- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah böyle haberler duyunca umutlanıyorum
kızlar geldik doktordan sonuçları bekledikkk vee hamişim umarım sağlıkla devam ederD ama içimde bi hüzün var nedendir anlamadım
canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
ne kadar zamandır deniyordunuz peki canım?
aminn çok saolun darısı tüm isteyenlere inşallah. bizim 10 ay olmuş
çok sevindim senin adına canım.
şimdi seni tatlı bir telaş bekliyor.inşallah herşey yolunda gider de meleğine sağ salim çabucak kavuşursun.
kendine çok iyi bak canım tekrar hayırlı olsun.
sevgilerle...
kızlar geldik doktordan sonuçları bekledikkk vee hamişim umarım sağlıkla devam ederD ama içimde bi hüzün var nedendir anlamadım
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. daha eşime söylemedim bile. Annem ve kardeşim de şaşkın :)
ya tatlı bir telaş vardı ama bugün içime bi hüzün çöktü ağlayasım geliyor nedense çokta kaptırmak istemiyorum birşey olur diye bilmiyorum duygularım çok karışık bugün anlıycanız
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. daha eşime söylemedim bile. Annem ve kardeşim de şaşkın :)
hayırlı ugurlu olsun guzelım yarın guzel haberlerını beklıyoruz allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Tebrik ederim canim:) Bende sonucumu aldim pozitif ama daha inanamiyorum:)
Kan sonucumu aldim ve kocaman bir pozitif. Kac haftalik oldugunu cikaran bir test daha yaptirdim ama o 2 gun suruyormus. Eh zaten bana bu yeter carsamba da dr a randevuda aldim. Darisi isteyen herkesin basina:)
Senide kocaman opuyorum ve umarim msjimi gorursun:)
doktor çok yeni bir gebelik dedi normalde adet geçmeden gözükmez ama bi bakalım dedi. sonra ultrasonda 3mm çapında bişey gördükD sonra doktor çıkartıp resmi eşime verdi ama nokta bile gözükmüyor neyse 20sinde gel kalp atoşlarına bakalım dedi. birsürü test yaptı bol bol su iç dedi sanırım idrarımda ufak bi değer yükselmesi olmuş.b12 düşmüş yine iğne verdi ve folik asit dikkat et dedi. değerimde 27 küsür ama bu normal daha günün bile geçmemiş dedi ama benim hesabıma göre 17 günlük olmalı ama böyle ağlayasım geliyor nedense:S
canım bende yarın gidicem inşallah kontrole.
sanırım sende ilk defa gittin nasıldı muayene zorlandınmı smear testinde falan.
yumurtalıklarına falan nasıl baktı?
ben hem çok korkuyorum hem de utanıyorum.hayırlısı bakalım.
bir de canım sen özele mi gittin yoksa devlete mi
10 gün çokmuş test sonuçlarını beklemek için...
normalde geç mi çıkarmış smera testi sonuçları
Günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?