- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.321
ya aynı sıkıntı bizdede var ben geçen ay ilk çatlatma iğnemi oldum onda ilişki için saat veriyor ya doktor ay nasıl stres olduk hem ben hem eşim nerdeyse kavga edicektik saçma sapan şeylerden ben zaten 2-3 ay daha deneyip ondan sonra 1-2 ay ara vermeyi düşünüyorum beynimi boşaltmak için
valla aynısı demekki herkeste. ben bu ay regl olduktan sonra ovilasyon mikroskobu alacağım. onda takip edeceğim. ben eşime diğer aylar bu gün müsait günlerim belki olur hadi birlikte olalım deyince itiraz etmiyor ama bunu bir doktor deyince yapmak istemiyor. biz artık bu aydan sonra ciddi çalışcağız inşallah. zaten eşimin varikosel ameliyatının üzerinden 6 ay geçti. biz ikimizde arı sütü, bal polen çörek otu kullanıyoruz. birde eşime evicap içiriyorum akşamları bol yeşil salata yediriyorum. inan artık gün aşırı bile ilşki uzun geliyor. doluluk çok oluyor diyor
fıstık arkadaşlarım benim alev, gölge çiçeği nereye kayboldunuz kızlar
bebeğim bebeğim burdayım ben biraz ortalığı filan toparladım temizlik işlerim vardınasılsın sen bakim
bende işte iyiym biraz temizlik düşkünü biriryim kenimi evime verdimeşim çamaşır suyu alıp geldiğinde sevinçten havalara ucuyorum o denli
bugün yumurtalık takibine gittim küçük yumurtalar büyümüş 10 mm 4-5 tane 3 gün önceki 12 mm lik görünmedi bulamadılar ne oldu ona acaba bu aydan birşey çıkmayacak galiba ama doktor salı tekrar gel bakacaz dedi büyürmü bu saaaten sonra bilemem birde adetim geçikecek bu ay normalde şuan çatlamış 15 gün sonra adet olmam gerekiyordu nasip işte benden böyle
tabiki byür cnm bnm 2 günde 19 cm bile olabiliyor.bak seninkiler yine büyüyomuş bende hiç büyümemişler.
valla umudum yok gibi ne yapaağımı şaşırdım 2 günde 1 kilo incir yedim salıya kadar ne yapsam bilmiyor inciri görmek bile istemiyorum artık okadar ööö oldum ya velavela bu 3 gün önceki 12 mm çatlamış olabilrmi ya okadar uğraştılar bulamadılar ne olmuş olabilirki canımıda çok yaktılar bugün hiç ağrı olmazdı
cnm bulamamazlık gbi bişi olamaz cünkü ayrıntılı muayene oluyosun ve sağına soluna iyice bakarlar . kasıklarında ağrı varsa ilişkiye gir o gün cünkü catlamanın en büyük belirtisi bıçak ağrısı gibi saplanmalar.bence vücudu muhakkak sıcağa yakın ılık tut asla soğuk olmasın vücut ısın.ve en önemlisi neşeli ol müzik dinle uzan dinlen.meyve ye bol bol.cnm bnm hayırlısıyla bi hamile kalsak ahh ahhh
bulamadılar valla iyice baktılar zaten bir önceki gittiğimde not alıyorlar geçenkinde kocaman 1 tane vardı diğer okadar küçükükü bu hemen göze batıyordu şimdi 10 tane yakın var hepsine bakıyorlar 10 dan büyük değil. 2 gündür yumurtalıklarım acıyor canım hareketlilik var 10 gündür yoktu ve geçen ay ağrım çoktu.ay valla artık hamile kalsak artık annemlerde 2 günsonra keşke olmasaydı dersiniz diyor bugünleri yaşadıktan sonra öyle bir düşünce bile gezmez galiba kafamdan
başak burçlarıda cok fena titzlk konusunda kız elif beni faceden eklesene.bazen burda görmüyorum yazışmalarımızı ama o sayfa hep açık
yüksellllllll nerdesinnnnnnnnn seni dövücem zaten çok stres yapıyosun sen yazık kendine zarar veriyosun bu kadar kasma kendini canım ya Allah nasip etmedikten sonra kendimizide öldürsek boş olmuyor o yüzden biraz rahat olmaya çalış bizimde olucak inşallah bebişlerimiz hem senin çok büyük bi avantajın var yaşın çok genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?