Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

derinadacim gozun aydin allah kucagina almayi nasip etsin darisi bizelere insallah allah kimselere aratmasin

evet ya kimsecikler yok nerelerdesiniz sohbet etmeye ihtiyacim var bi buraya kendimi rahat hissediyorum sayenizde

BEKLEMEK

SENI O KADAR COK BEKLIYORUM KI

SENI O KADAR COK ARZULUYORUM KI

SENI O KADAR HAYAL ETTIM KI

SENI O KADAR COK GORDUM KI RUYALARIMDA

SANA O KADAR COK ISIM BULDUM KI

SENI HAYALLERIMDE SEVIYORUM OPUYORUM

SENI HAYALLERIMDE BUYUTUYORUM BESLIYORUM

DERKEN ARADAN 2 SENE GECMIS AMA HALA YOKSUN

SIMDI SORUYORUM MELEGIM

DAHA NE KADAR BEKLETECEKSIN ANNENI ?

AMA BILKI SENI BEKLEMEK BILE COK GUZEL

ER YADA GEC BI SEKIL BULUSACAGIZ MELEGIM

SENI COOOOK OZLUYORUM HAYALIMMM

BU SIIRIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM CUNKU BENI EN IYI SIZ ANLARSINIZ ANNE HASRETI CEKMEYEN ANLAMAZ BENI UMARIM SIZLEREDE HEDIYEM OLSUN ALLAH HIC KIMSEYI COCUKLA SINAMASIN HAKIMIZDA HAYIRLISI BEN COK SEVERIM BU ARADA BIRSEYLER KARALAMAYI SIZLERI COK SEVIYORUM COK OPULDUNUZ ANNE ADAYLARIMIZ

AYSEGUL UTUCU

çok güzel canım o kadar güzelki gözlerim doldu içime dokundu tüğlerim diken diken oldu

Gunaydın canlarım nasılsınız ozledık bırbırımızı nasıl gectı hafta sonunuz kızlar ben cok yogundum dukkanımız oldugu ıcın sevılıler gunu ıcın bıraz hareketlıydı ama aklım hep sızdeydı bazen fırsat buldukca cepten takıp edıyorum var bı bı gelısme kızlar bende hıc bır belırtı yok gercı daha 4 gun var aceleye gerek yok :)

tahmın edebılıyorum bıtanem bende cok aglardım ama artık kaleme dokuyorum duygularımı ama elımde deıl tabıkı bırazda uzuluyorum allah hepımıze tataırsın annelmık duygusunu

amin canım amin allah bizleride o duygu tattırsın hafta sonu cumartesi günü misafirim vardı akşam 12 ye kadar ayaktaydım o kadar yoruldum ki anlatamam pazar günüde 1 ekadar uyumuşm temizlik mek derken o günde bitti

iyiyim bitanem sen nasılsın kalp kalbe karşıymış bende tam sana yazıyodum bütün haftasonu seni merak ettim vallahi var mı bi değişiklik canım nedir durumun

iyiyim bitanem sen nasılsın kalp kalbe karşıymış bende tam sana yazıyodum bütün haftasonu seni merak ettim vallahi var mı bi değişiklik canım nedir durumun

ay canım benim ya yok ya hala baklemekteyim aden sancısı olurya hani pıhtı gibi düşerken bir ağrı girer hemen gider 3 gündür öyleyim hemen yuvalate gidiyorum akıntı var sanki akıntı söküyorum anlıyamadım normalde ben adet günlerimde böyle oluyor her belirti var kırmızılar yok son 15 gün sonra oluyorum gecikmeli ondan korkuyorum gelecekse helselerde doktora gitsem artık diye

gecikmen oldu mu canım , normalde ne zaman olman gerekiyor

Geven ay 15n de olmustum bu ay da oyle bekliyorum ama adet ton duzensiz oldugum icin net bilemiyorum

sende benim gibi desene peki doktor düzenlemek için bişey vermedi mi sana , ben 2 ay hayıt otu kullandım , bide doktor duphaston diye bi ilaç verdi bana düzenlemek için geçen ay onu kullandım . iyi geldi galiba ikiside 2-3 aydır 28 günde bir oluyorum normalde ben ilaçsız kesinlikle adet olamıyordum

yok canım vermedi düzenlemek için 2 ay önce ben olmadığı için gitmiştim doktora o zaman duphaston vermişti o kadar galiba çatlatma iğnesi verdiği için çatlayaaklarından emin olduğu için de vermemiş olabilirler galiba birde ben de hayıt tokumu kullanmıştım 15 gün felan tekrar bıraktım bu ay gebelik olursa diye düşmesini etkiliyormuş diye gerimi başlasam acaba bende 2-3 ay düzenli yapsammı ki anım ya

canım benim bu aydan önceki aylarda yumurta gelişmiyodu o yüzden rahatlıkla içtim ama adet olunca bende bıraktım hayıtı onunla ilgilide kafam çok karışık bazı yerlerde gebelik varsa düşüğe sebep olur yazıyo bazı yerlerde zararı olmaz hatta süt hormonunu yükseltir yazıyo ama ben genede nolur nolmaz diye bıraktım adet olunca ama bence faydası oldu bana adet olursam tekrar başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…