Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ayyy ablan aynı ben ne güzel kesin sır tutamaz içi dışı birdir
benim kızkardeşimde bir okadar ketumdur
hani 3 ay söylemeyecem desem imkanı yok 1 hafta bile duramam

ayyy ablan aynı ben ne güzel kesin sır tutamaz içi dışı birdir
benim kızkardeşimde bir okadar ketumdur
hani 3 ay söylemeyecem desem imkanı yok 1 hafta bile duramam

evet sır tutamaz. karşısındaki insana karşı ne hissediyorsa çekinmeden söyler. krırlır mı üzülür mü hiç düşünmez. olsun inşallah sizin bebeğiniz olsun sağır sultan bile duysun. inşallah Rabbim özel koruma altına alır da mutlu sona kavuşursun inşllah.

ya ben test sonucumu göstercektim sizlere ama ekleyemedim:S

Canim kendine mesaj sayfasi aciyorsun asagida eklenti ekle yaziyor ona tikladiginda bir sayfa daha aciliyor. Orada da bilgisayarimda yukle var oraya yukledikten sonra surukliyerek mesaj yerine koyabiliyorsun:) Cok karisik anlattim ama umarim isini gorur. Buarada benim paylastigima baktin mi ne dusunuyorsun?

Pardon ya suanda 23. gunundesin yani 8 subat senin gunun oluyo yani 10 subat da yap bence:) Tabi sen bilirsin....

tamam canım bakalım hele 10 şubatı göreyim
ilk işim zaten
kızlar birde nasıl hastayım sormayın yaa nasıl okula gitcem ben yarın
fena öksürüyorum
bebek varsa gidecek diye korkuyorum

ilk işim zaten
fena öksürüyorum

allah korusun canım deme öyle.bence okadar dan birşey olamaz canım rahart ol
ben çıkıyorum görüşürüz artık yarın

ilk işim zaten
fena öksürüyorum

Allah korusun yaww deme ole Gecmis olsun canim. tarcinli zencefil cayi oksuruge iyi geliyr istersen dene. Benimde yarin ingilizce sinavim var sabah nasil kalkicam o degil bu kafayi nasil topliycam onu bilemiyorum
Ama calisan insanin isi daha zor kendinikendini cok zorlamamaya calis canim.

dedğiğmn gibi yaptım ama hata verdi.baktım senin resminede tebrikler inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz ben kendi adıma yarına kadar pek sevinmek istemiyorum

aynı ben hiç çekinmem patavatsızlığın adını doğrucu diye değiştirdim ben
gerçi felsefem şudur arkasından konuşup günaha gireceğime yüzüne söylerim o kara kara düşünür
aslında çok da kötü değil dimi

zencefilli çay değilde bal yiyecem gece yatmadan önce
öğrencimisin canım çok severdim ingilizceyi

tabi arkadan konuşmak büyük günah kul hakkına giriyor. helallik almadan da cennete giriş yok.karşındaki insanda art niyet yoksa uyarı mahiyetinde yüzüne söylemek elbette en doğru olanı. ama art niyet varsa bazen ben de kırıcı oluyorum. art niyet yoksa kırmadan uslubunca söylüyorum

kesinlikle canım
senin batın ne zamandı yaa ayşegül liste yapsa dimi karışıyo:26:

hepinize iyi geceler kızlar bende acayip bir başağrısı başladı çıkıyorum umarım yarın güzel haberler veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…