- Konu Sahibi aysegul21072008
-
bayanlar 2 gun gecıkmem oldu ılk kz test yaptım 2 cızgı sılık cıktı yanı yokmu bısı bunalıma gırecem yakında yada erkenmı yaptım dersınız
benim kırmızalar yol da galiba felaket kasık ağrılarım başladı
bayanlar 2 gun gecıkmem oldu ılk kz test yaptım 2 cızgı sılık cıktı yanı yokmu bısı bunalıma gırecem yakında yada erkenmı yaptım dersınız
kötü şeyler düşünme hemen kırmızılarını görmeden karar verme
yaaaaa şeytan diyor git yap bir test sonra negatif çıksın iyice bir ağla rahatla diyor valla
canım sen doktor a gidiyormydun
bence yap bi test pozitif çıksın sonra gel buraya hep beraber sevinelim canım :)
yaaaaa şeytan diyor git yap bir test sonra negatif çıksın iyice bir ağla rahatla diyor valla
canım sen doktor a gidiyormydun
çok ümitlenmek istemiyorum ama 3 ay önce düsük yaptım allah kımseye yasatmasın cok zor ama ılk kez gecıkme yasadım bırkacgun daha beklıyecegım umutlanmak ıstemıyorum allahımmmm ınsalllahhhhhhhhhhh
kızlar bende avatar ekledim ama benim dediğim avatarlar bunlar değildi :) hani şu minik avatarlar varya sarı olanlar onları diyorum
yarın kan testı yaptırayım bakalım kırmızılar cıkmassa yola bırde ben ılkındede bundada ovulasyon testı kullandım en ıyısı ovulasyon testı bu arada
bu ay bende alacam da ayın her günü mü kullanıyorsunuz
kaç tane aldın ben ovulasyon testine biraz yabancıyım bir de ne kadar:44:
kızlar mrb
şu anda saba tümerde ibrahim saraçoğlu var. Kolay hamile kalmak için kürler öneriyor.
Evde olanlar baksın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?