Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Kızlar aklım sızde kalıcak ben sımdı cıkıyorum yemek hazırlıyacam esım bırazdan gelır bıde agzını arastırayım sevgılıler gunu ıcın sızler sızce ne alıyım yada sız neler alcaksınız sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınız ınsan buraya geldın mı ayrı bı rahatlıyor cok opuldunuz canlarım sızlerı cok sevıyorum yalnız olmadıgımı hıssetırdıgınız ıcın

ben hiç bişey almıycam vallahi ala ala alıcak bişey kalmadı :)) bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzzz canımm çok öptüm

heralde dediğin gibi çekim oldu benim babam kastamonulu ben istanbul doğma büyümeyim canım ailemde örnekte o konuda şanlıyım hepimiz yakınız annem abla falan çalışıyorum ben evet şu anda da iş yerindeyim 6 -6.30 gibi çıkıyorum . sen neler yapıyosun canım

valla ben evdeyim evlendikten sonra bi nasip oluptaişe başlayamadım üstüne düşmedim özeli pek tercihetmedim kamu işide ha deyince olmuyo muhasebe benim mesleğim sen ne iş yapıyosun aslında çalışmak en güzeli kafanı dağıtmış oluyosun maddi açıdanda daha güzel şöle kafama göre bi iş olsa bende çalışırım en azından bebek olana kadar iyi iş olursa oluncada bırakmaz gerçi insan ama ne bilim ya

aman ne alayım anam adam ne alsak beğenmiyor aldığım yere götürüp değiştirmek zorunda kalıyoruz o da bende sıkıntıya düşmemek için bu 14 şubatta birşey almayı düşünmüyorum.bizde seni seviyoruz canım benim

Son düzenleme:
selam kızlar bir kaç gündür yazmadım. malum regl olunca insan istem dışı üzülüyor. gerçi ben bu ay olmam gereken tarihten 1 hafta önce oldum. biraz da o bozdu moralimi. bu döngüye göre yımırtlama zamanı annemlerdeydim. malum birleşme olmadı. kısmet artık. birde 20 aralıkta düşük nedeni ile kürtaj olunca acaba rahimde bir şey mi var. yoksa rahim yapışıklığımı oldu. vs. vs. bir sürü vesvese içindeyim. kürtajdan sonra ilk regl olduğumda çok kanamam olmamıştı. en azından gebelik öncesi olduğum gibi olmamıştı. şimdi de kanamam oluyor ama şarıl şarıl değil :) butün bunlar ben de sıkıntı stres yapıyor. benim gibi durum yaşayanınız var mı acaba. bunlar normal mi ki?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? sizlerle konuşmayı özlüyorum ama tatil bitti erken giremiyorum nete neler yapıyorsunuz varmı yeni hamişlerimiz inşallah güzel haberler bekliyorum:) ben beklemedeyim bugün sanki adet olacak gibi sanıcım oluyor normalmidir anlamadım ama hadi hayırlısı bakalım.

Baharcım sen nasılsın gorusmeyelı gercı senın 15 gunun var batına allah gonlumuze gore versın
tskler elıfcım doktorum ne derse artık ona gore bakarız ınsallah onlara gerek kalmaz

iyi canım nasıl olayım beklemedeyim daha çok var batıma ama yinede sabırsızım bu ay baya bişeyler yaptım serephone kullandım soğan suyu yaptım 7gün kadar zamanında yapmadım ama olsun.bal çörekotu tarçın yedim bakalım beklemedeyiz artık.çok vefelısın beni bir sen hatırlıyosun bu arada

gunaydın arkadaslar bugun kımse yok anlasılan ayrıca doktora gıttım hamıleymısım kesınlestı sızınle paylasalım dedım

ilk tebriğini ben yapayım derinada umarım sağlokla kucağına almayı nasip eder allah hayırlı uğurlu olsun darısı tüm isteyenlere inşallah:) kan değerin kaç çıktı acaba adetin kaç gün geçti?

meraba arkadaşlar 28 aralıkta kürtaj olmuştum 24 ocakta regl oldum sonrasında korunmayı bıraktım şubat benim de umudum inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bebişim, bebişlerimiz.....

teşekkürler arkadaşlar 2000 kalardı hcg allahım hepınıze nasıp etsın sadece bırsey soyleyeyım sıze ben 3 ay oncedüşük nedeniyle kurtaj oldum bebek gelısmemıstı doktorum bana 6 ay bebek yasakladı bebekten parca alındı sonuc temzdi sonrasında bana bıseyler yanlıs geldı bı prof. gıttım antalyada muayene etti ve korunmamam gerektıgını vucut nezaman hazır olursa ozaman olur sen yasak denıldıkce gerıleceksın en buyuk sey moral dedı 2.ayımda hamıle kaldım suan 5 haftalık hamıleyım ayrıca ovulasyon testıyle 2 gun ıcınde hamıle kaldım dıyebılırım gunum ozamanmı buzamanmı derdı yok bırde kesınlıkle kafaya takmayın ınan ıstedıkce olmuyor bırcok arkadasım yıllarca sebepsız cocuk bekledıler olmadı en son doktor cocuk yapmak ıcın beraber oluyosunuz boyle olmaz atın kafanızdan dedı hepsının cocugu oldu dıyecegım su kı gonulden ısterım allah herkese nasıp etsın ve kesınlıkle tek doktora gıtmeyın en az ıkı doktorun fıkrını alın

tebrik ederim. darısı başımıza inşallah. ben de 4 ay önce kürtaj oldum bebeğin kalbi durduğu için. tekrar korunmadım. çalışıyoruz bebek için. Rabbim hayırlı zamanda hepimize evlat nasip eder inşallah.

bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim fakat şuan biraz stresliyim bende hamileyim çok şükür şuan fakat yine öyle olur diye tedirginim 1 gün geçince 89.56 çıktı değerim o yüzden sordum değerini canım

doktor degerine normal dedıyse sorun yok takma kafana herkeste farklııdır benım 3 gun gecınce 2000 cıktı fazlamı dedım degıl dedı sınır aralıklar bayagı farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…