- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Kızlar nerdesiniz ya eliyorum kimse yok eliyeşiler nasıl canım
napıyosun canım ben okuldan geldim birazdan tekrar gitcem
keşke bugün hiç gitmesem çok hastayım
toplantı varmış
bi ben burdayım sabit heralde sürekli :) iyiyim canım sen nasılsın
nasıl olayım işte oturuyorum hep bir raştırma içerisindeyim burdada kimse olmayınca canım sıkıldı
bugün bende çok sıkıldım ya araştırıcakta bişey yok artık araştıra araştıra bişey kalmadı :))
herkese merhaba
topic hayırlı olsun tüm isteyennlerin duaları kabul olsun.
Ben 30 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz fakat henüz nasip olmadı.
Pko hastasıyım yumurtlama oluyor fakat olması gereken zamanda değil daha geç oluyor.
2 defa kimyasal gebelik yaşadım. 2 aydır da doktor kontrolünde yumurta takibi yapılıyor.
Geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım, gebelik oluştu ama devam etmedi. Bu ay da ilaç dozunu arttırdık ve yumurtaların büyümesini bekliyoruz.
Bu arada başlayan gebeliklerin neden devam etmediğini anlamak için bir kaç test istedi doktor. Bu testlerin sonucu 1 ay sonra gelecek ama biz yine de bu ayı boş geçirmek istemedik.
Ben inanıyorum allahın izniyle sağlıklı bir bebeğimiz olacak...zamanı önemli değil.. Allah en hayırlısı neyse onu nasip eder..biz ne yaparsak boş sadece vesile olabilir diğer tüm tedaviler...
hoş geldin canım üzüldüm canım inşallah iyi sonuçlarla gelir test sonucun inşallah canım sağlıklı sağ salim kollarına alırsın yavrunu.birşey soracam canım çatlama iğnesi sana ağrı sancı kısacası ne gibi tepkiler verdi
amin canım inşallah
çatlama iğnesi bende değişik bir tepkiye neden olmadı açıkçası. Daha önce yumurtlama dönemindeki aynı belirtiler vardı. Kasık bölgesinde hafif ağrılar ve akıntıların artması gibi. Ama dediğim gibi her yumurtlama döneminde aynı belirtiler bende olur. çatlama iğnesinden 3 gün sonra progestana başladım. Bu süreçte de herhangi bi değişiklik yaşamadım.
Sen herhangi bir tedavi gördüyor musun?
canım ben bu ay serophone ile çatlatma iğnesi oldum şuan beklemedeyim bende ağrılar oldu da o yüzden merak ettim
zaten bu sürecin en zor kısmı beklemek.. Gereken herşeyi yaptıktan sonra son 10-15 gün geçmek bilmiyor. çatlama iğnesinden 15 gün sonra betahcg ye baktırabiliyorsun. Daha önce yapılan testler yanıltıcı olabiliyormuş. Umarım bu ay o güzel haberi alırsın...
amin canım inşallah evet neklemek çok zor birde tekim bu günlerde hiç zaman geçmiyor işe geliyorum benden başka kimse yok eve gidiyorum 2 saat sonra eşim işe gidiyor çok sıkıcı
kızlar geldik doktordan sonuçları bekledikkk vee hamişim umarım sağlıkla devam eder:dd ama içimde bi hüzün var nedendir anlamadım
kızlar geldik doktordan sonuçları bekledikkk vee hamişim umarım sağlıkla devam ederD ama içimde bi hüzün var nedendir anlamadım
sessizliğin sonunda güzel bir haberle seslendi çokkkkkk sevindim canım
hadi gözün aydım canım allah kucağınıda almayı nasip eder inşallah canım sen bu ay ne ilaç kullanmıştın sorunun neydi
doktor çok yeni bir gebelik dedi normalde adet geçmeden gözükmez ama bi bakalım dedi. Sonra ultrasonda 3mm çapında bişey gördük:dd sonra doktor çıkartıp resmi eşime verdi ama nokta bile gözükmüyor:d neyse 20sinde gel kalp atoşlarına bakalım dedi. Birsürü test yaptı bol bol su iç dedi sanırım idrarımda ufak bi değer yükselmesi olmuş.b12 düşmüş yine iğne verdi ve folik asit dikkat et dedi. Değerimde 27 küsür ama bu normal daha günün bile geçmemiş dedi ama benim hesabıma göre 17 günlük olmalı:d ama böyle ağlayasım geliyor nedense:s
doktor çok yeni bir gebelik dedi normalde adet geçmeden gözükmez ama bi bakalım dedi. sonra ultrasonda 3mm çapında bişey gördükD sonra doktor çıkartıp resmi eşime verdi ama nokta bile gözükmüyor neyse 20sinde gel kalp atoşlarına bakalım dedi. birsürü test yaptı bol bol su iç dedi sanırım idrarımda ufak bi değer yükselmesi olmuş.b12 düşmüş yine iğne verdi ve folik asit dikkat et dedi. değerimde 27 küsür ama bu normal daha günün bile geçmemiş dedi ama benim hesabıma göre 17 günlük olmalı ama böyle ağlayasım geliyor nedense:S
ahhh canım benim ya ay isteyen kerkese rabbim bizlerede bu sevinci bu taadı taddır rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?