Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

mrb kızlar benimde yarın ilk aşılamam yapılacak saat 1de inşallah Rabbim daha fazla aratmaz. yaşım 22 yaş konusu önemlimi aşılamada yani tutması daha kolay genç yaşta dedilerde

merhaba canım yaşın genç olduğu için çok avantajlısın inşallah sonucunda iyi olurda bebeğin tutunur sana ama mutlaka morali yüksek olarak gir bence olumlu düşün olumlu olsun canım hayırlısı olur inşallah

inşallah yaa doktorda yaşımdan dolayı şansın yüksek dedi. moralim yerinde çok şükür pek heyecanda yok saatin gelmesini bekliyorum. hepimiz için hayırlısı olsun.

inşallah yaa doktorda yaşımdan dolayı şansın yüksek dedi. moralim yerinde çok şükür pek heyecanda yok saatin gelmesini bekliyorum. hepimiz için hayırlısı olsun.

amin canım inşallah mutlu haberler alırsın aşılamayı özelde mi yaptırıyorsun ne kadar ücreti acaba canım ? 1-2 ay daha olmazsa bende aşılama düşünüyorumda

amin canım inşallah mutlu haberler alırsın aşılamayı özelde mi yaptırıyorsun ne kadar ücreti acaba canım ? 1-2 ay daha olmazsa bende aşılama düşünüyorumda
tedavi sürecim özelde oldu aşılama kayseri tüp bebek merkezinde yapılcak. 500 tl aşılama. yaklaşık 400 de ilaçlar tuttu işte hastaneye muayene için verdiklerimi saymıyorum. 1 milyarı buldu anlayacagın

tedavi sürecim özelde oldu aşılama kayseri tüp bebek merkezinde yapılcak. 500 tl aşılama. yaklaşık 400 de ilaçlar tuttu işte hastaneye muayene için verdiklerimi saymıyorum. 1 milyarı buldu anlayacagın

anladım canım inşallah karşılığınıda nur topu gibi sağlıklı bir bebekle alırsın Allah bu yolda kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın

amiinnn inşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. sen tedavi görüyomusun şimdi?

evet canım ben yumurta takibi yaptırıyorum yumurta geliştirmek için femara diye bi ilaç ve çatlatma iğnesi kullanıyorum hatta çatlatma iğnesini az önce oldum ondan sonra 15 gün bekleyiş ay seninle durumumuz aynı günlerde belli olucak bu arada

ayyy inşallah iğneyle falan uğraşmazsın hemen olurda bebişin bende 1 ay denedim o tedaviyi, 1 ayda yine iğneyle denedim pcoluyum doktor boşa uğraşmayalım yıpranıyosun aşılamaya geçelim dedi geçtik bakalım hayırlısı. evet aynı günlerde belli olcak durumumuz hadi hayırlısı. ben gidiyorum yavaş yavaş dua edinn heycanlandımmm :)

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım Allah yardımcın olsun inşallah tutar

aşılama yaptırmış biri olarak tavsiyem moralini yüksek tut. ben çok olumsuz düşünmüştüm olmadı tabi. birde ben de değil eşimdeydi problem onuda kafama çok takmıştım. moral çok önemli stres yapma gerisi kolay

iyiyim çok şükür bitanem sen nasılsın çatlatma iğnesi oldum 11 de gene başlıycaz beklemeye inşallah geçen ay ki gibi stres yapmam yaa çok stres yapıyorum sen napıyosun nasılsın canım

hadi hayırlısı Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. ben regl günümü bekliyorum. 5 mart bakalım şimdiden adet olacakmış gibi hafiften sancılarım geliyor. hayırlısı olsun. stres çok etkiliyor inan.
benim memlekette bir arkadaşım vardı. henüz o zamanları 18 yaşındaydık tabi. ben her ay düzenli regl görürken o arkadaş 8 ayda bir regl görüyordu. neyse o 19 yaşında evlendi. ben de 20 yaşında üniversite okumaya başladım. onun 1 yıl sonra 1 kızı oldu. onun ardından doktora gidiyor doktor diyorki ona sen çocuk düşünüyorsan hemen yap çünkü artık çocuğun olmayabilir diyor. o arkadaşta 2. kızını doğuruyor bu tavsiye üzerine. aradan baya bir zaman geçiyor 6 yıl kadar tabi o s,ürede bu arkadaş artık yılda bir adet görüyor. nasıl olsa olmuyor diye korunmuyor. sonra bir hamilelik daha 3. çocuğu erkek oluyor dünlyalar tatlısı oda büyüdü. ben 34 yaşında evlendim. eşimde problem çıktı yaş şimdi oldu 36. herşey nasip kısmet biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim

maşallah ne güzel Allah 3 evlat nasip etsin Allah bizlerede nasip etsin inşallah evet bende kesinlikle inanıyorum stres her şeyi kötü etkilediği gibi bunuda olumsuz etkiliyor o yüzden takmamaya çalışıyorum başka şeylerle falan oyalanıyorum

ben yazın tedavi sırasında hepten gerildim tabi eşimde. artık normal cinsel hayatımız ev ödevine dönüştü. birlikteliklerimiz bile stresle oldu. o yüzden regl günlerim hep normal zamanın 1 hafta önce olmaya başladım.

ya aynı sıkıntı bizdede var ben geçen ay ilk çatlatma iğnemi oldum onda ilişki için saat veriyor ya doktor ay nasıl stres olduk hem ben hem eşim nerdeyse kavga edicektik saçma sapan şeylerden ben zaten 2-3 ay daha deneyip ondan sonra 1-2 ay ara vermeyi düşünüyorum beynimi boşaltmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…