Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

bayanlar 2 gun gecıkmem oldu ılk kz test yaptım 2 cızgı sılık cıktı yanı yokmu bısı bunalıma gırecem yakında yada erkenmı yaptım dersınız

bayanlar 2 gun gecıkmem oldu ılk kz test yaptım 2 cızgı sılık cıktı yanı yokmu bısı bunalıma gırecem yakında yada erkenmı yaptım dersınız

canım eğer test çubuğunda sorun yoksa bence hamilesin ikin çizgi silik çıksada hamile sayılıyor ben ce hemen test ver bekleme derim bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnn :)

merhaba canım hayırlısıyla silik de görsen çift çizgiyi gördünyaa
kan testi ver bence hemen

çok ümitlenmek istemiyorum ama 3 ay önce düsük yaptım allah kımseye yasatmasın cok zor ama ılk kez gecıkme yasadım bırkacgun daha beklıyecegım umutlanmak ıstemıyorum allahımmmm ınsalllahhhhhhhhhhh

yaaaaa şeytan diyor git yap bir test sonra negatif çıksın iyice bir ağla rahatla diyor valla

canım sen doktor a gidiyormydun

ben dr takibini 2 aydır bıraktım dr yani srese sokmamaya çalışıyor beni hani hiç bir şey bilmeden daha çabuk hamile kalınıyor ya
ama bilmiyorki ben bir internet canavarıyım
martta gel eğer hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi nasıl bir tedavi bilmiyorum ama
hiç anlatmadı

çok ümitlenmek istemiyorum ama 3 ay önce düsük yaptım allah kımseye yasatmasın cok zor ama ılk kez gecıkme yasadım bırkacgun daha beklıyecegım umutlanmak ıstemıyorum allahımmmm ınsalllahhhhhhhhhhh

canım seni korkutmak istemem ama düşükten korunabilmek için bence kan testi yaptır hani hormon değerlerine göre durum
kendini gösterir inşallah öyle bir durum olmaz ama bence kan testi yaptır

kızlar bende avatar ekledim ama benim dediğim avatarlar bunlar değildi :) hani şu minik avatarlar varya sarı olanlar onları diyorum

oyyy kıyamam hani cevap yazıyoruz ya aşağıda avatarlar var hangisini istiyorsan
üstüne tıkla canım şimdi bu yazıya cevap yazarken dene ok

yarın kan testı yaptırayım bakalım kırmızılar cıkmassa yola bırde ben ılkındede bundada ovulasyon testı kullandım en ıyısı ovulasyon testı bu arada

yarın kan testı yaptırayım bakalım kırmızılar cıkmassa yola bırde ben ılkındede bundada ovulasyon testı kullandım en ıyısı ovulasyon testı bu arada

bu ay bende alacam da ayın her günü mü kullanıyorsunuz
kaç tane aldın ben ovulasyon testine biraz yabancıyım bir de ne kadar:44:

soğan kürü gerçekten işe yarıyor. benim arkadaşı 6 ay sonrasında yaptı ve hamile kaldı
ben de uyguladım ben de o ay başarı sağladım ama bebek gelişmedi
yapmayan varsa bi denesin derim ben. doktoruma da sordum yararı olur mu bilmem ama zararı olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…