Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

amin canım
sen böyle anlatınca aklıma takıldı hani diyorlar yaa ben
kafana takmadım oldu diye ben ne yesem neye baksam aklımda valla nasıl
kafaya takmıyolar ben anlamıyorum:44:

dimi yaa atamıyoruz ki aklımızdan nasıl atalık evlenmişizi mutluyuz ek derdiiz isteğimiz bebek olmuş
yaşlandıgımızda bir bardak su verenimiz olmucak...

ben 1 yıl korundum sonra bıraktık o gün bugündür her ay hamile kalmayı umut ediyorum....
:123:

Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder ve tamamına erdirir inşallah

Suanda en yakin arkadasimla yazisiyorum ve ona bile soyliyemiyorum catliycammm Birde nisanda tatil plani yapmistik soylemem lazim tamamen kesinlessin mecbur diycem Umarim kirilmaz diyorum iyice manyadim:)

evet Nazara geliyoruz
biz bide ev filan aldık eşimle bizimde başımıza gelmeyen kalmadı
önce trafik kazası sonra eve hırsız girmesi sonra hamile kalmam ve bbeğin gitmesi hepsi 2 ay içinde oldu ve bitti...

bendede aynı şeyler 3 gündür kabızım göğüsüm şis değil ama sızlıyor aynı sancılar ama bende adet belirtileri de olabilir diye düşünüyorum inşallah hamileyizdir

aslında ben bişey sorcam ben bir kaç aydır adetm 26 günde olyorum
yani 15 ocakta oldum en son ama adetimi 10 şubatta bekliyorum testimi 10 şubatta mı yapıyım 15 şubatta mı
çıkar yoksa bilgisi olan var mı :44:

Suanda en yakin arkadasimla yazisiyorum ve ona bile soyliyemiyorum catliycammm Birde nisanda tatil plani yapmistik soylemem lazim tamamen kesinlessin mecbur diycem Umarim kirilmaz diyorum iyice manyadim:)

tedavi sürecindeyim doktor müsade etmiyor falan tatlı yalanlar tabi belli bir müddet:)

inanamıyorum yaaa ne insanlar var
evet kıskanabilirsin ama bir başkasının canını yakmaya çalışmak
yuh artık sen ne yaptın o salak arkadaşına eminim istemeden olmuştur

himm ben 11 ocakta oldum ve beklenen tarih 8 9 subatti bugun yaptim ve pozitifi gordum. Icinden ne geciyorsa nasil hissediyorsan oyle yap canim. Bence bir 10 da yap olmadi 15 de tekrar yaparsin. 26 gunun dolmus ama saydimda yanlis degilse tabi benim sayimim:) cunku 26 gun koyunca bugun gibi gozukuyo

ben de 16 ocakta adet gördüm. benimde genelde 27- 28 günlerde olur. ilk gebeliğimde adet günüm geçti ertesi gün kan testi yaptırmıştım. betahcg 652 çıkmıştı. ama adet günüm de sanki adet olacakmışım gibi akıntı ve sancı hissetmiştim. sürekli kendimi kontrol ettim o gün. adet olamyınca ertesi gün test yaptım.

yani genelde günün gece yap derler ama 10 şubatta olacaksan o gün yap ama olmassa bikaç gün geçince tekrar yap benim kasımdaki düşüğümde 6 gün geçince öğrenmiştim ve ayrıca adet oluyordum yani aslında kanamam başlamış sonr analadık yani belirti hissederseniz yadet olsanız bile test yaptırın bence

Pardon ya suanda 23. gunundesin yani 8 subat senin gunun oluyo yani 10 subat da yap bence:) Tabi sen bilirsin....

valla canım bencede 10 nun da beklemelisin eğer 26 da bir görüyorsan bende geçen ay 15 nde oldum bu ayda 15 nde bekliyorum ben genelde 30-35 gün arası olyurum oyüzden 20 n e kadar bekleyecem ama tabi 15 nde daha doğrusu çatlatma iğnesinden 13 gün sonra belli olyormuş bu hafta idrar testi yapmayı planlıyorum

evet Nazara geliyoruz
biz bide ev filan aldık eşimle bizimde başımıza gelmeyen kalmadı
önce trafik kazası sonra eve hırsız girmesi sonra hamile kalmam ve bbeğin gitmesi hepsi 2 ay içinde oldu ve bitti...

ayy kızlar valla insanlar gerçekten ne kadar kötü
ama iyilerde var çokta kötümser olmayalım kötü şeyleri arkada bırakalım
ve güzel şeyler bizi bekliyor diye düşünelim
kızlar dua edin kendinize:26:

Ne tuaf insanlar var ya Aman ne diyim... Kotu insanlar hakkimizda ne dusunuyorlarsa baslarina versin:)

amin Allah herkesin niyetine göre versin. şimdi size komik gelcek. benim ablamın çenesi biraz düşük. ona bir söyle o onu bin kişiye duyurur. ona da dedim ki valla abla bu sefer sana söylemeyeceğim sonra kırılma diye dedim :)

Ne tuaf insanlar var ya Aman ne diyim... Kotu insanlar hakkimizda ne dusunuyorlarsa baslarina versin:)

gerçekten hemen herkese söylememek lazım yani ben diğerindede herkese söylemiştim sonra olmadı demek çok üzücüydü. bebişimiz olsunda önemli değil gerisi bence umarım hepimiz hamile kalırız bu ay

hayırlısı bu aydır inşallah canım
artık ben böyle diyecem batını sordum görmedin herhalde canım
inşallah eşine doğumgünü hediyesi olarak çift çizgili test sonucu verirsin
AMİN

gerçekten hemen herkese söylememek lazım yani ben diğerindede herkese söylemiştim sonra olmadı demek çok üzücüydü. bebişimiz olsunda önemli değil gerisi bence umarım hepimiz hamile kalırız bu ay

katılıyorum. zaten bebeği kaybettiği kaybetmek çok üzücü iken, olmadı diye insanlara izah yapmak üzüntümü katlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…