Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

anladım canım haklısın keçi boynuzu kürü yapayım bu ay inciride zeytin yağında
bekletip mi yememiz gerekiyo hiç yapmadım da bu ay hayıta devam edecem incir kürüde yapayım

anladım canım haklısın keçi boynuzu kürü yapayım bu ay inciride zeytin yağında
bekletip mi yememiz gerekiyo hiç yapmadım da bu ay hayıta devam edecem incir kürüde yapayım

ya hayıt otunu bende kullanıyodum 1 aydırda adet olunca bıraktım kafam karıştı biraz acaba şu anda içmemde bi sakınca var mı devam etsem mi diyorum

ya hayıt otunu bende kullanıyodum 1 aydırda adet olunca bıraktım kafam karıştı biraz acaba şu anda içmemde bi sakınca var mı devam etsem mi diyorum

valla geçen ay hayıt tohumuyla adet oldum ilaç kullanmamak içibn denemiştim 15 gün felan yaptım bıraktık eğer gbelik olursa hemen bırakın diyorlar düşükle sonuçlanırmış o yüzden bende erkenden bıraktım

ben ilacını içiyorum adetten 3 gün önce bıraktım
adetin üçüncü günü tekrar başlayacam canım

Kızlarr merhaba
Benimde bat 17 şubat, yaşım 30 inşallah ikinci bebeğim olacak, 4 aydır deniyoruz, aylar geçtikçe üzülüyorum ama çok şükür benim bir tanecik yavrum var, Allah olmayan ve gönülden isteyen herkese nasip etsin tattırsın bu duyguyu. Beni de listeye eklermisiniz. Hayırlısı şimdiden herkese

agnucaston canım günde bir tane sabah içiyorum
bu adetimde farkını anladım hiç adet sancım olmadı benim için çok önemliydi çünkü
majezik içmeden geçirmezdim adtlerimi
gerçekten iyi geldi

benim adetsancım olmaz ilaç kullanacak kadar ama adet de düzenliyyordur eczaneden mi aliyorsun yok sa aktardan mı hiç bilgim yok ta o yüzden kusura bakma çok soru soruyorum

benim adetsancım olmaz ilaç kullanacak kadar ama adet de düzenliyyordur eczaneden mi aliyorsun yok sa aktardan mı hiç bilgim yok ta o yüzden kusura bakma çok soru soruyorum

eczaneden aldım canım ne demek biz zaten birbirimzden öğrenmek için
bu topikteyiz
rahimi düzenliyormuş canım bitkisel ilaç olduğu için yan etkisi falanda yok
3 ay kullancam gerçi tanıdıklarım 2. ayında hamiş kaldı:)))))

eczaneden aldım canım ne demek biz zaten birbirimzden öğrenmek için
bu topikteyiz
rahimi düzenliyormuş canım bitkisel ilaç olduğu için yan etkisi falanda yok
3 ay kullancam gerçi tanıdıklarım 2. ayında hamiş kaldı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…