Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ayyyyyyyy canım yya cok sevındım ınsallah hamılesındırrrr

hayırlı ugurlu olsun guzelım yarın guzel haberlerını beklıyoruz allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

HOS GELDIN CNM BAT YAZMAMISSIN EKLIYIM LISTEMIZE

canım benım tskeler ne zaman ıstersen buyur gel sayfamız hep acık sana

kızlar günaydın ,

herkese hayırlı günler yeni hamilelerimiz var hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına

günaydın kızlar,
maşallah topic uğurlu gelmiş yeni hamileler var.
Allah herkese sağlıkla meleğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Gunaydın canlarım nasılsınız evet hamıslerımız var ama bugun tahlıl yapacaklar emın olmak ıcın ona gore ben bı lıste yapıcam sız nasılsınız kızlar calısmalar nasıl gıdıyor

Gunaydın canlarım nasılsınız evet hamıslerımız var ama bugun tahlıl yapacaklar emın olmak ıcın ona gore ben bı lıste yapıcam sız nasılsınız kızlar calısmalar nasıl gıdıyor

merhaba canım,
bu topic bana da uğurlu geldi.
tsh yüksek olduğu için korunmayı bırakamıyorduk ama cumartesi günü kadın doğum doktoruna gittim.
tsh değerin çok yüksek değil korunmayı bırakabilirsin zaten hemen de hamile kalmazsın o zamana kadar da tsh düzene girer dedi.
smear testi ve bazı kan testleri aldı henüz sonuçlarını almadım.
inşallah onlarda iyi çıkarsa bende meleğimin gelmesini bekliycem sizlerle birlikte.
sen nasılsın canım???

günaydın çok sevindim senin adına inşallah hamiş haberlerinide almayı nasip eder bu topikte :)

25-26 şubat bat benide listeye ekler misin şekerim.

inşallah bir çok hamile haberi alırız bende bunların içinde olurum inşallah. :)

canım ya coook sevındım hadı gozun aydın ınsallah melegımızın haberlerını bırlıkte aldıgımızda sevınırız aallahım ınsallah burdakı ve ıstıyen tum anne adaylarına nasıp etsın annelıgı guzel haber almıssın artık kotu dusunlerı kapı dısarı hıc dusunme usur dıye Allahım dusmanıma dahı aratmasın

amin amin canım sonuçlarının iyi çıktığına çok sevindim inşallah daha güzel haberlerde duyarız senden ayşegülcüm sende durum ne sen her hangi bi tedavi falan görüyomuydun canım kusura bakma ben çok unutkanımda bende perşembe günü çatlatma iğnesi oldum bekliyorum . bu arada yükselcim sen nasılsın senin baya oldu galiba iğne vurulalı

saol canım inşallah hep birlikte birbirimize destek olarak hayırlı neticeler alırız.
rabbim isteyen herkesi bekletmeden kavuştursun inşallah meleğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…