- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
hayır bir ilaç kullanmıyorum en son cumartesi günü çatlatma iğnesi olmuştum okadar 2 gün önceye kadar ara ara yumurtalıklarım ağrıyordu ama çok kısa sürüyordu şimdi göbeğimin altı iyice gerildi çok ağrıdı sanki birşey var çıksa bitecek o ağrı çok anlattım demi
hoşgeldin canım nasılsın
hayır bir ilaç kullanmıyorum en son cumartesi günü çatlatma iğnesi olmuştum okadar 2 gün önceye kadar ara ara yumurtalıklarım ağrıyordu ama çok kısa sürüyordu şimdi göbeğimin altı iyice gerildi çok ağrıdı sanki birşey var çıksa bitecek o ağrı çok anlattım demi
yumurtalıkların çatlayamamış olabilir canım yarın bence doktoruna bir git
iyim canım sen nasılsın bir sancı çektim biraz dinlendim iyim şimdi sen nasılsın
ben 4 saat boyunca çok kötü bir sancı çektim dayanamıyordum iki büklüm karnımı tutuyordum sancılı adet görür gibi kızlar hala biraz var ama çok değil sizce neden olmuştur bilgisi olan varmı?
iyiyim canım ben işte bugün biraz biraz strese girmeye başladım batım aslında 10 şubat hadi hayırlısı bekliyorum
bu arada sen havuç yesene çatlamaya yardım ediyormuş belki bir yararı olur
canım çok geçmiş olsun...
istersen yarın doktorunla bir görüş...
böyle bir ağrı olması normalmiymiş bi öğren için rahat etsin...
acil şifalar dilerim
çok ara verme canım özletmeyelim birbirimizi
yiyorum canım ama dün bitti malesef çalıştığım içinde alamadım stres stres stres en yapmamız gereken tedavi yöntemi aslında ama kim bne derse desin aklımızın bir köşesinde duruyor acabalar hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip eder
bancede doktora gitmakde fayda var canım zaten sadece adet düzenliğin olsa bie gitmen gerek çümkü çok önemli düzenli adet olmak inşallah iyi haberlerle gelirsin canım[/QUO
hanımlar merhaba,
bende pko hastasıyım 3,5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz bebek olmuyor 3 aydır tedavi görüyorum ilk önce klomen kullandım 2 ay yumurta gelişmedi bu ay femara diye bi ilaç verdi doktorum onunla gelişti bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş sabah çatlatma iğnesi oldum yaşım 28 bende aranıza katılmak istedim
HOS GELDIN CANIM ARAMIZA AYNI DERDI PAYLASIYORUZ BENDE UC BUCUK SENEDIR EVLIYIM VE IKI SENEDIR BEBEK ISTIYORUZ ALLAH HERKEZINMELEGINI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN HEMEN SENI LISTEYE EKLIYORUM BAT INI YAZMAMISSIN CANIM YAZARSAN EKLIYEYIM
hos geldın canım aramıza bebek sahıbı olmak ıstıyorsan adetını ılk once duzene sokman lazım canım tecrubemden soylıyebılırım tavsıyem dktora gorune bılırsın adet duzensızlıgı ıcın ama sıkma cannı guzelım melegımızı alıcaz kucagımıza ınsallahyaşım 27. 1,5 senelik evliyim. Bu denemede 3. Ayım inş. Tutar.
2 gunde bır ilişki devam tam gaz.
Tedavi görmuyorum.
Adetlerim düzensiz. Her ay 1 hafta ileri atıyor..
Umuudm şubat ayıı
HOS GELDIN CANIM ARAMIZA AYNI DERDI PAYLASIYORUZ BENDE UC BUCUK SENEDIR EVLIYIM VE IKI SENEDIR BEBEK ISTIYORUZ ALLAH HERKEZINMELEGINI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN HEMEN SENI LISTEYE EKLIYORUM BAT INI YAZMAMISSIN CANIM YAZARSAN EKLIYEYIM
15 Ş U B A T Bat tarihim canım
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama onun baba olma isteği aşırı kendi babasını 2 yaşındayken kaybetmiş ve baba olmak onun için çok farklı allah isteyen herkese nasip etsin
EVET CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH HIC BIR ANNE ADAYINI BEKLETMEDEN GOBUSLERI DOLSUN AMA HERSEYIN HAYIRLISI ISTIYELIM
EVET CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH HIC BIR ANNE ADAYINI BEKLETMEDEN GOBUSLERI DOLSUN AMA HERSEYIN HAYIRLISI ISTIYELIM
her istediğimde hayırlısını diyorum herşey için allah çaresi olmayan dert vermesin yine çooook şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?