- Konu Sahibi aysegul21072008
-
3 gunum var:) Aslinda ben digital olanlara daha bir inandim. Bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi:)
dubai mi vaoovvv gerçekten çok zenginler mi?
inan inan bence yarın dr da aynı şeyleri söyleyecek
HAYIRLI OLSUN
şekerim sen burdamısın
bende subat ayı umudunu görünce geliyim dedim...
valla az önce ovulasyon testi yaptım koyu çift cizgi cıkınca heyecanlandım valla
bide bu ay bat ım tam eşimin dogum gününe denk geliyor cok hayallere daldım vallaa
canım senin belirtilerin nelerdi yazarsanız çok sevinirim
inşallah hamilesiniz. moralinizi hiç bozmayın kendinizi hiç üzmeyin. özellikle 4 ile 8. hafta arası çok önemli gebelik için. Allah tamamına erdirsin. benimde adetime 7 gün var. bu aydan pek ümitli değilim dersimize iyi çalışamadık. bu arada 20 aralıkta bir düşüğüm oldu. o dönemde çok stres yaşamıştım. stresin üzerine bebek gitti. çünkü patoloji sonucu temizdi. yani diyeceğim o ki dünya yansa bir top samanınız yanmasın. sağlılk hamilelikler diliyorum. Allah tamamına erdirsin.
aminnn inşallah herkesin gönlüne göre versin allah. umarım yaarın anlıycaz güzel haber mi hüsranmıtam sevinemiyorumda bide bu yaptığım 2.testin çizgisi silikleşti akşama kadar ama sabah yaptığım duruyor sanki o çizgi gittikçe olmuycak diye üzülüyorum ama sabahki kırmızıca duruyor karşımda:)
evet canım burdayım sende hoşgeldin
hadi hayırlısı bakalım batın ne zaman canım benimki yaklaşıyor
10 şubat
inşallah eşine güzel bir hedye verirsin:26:
Cok gecmis olsunAslinda 3 aya kadar kendimizi kaptirmayacagimiza soz verdik ama bakalim:) Ben mikroadenom hastasiyim yani prolaktinim dusmuyor ancak haplarla. Ve hamile kalabilecegimi dusunmeden yasiyorduk ta ki bu ay belirtiler baslayana kadar. Ist da ki doktorum cok sasiracak cunku bana 6 ay vermisti.
Benim belirtilerim 20 gun oncesinden basladi. Ilk once uyku sorunu biri olmama ragmen ayakta uyumaya basladim. Daha sonra yumurtaliklarimda siddetli agrilarim oldu ve hic gecmedi. Burasi 28 derece olmasina ragmen hep usuyordum ve hala ole. En sevdigim kasar bile cok kotu gelmeye basladi ve hatta ben kilo verdim bu ay. O kadar cok korktum ki burada bir dr gittim gecen hafta ve bana bir suru iltahap testi yaptirdi. Onlarda tertemiz cikti ve o zaman baslamakta olan bir gebelik olabilecegini soyledi. Bugunde sabah aksam her saatte idrarimi bile tutmadan yaptigim testlerde hemen pozitif cikti. aa bir de unutmadan tukuruk bezlerim cok calisiyor:) Umarim yardimci olabilmisimdir. Aklima geldikce yazarim
evet canım burdayım sende hoşgeldin
hadi hayırlısı bakalım batın ne zaman canım benimki yaklaşıyor
10 şubat
inşallah eşine güzel bir hedye verirsin:26:
benim geçen hafta biraz bulantı oldu ama çıkaracak kadar değil. ayrıca 15 tatilin benim için uyuyarak geçti gündüz daha doğrusu öğlen 12lere kadar beni kaldıran olmasa uyuyorumderslere nasıl giricem bilmiyorum artık. ve normalde ben çok üşürüm ama ayaklarım yanıyor bazen üşüyor. ve çok gazım var ayrıca aygaz gibiyim normalde hiç yapamazzdım ama, karnım çok şiş 2 hafta önce aldığım pantolon gelmedi göbeğimden:)neyse belirtiler bunlar hıı en önemliside gögüslerim sızlıyor diğer gebeliğimdede tek belirtim gögüs sızlamasıydı bakalım gerçekten inanmam için doktordan duymam lazım sanırım
evet insan düşünmeyince daha çabuk hamile kalabiliyor. benim düşük yaptığım gebeliğimde hiç takvim falan kullanmadık. ilişki sonrası hiç yatakta yatmamıştım hemen duş. ama olmuştu. birde eşim varikoselden ameliyat olmuştu. ben de 6 ayı bekliyordum tedavi için. ama ameliyatının 3. ayında hamile kaldım. 7+2 haftalıkken düşük sebebi ile kürtaj oldum malesef. nasibi yokmuş bebeğimin. ben de eğer bir daha hamile kalırsam karnım büyüynceye kadar kimseye söylemyi düşünmüyorum. ben ce sen de deme. daha iyi
evet insan düşünmeyince daha çabuk hamile kalabiliyor. benim düşük yaptığım gebeliğimde hiç takvim falan kullanmadık. ilişki sonrası hiç yatakta yatmamıştım hemen duş. ama olmuştu. birde eşim varikoselden ameliyat olmuştu. ben de 6 ayı bekliyordum tedavi için. ama ameliyatının 3. ayında hamile kaldım. 7+2 haftalıkken düşük sebebi ile kürtaj oldum malesef. nasibi yokmuş bebeğimin. ben de eğer bir daha hamile kalırsam karnım büyüynceye kadar kimseye söylemyi düşünmüyorum. ben ce sen de deme. daha iyi
berceste canım sanada çok yaklaşmış hadiye senden güzel haberler alalım varmı belirti felan
göğüslerim patlayacak gibi sütyen takamıyorum
gazım var ma üşttüğümü düşündüm
peki kabızlık var mı
bu arada bende öğretmenim beden eğitimi öğretmeniyim sen ne öğretmenisin
olmaz mı göğüslerim şiş
gazım var
tuvalete sık çıkma
birde kasık ağrısı
birde bu sabah ani sancı girdi karnıma kahvaltıdayken
belimde ani sanclar var
ama bunlar adet belirtiside olabilir hayırlısı diyelim
haa birde kabızım
haklısın canım bende ilk 3 ay kimseye söylemeye niyetim yok valla
ama kesin anlarlar benim mutlulugumdan öfff :))))
herseyin bir sebebi var ama henüz insanoglu olarak biz bilmiyoru...
bugün yumurta kırdım onda bile kan lekeleri vardı Allah nasıl herseyi hazırlıyor...
Dua ettim o anda Allahım dedim yumurtaya can veren Rabbim şu Canlı kuluna da bir Can ver....
olmaz mı göğüslerim şiş
gazım var
tuvalete sık çıkma
birde kasık ağrısı
birde bu sabah ani sancı girdi karnıma kahvaltıdayken
belimde ani sanclar var
ama bunlar adet belirtiside olabilir hayırlısı diyelim
haa birde kabızım
amin canım
sen böyle anlatınca aklıma takıldı hani diyorlar yaa ben
kafana takmadım oldu diye ben ne yesem neye baksam aklımda valla nasıl
kafaya takmıyolar ben anlamıyorum:44:
haklısın canım bende ilk 3 ay kimseye söylemeye niyetim yok valla
ama kesin anlarlar benim mutlulugumdan öfff :))))
herseyin bir sebebi var ama henüz insanoglu olarak biz bilmiyoru...
bugün yumurta kırdım onda bile kan lekeleri vardı Allah nasıl herseyi hazırlıyor...
Dua ettim o anda Allahım dedim yumurtaya can veren Rabbim şu Canlı kuluna da bir Can ver....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?