- Konu Sahibi aysegul21072008
-
Elıfcım nasılsın sen catlama ıgnesı vuruldun ne kadara maal oluyor canım ben bagkurluyum sence en son care bende yapabılırım
ıyım canım sen nasılsın bende sabırsızlıkla batımı beklıyorum allah ne derse o olur bu arada cınsıyet sadece bır tahmın allah bılır sıkma canını hamılesın ya onun tadını cıkar bol bol dınlen stres hıc yapma boyle gereksız seyler ıcın bende senı opuyorumnasilsin canim?
Elıfcım nasılsın sen catlama ıgnesı vuruldun ne kadara maal oluyor canım ben bagkurluyum sence en son care bende yapabılırım
selam kızlar ben 16 aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz bu beşinci ay beklemedeyiz sizde kendinizden bahsedermisiniz rica etsem
ıyım canım sen nasılsın bende sabırsızlıkla batımı beklıyorum allah ne derse o olur bu arada cınsıyet sadece bır tahmın allah bılır sıkma canını hamılesın ya onun tadını cıkar bol bol dınlen stres hıc yapma boyle gereksız seyler ıcın bende senı opuyorum
beklemek çok zormuş bi doktora gitsemmi diye düşünüyorum özel bişi yaptığım yok
bence bi kontrole gitsen iyi olur canım en azından ufakta olsa bi sorun varsa tedaviye başlarsın yada hiç bişey yoksa bile hamilelikte 1-2 ay önce folik asite başlamak gerekiyormuş onu falan yazar doktor planlı düzgün bi hamilelik geçirirsin en azından tabi sen bilirsin
30 yaşındayım doktora gitmedim hiçbişeyde yapmıyorum takip ettiğim felanda yok burda bakıyorum neler neler yapıyolar yumurtlama günü için ölçüm yapanlar kürler felan ben bişi yapmıyorum ama huzursuzlanmaya başladım bu kadar süreceğini tahmin etmiyodum ve zaman geçtikçe streste arıyo
bende 28 yaşındayım bende şöyle bir düşünce vardı korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalırım zannediyodum ama yeni yeni anlıyorum ki iş o kadar basit değilmiş bence sen bi doktora gidip kontrol yaptır canım bi sorun çıkmazsada yumurtlama günlerini takip edip hamilelik yakalamaya çalışırsın
Kizlar yumurtlama donemi ile ilgili birsey paylasacagim sizinle. Ben hic yumurtlama zamanima takilmadim. Hatta sole bisey var regl bitimi hemen iliskiden sonra hamile kaldigim ortaya cikti.
Yani demem o ki illa 14 say ortalama al diye bir kaydi yok. Birde yok esini dinlendir yok sen dinlen ben boyle seylere pek takilmayin derim. Tabi haftada kac kere iliskiye girildigide onemli belki ama rahat olun.
Demesi cok zor biliyorumda paylasmak istedim. Belki sizde benim gibi reglden hemen sonra yumurtluyosunuzdur:)
evet evet aynen söleyenler oluyodu banada hemen kalırım gibi geliyodu kulak asmıyodum keşke assaymışım diyom şimdide bende anadolu yakasındayım hangi hastaneye gidiyosun doktorundan memnunmusun canım
canım erdem hastanesinde funda demir e gidiyorum gayet memnunum doktorumdan tavsiye ederim yani
Baharcım sen nasılsın gorusmeyelı gercı senın 15 gunun var batına allah gonlumuze gore versın
tskler elıfcım doktorum ne derse artık ona gore bakarız ınsallah onlara gerek kalmaz
ay kız komşu felan çıkçaz bak senle haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?