- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
amin canım
sen böyle anlatınca aklıma takıldı hani diyorlar yaa ben
kafana takmadım oldu diye ben ne yesem neye baksam aklımda valla nasıl
kafaya takmıyolar ben anlamıyorum:44:
dimi yaa atamıyoruz ki aklımızdan nasıl atalık evlenmişizi mutluyuz ek derdiiz isteğimiz bebek olmuş
yaşlandıgımızda bir bardak su verenimiz olmucak...
ben 1 yıl korundum sonra bıraktık o gün bugündür her ay hamile kalmayı umut ediyorum....
:123:
inşallah hepimizi sevindirsin Rabbim. birde ben hamile olduğumu çalıştığım okulda söylemek zorunda kaldım. bazı arkadaşlarımla da sevinerek paylaştım.o ona söyledi serken herkes duydu. sonra başıma gelmeyen kazalar kalmadı. en basiti karnıma bir arkadaşın çayı döküldü kaynar kaynar. üstelik yan yana değildik aramızda 1 metre vardı. o yüzden isteyen var istmeyen var. söylemeyelim inşallah
inşallah hepimizi sevindirsin Rabbim. birde ben hamile olduğumu çalıştığım okulda söylemek zorunda kaldım. bazı arkadaşlarımla da sevinerek paylaştım.o ona söyledi serken herkes duydu. sonra başıma gelmeyen kazalar kalmadı. en basiti karnıma bir arkadaşın çayı döküldü kaynar kaynar. üstelik yan yana değildik aramızda 1 metre vardı. o yüzden isteyen var istmeyen var. söylemeyelim inşallah
bendede aynı şeyler 3 gündür kabızım göğüsüm şis değil ama sızlıyor aynı sancılar ama bende adet belirtileri de olabilir diye düşünüyorum inşallah hamileyizdir
Suanda en yakin arkadasimla yazisiyorum ve ona bile soyliyemiyorum catliycammmBirde nisanda tatil plani yapmistik soylemem lazim tamamen kesinlessin mecbur diycem Umarim kirilmaz diyorum iyice manyadim:)
aslında ben bişey sorcam ben bir kaç aydır adetm 26 günde olyorum
yani 15 ocakta oldum en son ama adetimi 10 şubatta bekliyorum testimi 10 şubatta mı yapıyım 15 şubatta mı
çıkar yoksa bilgisi olan var mı :44:
yani 15 ocakta oldum en son ama adetimi 10 şubatta bekliyorum testimi 10 şubatta mı yapıyım 15 şubatta mı
inanamıyorum yaaa ne insanlar var
evet kıskanabilirsin ama bir başkasının canını yakmaya çalışmak
yuh artık sen ne yaptın o salak arkadaşına eminim istemeden olmuştur
himm ben 11 ocakta oldum ve beklenen tarih 8 9 subatti bugun yaptim ve pozitifi gordum. Icinden ne geciyorsa nasil hissediyorsan oyle yap canim. Bence bir 10 da yap olmadi 15 de tekrar yaparsin. 26 gunun dolmus ama saydimda yanlis degilse tabi benim sayimim:) cunku 26 gun koyunca bugun gibi gozukuyo
evet Nazara geliyoruz
biz bide ev filan aldık eşimle bizimde başımıza gelmeyen kalmadı
önce trafik kazası sonra eve hırsız girmesi sonra hamile kalmam ve bbeğin gitmesi hepsi 2 ay içinde oldu ve bitti...
gerçekten istemeden oldu. ama ben nazara geldim. duyan hayırlı olsun demeyenler vardı.
Ne tuaf insanlar var yaAman ne diyim... Kotu insanlar hakkimizda ne dusunuyorlarsa baslarina versin:)
Ne tuaf insanlar var yaAman ne diyim... Kotu insanlar hakkimizda ne dusunuyorlarsa baslarina versin:)
dimi yaa atamıyoruz ki aklımızdan nasıl atalık evlenmişizi mutluyuz ek derdiiz isteğimiz bebek olmuş
yaşlandıgımızda bir bardak su verenimiz olmucak...
ben 1 yıl korundum sonra bıraktık o gün bugündür her ay hamile kalmayı umut ediyorum....
:123:
amin Allah herkesin niyetine göre versin. şimdi size komik gelcek. benim ablamın çenesi biraz düşük. ona bir söyle o onu bin kişiye duyurur. ona da dedim ki valla abla bu sefer sana söylemeyeceğim sonra kırılma diye dedim :)
gerçekten hemen herkese söylememek lazım yani ben diğerindede herkese söylemiştim sonra olmadı demek çok üzücüydü. bebişimiz olsunda önemli değil gerisi bence umarım hepimiz hamile kalırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?