Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

kızlar test yaptım negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff adetime 6 gün var daha ama çatlatma iğnesinde 12 13 .günler belli oluyormuş diye yaptım malesef yine olmadı

kızlar test yaptım negatiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff adetime 6 gün var daha ama çatlatma iğnesinde 12 13 .günler belli oluyormuş diye yaptım malesef yine olmadı

canım birincisi daha erken idrar testinde çıkması için , ikinciside idrar testine güvenme kan testi kesin sonuç gösterir canım o yüzdende moralini bozma bence pazartesi günü git bi kan testi yaptır canım

bencede erken...benimde 2 şubatta transferim oldu. normalde pazar gününe geliyormuş kan testi, pazartesi yapın dediler ama ben dayanamıcam yarın kan testi vericem... idrar testi daha geç gösteriyor dediler... ayrıca bende hiiiiççç hamilelik belirtisi yok. üzülüyorum tutmadı diye... umudum yarına bakalım... İnşallah bebiş tutunabilmiştir...

pınarcım sende hoş geldin aramıza bence sende kafana takıp stres yapma seninde daha 1 hafta olmuş canım bence moral bozmak için çok erken bende 2 şubat ta çatlatma iğnesi oldum bekliyorum 18 şubat batım ve adetim gecikmeden test falan yapmayı düşünmüyorum sabırlı olmamız lazım canım zor ama mecburuz bu arada senin sorunun neydi tam olarak ? ben pko hastasıyım

bende böyle düşünüyorum eğer bu elirtiler gebelik belirtisi olsaydı idrardada çıkabilirdi demekki adet olacağım belirtisiymiş gibi geliyor haklısınız daha çok erken ama ne bileyim bir umut işte ama gerçekten rahatladım iyim balkide pazartesi pozitif çıkar demi teşekkür ederim herkese iyi ki varsınız

ÇOK ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ:

- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :))

yükselcim bak bunları başka bi bölümde buldum sende bunları okuyup kendini ona göre bi kontrol et bakalım canım

teşekkür ederim bitanem ilk 5 i tutuyor bende ama gerisi yok zaten o günlee de gelmedim

benım ıcım ıcımı yıyıyor ya yıne husran olursa dıye ıdrarda ne kadar sure sonra cıkıyor bılıyormusunuz

benim bildiğim kadarıyla adet tarihi geçmeden idrarda çıkmıyor canım bence boş yere kendimizi üzüyoruz stres yapıyoruz çünkü ne yaparsak yapalım neticeyi değiştiremeyiz rabbim nasip ettiyse olmuştur yok etmediyse elden bişey gelmez bende bu aya kadar çok stres yapıyodum ama bu ay rahatım nedense bende çatlatma iğnesi olalı 8 gün oldu bugün

bana umut oluyorsun elifcim

güzel arkadaşım benim biraz erken değil mi
bence erken test yaparak kendini strese sokma
sağlık olsun bence biz adeti kendimiz getiriyoruz olmamam lazım diye diye
kırmızılar geliyor
bence sen bu ay olması gerekeni yapmışsın
bekle canım biraz daha stres yoookkk

birde eşine söyleme sakın şimdilik önemli bir durum yok
kendini de üzmekten vazgeç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…