Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle haberler duyunca umutlanıyorum

çok saol canım ALLAH inşallah bana sağlıkla doğurmak sizede inşallah en yakın zamanda çift çizgiler nasip etsin:) bende çok umutsuzdum ama doktor noluyo falan kendine gel demişti onu dinledim inşallah allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

aminn çok saolun darısı tüm isteyenlere inşallah. bizim 10 ay olmuş

çok sevindim senin adına canım.
şimdi seni tatlı bir telaş bekliyor.inşallah herşey yolunda gider de meleğine sağ salim çabucak kavuşursun.
kendine çok iyi bak canım tekrar hayırlı olsun.
sevgilerle...

ya tatlı bir telaş vardı ama bugün içime bi hüzün çöktü ağlayasım geliyor nedense çokta kaptırmak istemiyorum birşey olur diye bilmiyorum duygularım çok karışık bugün anlıycanız

ya tatlı bir telaş vardı ama bugün içime bi hüzün çöktü ağlayasım geliyor nedense çokta kaptırmak istemiyorum birşey olur diye bilmiyorum duygularım çok karışık bugün anlıycanız

canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sen içini ferah tut boş yere strese girme . bişey olmaz inşallah.

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. daha eşime söylemedim bile. Annem ve kardeşim de şaşkın :)

canım ne güzel üst üste 2 güzel haber oldu. tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu inşallah

hayırlı ugurlu olsun guzelım yarın guzel haberlerını beklıyoruz allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Kan sonucumu aldim ve kocaman bir pozitif. Kac haftalik oldugunu cikaran bir test daha yaptirdim ama o 2 gun suruyormus. Eh zaten bana bu yeter carsamba da dr a randevuda aldim. Darisi isteyen herkesin basina:)

Senide kocaman opuyorum ve umarim msjimi gorursun:)

tebrik ederim canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

ALLAH kucağına almayıda nasip etsin.çok güzel bir haber.bu kadar herşeyi kafana takıp üzülme sıkma canını.dua edin bizim içinde hamilelerin duası kabul olur derler.

dün misafir geldi çıkmak zorunda kaldım. kızlar hepinize çok teşekkür ederim hamiş arkadaşlarıda tebrik ederim inşallah gönlünden geçen herkes hemen bebişlerine kavuşur inşallah. bende hala hamile olduğuma inanamıyorum ama şimdi 13 gün nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı şimdi yola çıkıyorum yarın dersim var yollar beni bekler:)öpüyorum hepinizi

canım yaa çoktandır girmioum yeni gördüm msj.ını gittinmi kontrole ne dedi? alttan muayene kötü oluyo ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…