- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım incir felan ye eşinde keçi boynuzu sorun yksa bile yiyin var olanı daha kaliteleştirmek için eşine bol bol tatlı ben bu ay günlerimiz belli sıkılmasın diye bol bol yedirdim istemeden yapmaşın diye :) ben biraz fazla yapmışım ama hergün istiyordu ama güzel ayarlamak lazım :)))))))))))))))))))))))
anladım canım haklısın keçi boynuzu kürü yapayım bu ay inciride zeytin yağında
bekletip mi yememiz gerekiyo hiç yapmadım da bu ay hayıta devam edecem incir kürüde yapayım
kızlar ben bu avatarlara bayılıyorum da nerden bulabilirim bunları çok cahilim bu konuda kusura bakmayın
valla bende bilmiyordum yeni öğrendim
google a yaz mesela bebek avatarı diye çıkyo onuda kopyala
yapıştırla profiline yapıştır
ya hayıt otunu bende kullanıyodum 1 aydırda adet olunca bıraktım kafam karıştı biraz acaba şu anda içmemde bi sakınca var mı devam etsem mi diyorum
ya hayıt otunu bende kullanıyodum 1 aydırda adet olunca bıraktım kafam karıştı biraz acaba şu anda içmemde bi sakınca var mı devam etsem mi diyorum
anladım canım haklısın keçi boynuzu kürü yapayım bu ay inciride zeytin yağında
bekletip mi yememiz gerekiyo hiç yapmadım da bu ay hayıta devam edecem incir kürüde yapayım
ben ilacını içiyorum adetten 3 gün önce bıraktım
adetin üçüncü günü tekrar başlayacam canım
ilacın adıne canım
ben profilde avatarım var ama gözükmüyor neden acaba
agnucaston canım günde bir tane sabah içiyorum
bu adetimde farkını anladım hiç adet sancım olmadı benim için çok önemliydi çünkü
majezik içmeden geçirmezdim adtlerimi
gerçekten iyi geldi
benim adetsancım olmaz ilaç kullanacak kadar ama adet de düzenliyyordur eczaneden mi aliyorsun yok sa aktardan mı hiç bilgim yok ta o yüzden kusura bakma çok soru soruyorum
benim adetsancım olmaz ilaç kullanacak kadar ama adet de düzenliyyordur eczaneden mi aliyorsun yok sa aktardan mı hiç bilgim yok ta o yüzden kusura bakma çok soru soruyorum
eczaneden aldım canım ne demek biz zaten birbirimzden öğrenmek için
bu topikteyiz
rahimi düzenliyormuş canım bitkisel ilaç olduğu için yan etkisi falanda yok
3 ay kullancam gerçi tanıdıklarım 2. ayında hamiş kaldı:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?