- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
ayyyyyyyyyyyy yaaaa inşallah gelecek aya olur bitanem üzülme olur mu demekki bu ay nasip değilmiş öyle düşün iyi geceler bitanem
geldim canım evet özele gidiyorum ssk indirimli 40 tl muayenesi doktorumdanda çok memnunum
hangi ildesin canım peki tahlillerde ücret veriyormusun.özele gitmek ben ce en iyisi en azından güzel davranıyorlar bilgilendiriyorlar kafana takılanları öğrenebiliyorsun ben fakulteye gidiyorum orda bu özenle bakılmıyor hatta doktoru bile görmüyorsun
yok canım ilk kırmızıalrı görünce sinirlendim ama şimdi iyiyim
daha vakti var demekki
inşallah olacak canım
ya bu forumada senle benden başka kimse girmiyo nerdeyse yaaaaaa bide ayşegül geliyo o kadar başlarda ne güzel kalabalıktı sohbet akıp gidiyodu
inşallah bitanem inşallah morelini yüksek tut herşeyde vardır bir hayır buradan gitme tamammı görüşmeye devam
canım istanbul anadolu yakasındayım ben tahlillerde ücret ödüyorum ama ssk indirimli ve hastane doktoru yönlendirdiği için daha uygun rakam ödüyorum
ben hastayım tamam mı:2:
evde yatıyorum dün dr gittim valla 3 gün raporluyum
kızlar aslında aklım sizde ne var ne yok diye
yok yok gitmem inşallah
bu ara giremedim fena halde hastaydım
eee hamişlerimiz var mı:26:
inşallah güzel sonuçlar alırsın
çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine benimde aynı devam ediyor valla ama mecburen geliyorum işe( cumartesi gelsede bende dinlensem evde
Firuzem sende iğne mi oldun , yoksa batını mı bekliyorsun canım
berceste canım günaydın nasılsın ,
adet olmuşsun üzülme diycem ama boş billiyorum ama bizim için hep aynı yeni ay, yeni umut demek o yüzden inşallah yeni ay sana bebeğini getirir canım ben artık aşırı düşünmemeye çalışıyorum ya çünkü gerçekten üstünü düştükçe olmuyor o yüzden başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum bu aydan da hiç umudum yok zaten
çok teşekkür ederim bitanem ya ama ben önce iyi haberi senden bekliyorum Allah bu yolda çaba gösteren emek veren herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın[/QUOT
aminnnnnnnn ya ben geçen ay hsg filmi çektirmiştim hsg den 6 ay içind e olma olasığığı yüksekmiş birde ilk serophonede yumurtalıklarım tepki verince bende umutlanıyorum ama işte pekde kaptırmıyorumkendimi eşimi şimdiden hazırlıyorum adet olacam gedi gelecek diye benden de ümitli ben ona çok üzülüyorum ona dayanamıyoorum
yok canım gerçekten iyiyim
dedim gibi geçti ama ilk gördüğümde acaba üstünümü görüyorum dedim
gerçi doğru dürüst çalışamadık sömestr tatiliydi ya
hayırlısı olsun bakalım
önümüzdeki maçlara bakacağız inşallah
ay valla bu cumartesi iple çekiyorum dinlenmek için erken kalkmak beni öldürüyor eşime bugün diyorum cumartesi bana dokunma 12 ye kadar yatacam diye o da gülüyor bir mız mız oluyorum işe kalkarken
aynı ben vallahi yataktan sürüne sürüne çıkıyorum resmen bütün hafta cumartesi uyurum diye bekliyorum cumartesi günü oluncada yine iş saatinde uyanıyorum bi daha uyuyamıyorum sinir oluyorum yaaa
çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine benimde aynı devam ediyor valla ama mecburen geliyorum işe( cumartesi gelsede bende dinlensem evde
ayy kıyamam sana ben
ama ben yarı baygın gibiydim dr a gidip ilacı içince ayıldım
ne kötüymüş grip olmak
ama Allahtan sıcak evimiz ilaç alacak paramız var bazen evsizleri düşünüyorumda çok üzülüyorum
kızlar ben adet olunca çok melankolik oluyorumdaherşeye ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?