Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

cok gecmıs olsun canım allah bır daha yasatmasın bebegını kucagına almayı nasuıp etsın artık uzulmezsın her ne olursa olsun moralını yuksek tutmaya calıs canım bılıyorsun moral coook onemlı

iyim canım sağol bu iğnenin etkileri bitmedi hala ama iyim güzel haberleri okudukça mutlu oluyorum bu kadar kısa zamanda bizlere umut oluyorlar sen nasılsın?

bende iyiyim canım bekliyorum bakalım çok ilginç iğneden sonra bende hiç bir belirti olmadı ne kasık ağrısı ne başka bişey perşembe günü vuruldum sadece cumartesi günü akıntı geldi biraz o kadar sende ne gibi etkileri sürüyo sen tecrübelisin benden bende öğreneyim biraz :) bu arada Allah sabrının bekleyiişinin mükafatını verir inşallah senden de bebek haberi alırız canım

canım ben 3 bucuk yıldır evlıyım 2 senedır ıstıyoruz ben ılk polıkıstık over sendromu oldugumu ogrendım yanı yumurtlama bozuklugu ıkı doktor deıstırdım ıkısıde aynısını dedı ve tedavıler verdı yumutlama hapı adet duzenleyecı en son? Yurt dısına gıttım aılemın yanına bırde orada goruneyım dedım orasıda aynısını soyledı benım hastalıgım bellı ama aldıgım ılaclar netıce vermıyıor vardır bundada bır hayır dıyıp avutuyorum kendımı tabı bu arada sogan kuru olsun ıncır kuru olsun yapmadıgımda kalmadı nafıle sımdıde herseyden bıktım oldugunda olsun dıyorum ama esım ıyı bır doktor buldugunu soyluyor ay basımı beklıyoruz yanı bakalım herseyın hayırlısı benden bu kadar canım sen neler yapmıstın

hayırlısı olsun canım inşallah yeni doktorun iyi gelir sana bendede aynı sıkıntı var yumurtlama bozukluğu bende ilaçsız yumurta oluşmuyor 3,5 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz 3-4 aydır tedaviye başladım klomen kullandım ilk önce ama onunla yumurta 1 tane oluştu ama büyümedi femara diye başka bi ilaç kullandım bu ay şükür onunla gelişti perşembe gittim doktora 19 mm. idi o gün iğnemi vuruldum şimdi bekliyorum sen hangi ilaçları kullandın canım

aminnn canım ben iğneden 2 gün sonra devamlı yumurtalıklarıma sancı giriyordu kısa kısa bir 4 gün sonra aşırı derece adet sancısı çektim şişkinlik var akıntım çok olmuştu 5 gün boyunca idrara çok çıkıyorum göğüsüm sızlıyor işte bu kadar canım inşallah yardımcı olabilmişimdir

çok yardımcı oldun canım çok teşekkür ederim

ISIM==== BAT==== YAS==== SONUC====

sevgili subat anne adaylari

ebru54 === 1 subat === 25=== MERAKLA BEKLENIYOR

huzurlumutlu === 5 subat === ?=== MERAKLA BEKLENIYOR

patirik224 === 5 SUBAT === 24 === MERAKLA BEKLENIYOR

helios_84 === 8 subat === 28=== MERAKLA BEKLENIYOR

luna82 === 8 subat === ? === MERAKLA BEKLENIYOR

lıttlebırdıe === 8 subat === 26 ===

sesa24 === 10 subat === ?===

berceste_ === 15 subat === 31===

yuksel_89_85 === 15 subat === 22 ===

aysegul21072008 === 17 subat === 24 ===

elifyesiller === 18 subat === 28 ===

yaseku === 19 subat === 29 === NERELERDESINIZ

elibeses === 20 subat === ? ===

orkid2 === 22 subat === ? ===

bahar1989 === 25 subat === 23 ===

esk_sibel === 25-26 subat === ? ===

9ay === 2-3 mart === ? ===

ebrardenız === ?=== ? === NERELERDESINIZ

roral === ? === ? === NERELERDESINIZ

mood === ?=== 25 === NERELERDESINIZ

tıkabasa === ? === 25 ===NERELERDESINIZ

ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu pozıtıf enerjımıze bol ve guzel calısmalar

çok güzel olmuş listemiz ellerine sağlık canım benim inşallah her ismin yanına HAMİLE YAZARIZ EN KISA ZAMANDA

ınsallah sende guzel haber verırsın canım benım ben klomen progestan serephone dıaformın bu arada bunlar aklıma gelenler

Kızlar sızlere doyum olmuyor ama ben cıkıyorum ufak tefek ıslerım var ılk fırsatta gelırım ben cok opuldunuz allaha emanet olun sızlere bol sohbetler hersey gonlunuzce olsun guzel haber beklıyorum herkezden

merhabalar bende geldim. bende bebek öok istiyorum.. 23 yaşındayım 6 aydır uğraşıyoruz bebek için olmadı. en son batım ocak 11 beni de listeye eklermisiniz.

cok gecmıs olsun canım allah bır daha yasatmasın bebegını kucagına almayı nasuıp etsın artık uzulmezsın her ne olursa olsun moralını yuksek tutmaya calıs canım bılıyorsun moral coook onemlı

bilmez miyim Ayşegül hanım tecrübe ile sabitledim. insan doğası işte. yaşamak istemesekte oluyor bazı şeyler. bu benim kısmetimde yokmuş ama sebep olan günahkar oldu. hakkım helal değil hem bu dünya da hemde ahirette hesaplaşacağız. şimdilik dayanma gücü istiyorum Allah'tan inşallah arkadaşım peşpeşe hamilelik müjdemizi veririz birbirimize.

bat 12 şubat inşallah bebişlerimiz olur

selam kızlar okuldan geldim namazımı kıldım
bi topiğe bakıyım dedim bugün de hamiş haberlerimiz olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…