla durum hakkında bir bilgim yok ama güzel şeyler düşün

yumurtalıkların çatlayamamış olabilir canım yarın bence doktoruna bir git

öylemidir sence ama ben yarın doktora gidememki patronum il dışında başkada kimse yok yaaaa bu ay umutluydum ben ya hadi bu ay çatlamadıysa gelecek ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekecek kisler yok olsun diye al sana bir 2 ay daha offfffff ya

iyim canım sen nasılsın bir sancı çektim biraz dinlendim iyim şimdi sen nasılsın

iyiyim canım ben işte bugün biraz biraz strese girmeye başladım batım aslında 10 şubat hadi hayırlısı bekliyorum
bu arada sen havuç yesene çatlamaya yardım ediyormuş belki bir yararı olur

bende belki şimdi çatlamıştır diye düşünüyordum eşime kızmıştım nasıl denk geldi bu hafta gece nöbeti diye belkide öyledir kim bilirki

ben 4 saat boyunca çok kötü bir sancı çektim dayanamıyordum iki büklüm karnımı tutuyordum sancılı adet görür gibi kızlar hala biraz var ama çok değil sizce neden olmuştur bilgisi olan varmı?

canım çok geçmiş olsun...
istersen yarın doktorunla bir görüş...
böyle bir ağrı olması normalmiymiş bi öğren için rahat etsin...
acil şifalar dilerim

iyiyim canım ben işte bugün biraz biraz strese girmeye başladım batım aslında 10 şubat hadi hayırlısı bekliyorum
bu arada sen havuç yesene çatlamaya yardım ediyormuş belki bir yararı olur

yiyorum canım ama dün bitti malesef çalıştığım içinde alamadım stres stres stres en yapmamız gereken tedavi yöntemi aslında ama kim bne derse desin aklımızın bir köşesinde duruyor acabalar hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip eder

olsun Allahımın harika bir zaman ayarı var o herşeyin en güzelini bilir
ben sadece çok heyecanlıyım acaba olcak mı diye
tabii hayırlı zamanda hayırlı evlat en önemlisi
bu ay hamişiz inşallahhh

bahar canım niye yazmıyorsun
ayşegülde gelmiş kızlar gelin de tanışalım

yaşım 27. 1,5 senelik evliyim. Bu denemede 3. Ayım inş. Tutar.
2 gunde bır ilişki devam tam gaz.
Tedavi görmuyorum.
Adetlerim düzensiz. Her ay 1 hafta ileri atıyor..
Umuudm şubat ayıı
hos geldın canım aramıza bebek sahıbı olmak ıstıyorsan adetını ılk once duzene sokman lazım canım tecrubemden soylıyebılırım tavsıyem dktora gorune bılırsın adet duzensızlıgı ıcın ama sıkma cannı guzelım melegımızı alıcaz kucagımıza ınsallah

kızlar nerdesiniz yaa
ben bu ay hayıt tohumu ilacı kullandım sizde kür kullanan var mı
burda tartışalım kızlar bu ay hamile kalan arkadaşlar hangi kürleri
yaptığınıda tartışalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…