- Konu Sahibi aysegul21072008
-
kızlar test yaptım negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff adetime 6 gün var daha ama çatlatma iğnesinde 12 13 .günler belli oluyormuş diye yaptım malesef yine olmadı
kızlar test yaptım negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff adetime 6 gün var daha ama çatlatma iğnesinde 12 13 .günler belli oluyormuş diye yaptım malesef yine olmadı
canım birincisi daha erken idrar testinde çıkması için , ikinciside idrar testine güvenme kan testi kesin sonuç gösterir canım o yüzdende moralini bozma bence pazartesi günü git bi kan testi yaptır canım[/QUOTE
15 ne kadarbeklerim artık canım pazartesi gidemem patronum yine il dışına çıkacakmış o yüzden rahatladım ama en azından eğer olursada süpriz olur bana
sizce eşime söylemelimiyim oda ümitli[/QUOT
canım istersen söyleme bence kan testi yaptırınca söylersin canım ayrıca sana en yakınımdan şöyle örnek vereyim benim kardeşimin eşi normalde 1 aylık hamileymiş kaç tane idrar testi yaptı çıkmadı sonra benim doktor kontrolüm vardı benle beraber geldi doktor alttan muayene etti orda da bişey gözükmedi gözükmeyince kan testi istemek doktorunda aklına gelmedi heralde çünkü planlı bi hamilelik değildi neyse adetini söksün diye bide farlutal verdi doktor bide onu kullandı üstüne aradan 10 gün geçti çok şiddetli kasık ağrısıyla götürdük o zaman çıktı hamile olduğu nerdeyse 1,5 aylıkken yani o yüzden bence hiç moralini bozma
bencede erken...benimde 2 şubatta transferim oldu. normalde pazar gününe geliyormuş kan testi, pazartesi yapın dediler ama ben dayanamıcam yarın kan testi vericem... idrar testi daha geç gösteriyor dediler... ayrıca bende hiiiiççç hamilelik belirtisi yok. üzülüyorum tutmadı diye... umudum yarına bakalım... İnşallah bebiş tutunabilmiştir...
bende böyle düşünüyorum eğer bu elirtiler gebelik belirtisi olsaydı idrardada çıkabilirdi demekki adet olacağım belirtisiymiş gibi geliyor haklısınız daha çok erken ama ne bileyim bir umut işte ama gerçekten rahatladım iyim balkide pazartesi pozitif çıkar demi teşekkür ederim herkese iyi ki varsınız
ÇOK ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ:
- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :))
yükselcim bak bunları başka bi bölümde buldum sende bunları okuyup kendini ona göre bi kontrol et bakalım canım
benım ıcım ıcımı yıyıyor ya yıne husran olursa dıye ıdrarda ne kadar sure sonra cıkıyor bılıyormusunuz
benim bildiğim kadarıyla adet tarihi geçmeden idrarda çıkmıyor canım bence boş yere kendimizi üzüyoruz stres yapıyoruz çünkü ne yaparsak yapalım neticeyi değiştiremeyiz rabbim nasip ettiyse olmuştur yok etmediyse elden bişey gelmez bende bu aya kadar çok stres yapıyodum ama bu ay rahatım nedense bende çatlatma iğnesi olalı 8 gün oldu bugün
bende böyle düşünüyorum eğer bu elirtiler gebelik belirtisi olsaydı idrardada çıkabilirdi demekki adet olacağım belirtisiymiş gibi geliyor haklısınız daha çok erken ama ne bileyim bir umut işte ama gerçekten rahatladım iyim balkide pazartesi pozitif çıkar demi teşekkür ederim herkese iyi ki varsınız
bana umut oluyorsun elifcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?