- Konu Sahibi aysegul21072008
-
günaydın canım nasılsın bende girdim ama kimsecikler yok herkes terk etti sayfayı
çok güzel olmuş listemiz ellerine sağlık canım benim inşallah her ismin yanına hamile yazarız en kısa zamanda
[ı]gunaydın kızlar nasılsınız dun musafırım vardı ondan gıremedım aklımda sızler vardınız meraktan catladım :) ykselcım benım bata on gun var dun acayıp kasık agrısı hıssettım ama bır belırtı demıyorum cunku umutsuzlanmak ıstemıyorum sen neler yapıyorsun[/ı]
merhabalar bende geldim. Bende bebek öok istiyorum.. 23 yaşındayım 6 aydır uğraşıyoruz bebek için olmadı. En son batım ocak 11 beni de listeye eklermisiniz.
canım ya bndede ağrılar bitti iğnenin etkisiymiş galiba şimdi hiç birşey sadece çok idrara çıkyorum olmadı bu ayda galiba hayırlısı işte elden gelen birşey yok
herkese merhaba
topic hayırlı olsun tüm isteyennlerin duaları kabul olsun.
Ben 30 yaşındayım 7 aydır bebek istiyoruz fakat henüz nasip olmadı.
Pko hastasıyım yumurtlama oluyor fakat olması gereken zamanda değil daha geç oluyor.
2 defa kimyasal gebelik yaşadım. 2 aydır da doktor kontrolünde yumurta takibi yapılıyor.
Geçen ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım, gebelik oluştu ama devam etmedi. Bu ay da ilaç dozunu arttırdık ve yumurtaların büyümesini bekliyoruz.
Bu arada başlayan gebeliklerin neden devam etmediğini anlamak için bir kaç test istedi doktor. Bu testlerin sonucu 1 ay sonra gelecek ama biz yine de bu ayı boş geçirmek istemedik.
Ben inanıyorum allahın izniyle sağlıklı bir bebeğimiz olacak...zamanı önemli değil.. Allah en hayırlısı neyse onu nasip eder..biz ne yaparsak boş sadece vesile olabilir diğer tüm tedaviler...
canım neden hemen umutsuzluga kapılıyorsun guzel dusun kardesım daha onunde rahat 8 gun var gun dogmadan neler dogar allah bu cabalarımızı bosa cıkarmaz ınsallah sıkma canını dunyada bır olume care yok onun ıcın pozıtıf dusun lutfen morale ıhtıyacımız var pes etme
kızlar geldik doktordan sonuçları bekledikkk vee hamişim umarım sağlıkla devam eder:dd ama içimde bi hüzün var nedendir anlamadım
Kan sonucumu aldim ve kocaman bir pozitif. Kac haftalik oldugunu cikaran bir test daha yaptirdim ama o 2 gun suruyormus. Eh zaten bana bu yeter carsamba da dr a randevuda aldim. Darisi isteyen herkesin basina:)
Senide kocaman opuyorum ve umarim msjimi gorursun:)
aminnn canım inşallah olur birazda kendimi alıştırmaya çalışıyorum galiba böylr düşünerek rabbim isteyen herkese nasip etsin.8 gün var ama cuma test yapayım artık diyorum iğneden 13 gün sonra test yapılabiiyormuş bir bilgin varmı senin canım
hıc bır bılgım yok bıtanem ama benden tavsıye her zaman hazırlıklı ol hayal kırıklıgın ne oldugunu ben bılırım onun ıcın sevdıklerıme tavsıyem fazla ustune dusme baska bırseylere yogunlas yapabılırsen bılıyorum demesı kolay ama oyle olmalıyız hadı hayırlısı canım
tebrik ederim allah tamamına erdirsin.ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Daha eşime söylemedim bile. Annem ve kardeşim de şaşkın :)
kan sonucumu aldim ve kocaman bir pozitif. Kac haftalik oldugunu cikaran bir test daha yaptirdim ama o 2 gun suruyormus. Eh zaten bana bu yeter carsamba da dr a randevuda aldim. Darisi isteyen herkesin basina:)
senide kocaman opuyorum ve umarim msjimi gorursun:)
tüm hamileleri tebrik ederim.darısı bizim başımiza
Selam hanımlar 35 yaşındayım bir düşüğüm bir de dis gebeliğim var son adet tarihim 26 Ocak. Mayıs'a kadar gebelik oluşmazsa suni döllenme ile cocuk sahibi olmaya çalışacağız.
canım benım tebrıkler cok guzel bı haber allah tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın guzelım darısı bızlere ınsallah bol dua et bızlerebende senı cok opuyorum msjları okumadıgımdan suphen olmasın ılk msjları okuyorum sonra cevplar daha sonrada lıste yapuıyorum bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?