- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.281
bencede canım hem için rahatlasın hemde bir sorun varsa önce ona yönelirsin boşa kürek çekmemk lazım bugünler bizi çok yıpratıyor olacağı varsa da olmuyor ben bu arada anestesiz oldum zordu ama dayanılamayacak bir ağrı değildi sadece psikoloji oraya gitmeden önce çok araştırdım korkarak gittim ve o masaya yatınca niye ben böyleyim neden kendiliğinden olmuyor diye kendimi üzdüm durdum ve sonrasında 1 saat aralıksız ağladım şimdi diyrum 5 dk bir işleme dayanamayacaksam nasıl normal doğum yapacam
patronum burda canım tek pc olduğu için giremiyorum yine kapatacam fırsat buldukça girmeye çalışıyorum kocamanseni
anladım canım ama fiyatı çok pahalıymış yaa 1-2 topikte 250 tl civarı diye okumuştum anestezili olarak fındıklı da varmış bi yer hatta ama ismini hatırlayamadım
canım daha önce sen çektirmedin mi eğer çektirmediysen neden ilaç verdiki doktor ya ya tüplerde sorun varsa bugüne kadar yaptığın çaba ki inşallah bir sorun yoktur yanlış anlama ama sorunun ne olduğunu tam tespit etmeden ilaç kullanman bende herşey den önce hsg filmi ondan sonra ilaç oldu
elifcim ben izmirdeyim fındıklı bana uzak kalabilir:))) pahalı olabilir ben hiç fiyat araştırmadım başka yerde yaptırsam doktorum olmayacak. başladığım tedaviyi aynı doktorla devam ettirmek istiyorum
yükselcim ben kimyasal gebelik yaşadım. tüplerle ilgili bir sorun olmadığını soyledi doktorum. olsaymış yumurta döllenip rahme gelemezmiş. ama rahimde bir sorun olabilir dedi. geçtiğimiz ay çektirmemi önerdi ama ben bu ay olacak ona gerek kalmayacak dedim ama malesef dediğim gibi olmadı(ben de daha fazla geciktirmek istemedim yarın cuma günü yaptırıcam inşallah
amin cnm inaşşalh hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz
kızlar farkında mısınız yumurta çatlama günü, adet günü derken hayatımızdan günler akıp gidiyor. hayatımızdan günler giderken biz sadece aman bu ay nolacak derdindeyiz, her geçen gün sona yaklıştığımız unutuyoruz.. bırakalım artık günleri saymayı ve sürekli bişeyleri beklemeyi...her günün tadını çıkarark keyif alarak geçirelim, hayat gerçekten çok kısa
Selam kızlzr okadar yogun gecıyorkı hayat fırsat bulamıyorum bırde es ıslerıne basladım maksat bıraz kafam dagılsın sızler nasılsınız sızlerı cook ozluyorum ınsallah guzel gelısmmeler vardır benede 1o mart dr gıdıyrum eltımın tavsıyesı uzere bakalım hakkımızda hayırlısı sızlerı cok opuyorum
slm kızlar ben bugün saç dökülmesi için dr gitmiştim pko olduğumu söyldim birde aralıktaki endokrin sonuçlarımı gösterdim önce pcoyu çözmen lazım dedi ne yapıcam dedim akupunktur önerdi şaşırdım dedim ben onu sigarayla zayıflamada kullanılıyo die biliyordum pcoda hiç duymamıştım dedim genelde öle biliniyo halbuki en az etkisi zayıflama ve pcoda dedi sonra hocasına yönlendirdi uzmanmış akupunkturda işe geldim araştırdım biraz bikaç yazı buldum pcoda bu yöntemle tedavi oldunu bakalım akşam eşimle görüşüyümde gitmeyi düşünüyorum...
merhaba canım sende hoşgeldin akupunktur işi gerçekten ilginç bende şaşırdım şimdi ilk defa duyuyorum acaba nasıl bir faydası oluyormuş ? sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun canım en son yumurta takibine gidiyodun diye hatırlıyorum
hb canım evet çatlatma iğnemi oldum ama 21.gün progesteron testi yaptırdım ve düşük çıktı doktor önümüzdeki ay doz artırıcaz dedi adetimi bekliyorum yani ama gitmicem doktora endokrine gidicem doktor 3 ay sonra yine gel testleri yaptır demişti ordaki sonuca göre şu akupunkturu denicem...
he kızalev buda yakı yapmış kız demek ki var bi hikmeti
he kızdarısı bize inşallah
slm kızlar ben bugün saç dökülmesi için dr gitmiştim pko olduğumu söyldim birde aralıktaki endokrin sonuçlarımı gösterdim önce pcoyu çözmen lazım dedi ne yapıcam dedim akupunktur önerdi şaşırdım dedim ben onu sigarayla zayıflamada kullanılıyo die biliyordum pcoda hiç duymamıştım dedim genelde öle biliniyo halbuki en az etkisi zayıflama ve pcoda dedi sonra hocasına yönlendirdi uzmanmış akupunkturda işe geldim araştırdım biraz bikaç yazı buldum pcoda bu yöntemle tedavi oldunu bakalım akşam eşimle görüşüyümde gitmeyi düşünüyorum...
canım arkadaşım inşallah bebeğine akuğunktur sebep olur
hayırlısı canım benimmm
canım hep sorucam unutuyorum yaa sen ne iş yapıyodun ? bende seni çok öptüm
mrb kızlar benimde yarın ilk aşılamam yapılacak saat 1de inşallah Rabbim daha fazla aratmaz. yaşım 22 yaş konusu önemlimi aşılamada yani tutması daha kolay genç yaşta dedilerde
mrb kızlar benimde yarın ilk aşılamam yapılacak saat 1de inşallah Rabbim daha fazla aratmaz. yaşım 22 yaş konusu önemlimi aşılamada yani tutması daha kolay genç yaşta dedilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?