Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

[ı]gunaydın kızlar nasılsınız dun musafırım vardı ondan gıremedım aklımda sızler vardınız meraktan catladım :) ykselcım benım bata on gun var dun acayıp kasık agrısı hıssettım ama bır belırtı demıyorum cunku umutsuzlanmak ıstemıyorum sen neler yapıyorsun [/ı]

canım ya bndede ağrılar bitti iğnenin etkisiymiş galiba şimdi hiç birşey sadece çok idrara çıkyorum olmadı bu ayda galiba hayırlısı işte elden gelen birşey yok

merhabalar bende geldim. Bende bebek öok istiyorum.. 23 yaşındayım 6 aydır uğraşıyoruz bebek için olmadı. En son batım ocak 11 beni de listeye eklermisiniz.

hos geldın bıtanem aramıza ınsallah anne olmak ıstıyen herkeze ugur getırır subat ayı hemen eklıyorum aslında altı ay olmus genel muayne olabılırsın hormon testı felan hıc dusunmedın mı canım allah gonlune gore versın canım

canım ya bndede ağrılar bitti iğnenin etkisiymiş galiba şimdi hiç birşey sadece çok idrara çıkyorum olmadı bu ayda galiba hayırlısı işte elden gelen birşey yok

canım neden hemen umutsuzluga kapılıyorsun guzel dusun kardesım daha onunde rahat 8 gun var gun dogmadan neler dogar allah bu cabalarımızı bosa cıkarmaz ınsallah sıkma canını dunyada bır olume care yok onun ıcın pozıtıf dusun lutfen morale ıhtıyacımız var pes etme

hos geldın bıtanem aramıza ınsallah bırlıkte guzel haber alırız bende pcos hastasıyım ne olursa olsun umudumuzu yıtırmek yok her gun bır umut tur bunu sakın unutma bıtanem ben 3 bucuk senedır evlıyım 2 senedır bızde ıstıyoruz ama ılk once allahın gonlu olucak onun ıcın hersey olucagına varıyor bızım tedavılerımız doktora gorunmemız tedbır tabıkı taktır allahın cok gecmıs olsun canım allah bır daha yasatmasın kucagına almayı nasıp etsın sıkma canını bat yazmamıssın canım bırde yasını yazarsan lısteye eklıyım tamamı canım

AMİNNN CANIM İNŞALLAH OLUR BİRAZDA KENDİMİ ALIŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM GALİBA BÖYLR DÜŞÜNEREK RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN.8 GÜN VAR AMA CUMa test yapayım artık diyorum iğneden 13 gün sonra test yapılabiiyormuş bir bilgin varmı senin canım

kızlar geldik doktordan sonuçları bekledikkk vee hamişim umarım sağlıkla devam eder:dd ama içimde bi hüzün var nedendir anlamadım

tebrıkler guzelım canıl ya coook sevındım senın adına allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah ayıpsız amansız bızler ıcınde dua et bıtanem hadı hayırlı ugurlu olur ınsallah darısı tum ıstıyen anne adaylarımıza ılk senden geldı guzel haber ınsallah lıstemız hamıslerle dolar tasar

Luna çok sevindim :) İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bizim başımıza inşallah :)

hıc bır bılgım yok bıtanem ama benden tavsıye her zaman hazırlıklı ol hayal kırıklıgın ne oldugunu ben bılırım onun ıcın sevdıklerıme tavsıyem fazla ustune dusme baska bırseylere yogunlas yapabılırsen bılıyorum demesı kolay ama oyle olmalıyız hadı hayırlısı canım

sağol canım o kadar alıştım ki artık tek çizgiye aslında bu ay olacak deiğimde bile biliyorum ki olmayacak çok ta üzülmüyorum aslında tedavinin daha başındayım diye ama bir bebek görünce bebek kıyafeti görünce işte ozaman dayanamıyorum sabırsızlanıyorum işte nasip kısmet işi allah ol deyince olacak beklemekten başka bir çare yok

canım benım tebrıkler cok guzel bı haber allah tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın guzelım darısı bızlere ınsallah bol dua et bızlere bende senı cok opuyorum msjları okumadıgımdan suphen olmasın ılk msjları okuyorum sonra cevplar daha sonrada lıste yapuıyorum bıtanem

Selam hanımlar 35 yaşındayım bir düşüğüm bir de dis gebeliğim var son adet tarihim 26 Ocak. Mayıs'a kadar gebelik oluşmazsa suni döllenme ile cocuk sahibi olmaya çalışacağız.

ISIM==== BAT==== YAS==== SONUC====CINSIYET

sevgili subat anne adaylari

ebru54 === 1 subat === 25=== MERAKLA BEKLENIYOR ERKEK IHTIMAL

huzurlumutlu === 5 subat === ?=== MERAKLA BEKLENIYOR ?

patirik224 === 5 SUBAT === 24 === MERAKLA BEKLENIYOR KIZ IHTIMAL

helios_84 === 8 subat === 28=== HAMILE ERKEK IHTIMAL

luna82 === 8 subat === ? === HAMILE ?

lıttlebırdıe === 8 subat === 26 === ERKEK IHTIMAL

sesa24 === 10 subat === ?=== ?

kelam === 11 subat === 23 === ERKEK IHTIMAL

berceste_ === 15 subat === 31=== ERKEK IHTIMAL

yuksel_89_85 === 15 subat === 22 === ERKEK IHTIMAL

aysegul21072008 === 17 subat === 24 === KIZ IHTIMAL

elifyesiller === 18 subat === 28 === ERKEK IHTIMAL

yaseku === 19 subat === 29 === NERELERDESINIZ ERKEK IHTIMAL

elibeses === 20 subat === ? === ?

orkid2 === 22 subat === ? === ?

bahar1989 === 25 subat === 23 === ERKEK IHTIMAL

esk_sibel === 25-26 subat === ? === ?

9ay === 2-3 mart === ? === ?

ebrardenız === ?=== ? === NERELERDESINIZ ?

roral === ? === ? === NERELERDESINIZ ?

mood === ?=== 25 === NERELERDESINIZ ?

tıkabasa === ? === 25 ===NERELERDESINIZ ?

ınsallah subat ayı ugurlu gelır bu pozıtıf enerjımıze bol ve guzel calısmalar

LISTEDE GORDUGUNUZ CINSIYETLER CIN TAKVIMINE GORE TABIKI ALLAH BILIR BENIM KI SADECE MERAK EDENLER ICIN UMARIM BEGENMISSINIZDIR BU ARADA YASI OLMIYANLARA MALUM BILEMEDIM OGRENMEK ISTTEYENLER OLURSA YASINI EKLEMELERI YETERLI OLABILIR ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH HAMILELERIMIZ BU TOPIGE UGUR GETIRIR BOL DUA EDIN BIZLERE

Canim cok saol. En yakin zamanda seninde hamile haberini bekliyorum. Dualarim sizinle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…