- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
aminn canım yarın okuldayım gelince hemen size bakcam yarın yazın ama
iyi geceler
kızlara eşime haber verdim ama geçende olmuştu hemen sevinmeyelim diye nöbetten çıkıp gelmiş 3 tane test almış şimdi yine yaptım 5 dk olmadan ikinci çizgi çıktı yine ama sabahki idrardan mı dolayı bu tam onun kadar olmadı daha bide başka markaaa lütfen dua edin bu sefer olur inşallah:d darısı tüm bekleyenlere inşallah allahım kabul et dualarımızı
merhaba kizlarr:) ben bugun uye oldum ama subat formunu hep takip ediyordum. Benim bat 8 subat ama bugun sabah ve aksam yaptigim 3 testde de arti isareti cikti. Umutlandigim nokta dijital olanlardan yaptim aksam ve ikiside hemen pozitif sonucunu verdi. Yarin sabah kan vermeye gidecegim. Umarim isteyen herkes gebe kalir ve saglikli bir sekilde kucagina alir.
şekerim sen burdamısın
bende subat ayı umudunu görünce geliyim dedim...
valla az önce ovulasyon testi yaptım koyu çift cizgi cıkınca heyecanlandım valla
bide bu ay bat ım tam eşimin dogum gününe denk geliyor cok hayallere daldım vallaa
burasi o kadar iyi yurekli insanlarla dolu ki. Annem ve esimden baska kimseye anlatamadiklarimi daha uyeligimin ilk gununden size yazabilmenin rahatligini ve huzurunu yasiyorum:)
dilerim saglikli gebeler olur ve saglikli bebekler dunyaya getiririz.
Gunaydın canlarım nasılsınız evet hamıslerımız var ama bugun tahlıl yapacaklar emın olmak ıcın ona gore ben bı lıste yapıcam sız nasılsınız kızlar calısmalar nasıl gıdıyor
Gunaydın canlarım nasılsınız evet hamıslerımız var ama bugun tahlıl yapacaklar emın olmak ıcın ona gore ben bı lıste yapıcam sız nasılsınız kızlar calısmalar nasıl gıdıyor
merhaba canım,
bu topic bana da uğurlu geldi.
tsh yüksek olduğu için korunmayı bırakamıyorduk ama cumartesi günü kadın doğum doktoruna gittim.
tsh değerin çok yüksek değil korunmayı bırakabilirsin zaten hemen de hamile kalmazsın o zamana kadar da tsh düzene girer dedi.
smear testi ve bazı kan testleri aldı henüz sonuçlarını almadım.
inşallah onlarda iyi çıkarsa bende meleğimin gelmesini bekliycem sizlerle birlikte.
sen nasılsın canım???
günaydın çok sevindim senin adına inşallah hamiş haberlerinide almayı nasip eder bu topikte :)
HOSGELDINIZ ANNE ADAYLARI INSALLAH EN KISA ZAMANDA MELEKLERIMIZI KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP EDER ALLAHIM BU KISA YOLCULUKTA BIRLIKTE ILERLIYELIM BU ARADA LISTEMIZE EKLENMEK ISTIYENLERE YASLARI TEDAVI GORENLER NE KADAR ZAMANDIR EVLISINIZ BIDE TABI UNUTMADAN SON BAT HAYDI KIZLAR SOHBETE BIRLIKTE DERTLESELIM USTESINDEN GELELIM DUALARIMIZ BIR ALLAH ISTIYEN KIYMET BILEN HERKEZE NASIP ETSIN INSALLAH
merhaba canım,
bu topic bana da uğurlu geldi.
Tsh yüksek olduğu için korunmayı bırakamıyorduk ama cumartesi günü kadın doğum doktoruna gittim.
Tsh değerin çok yüksek değil korunmayı bırakabilirsin zaten hemen de hamile kalmazsın o zamana kadar da tsh düzene girer dedi.
Smear testi ve bazı kan testleri aldı henüz sonuçlarını almadım.
Inşallah onlarda iyi çıkarsa bende meleğimin gelmesini bekliycem sizlerle birlikte.
Sen nasılsın canım???
25-26 şubat bat benide listeye ekler misin şekerim.
inşallah bir çok hamile haberi alırız bende bunların içinde olurum inşallah. :)
canım ya coook sevındım hadı gozun aydın ınsallah melegımızın haberlerını bırlıkte aldıgımızda sevınırız aallahım ınsallah burdakı ve ıstıyen tum anne adaylarına nasıp etsın annelıgı guzel haber almıssın artık kotu dusunlerı kapı dısarı hıc dusunme usur dıyeAllahım dusmanıma dahı aratmasın
günaydınnn canım inşallah güzel haberlerler gelirler
canım ya coook sevındım hadı gozun aydın ınsallah melegımızın haberlerını bırlıkte aldıgımızda sevınırız aallahım ınsallah burdakı ve ıstıyen tum anne adaylarına nasıp etsın annelıgı guzel haber almıssın artık kotu dusunlerı kapı dısarı hıc dusunme usur dıyeAllahım dusmanıma dahı aratmasın
inşallah canım hepimiz inşallah bu topicde hayırlı haberlere kavuşuruz
sen nasılsın canım bu arada iyisindir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?