Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım ya kusura bakma adan akıllı cevap yazamadım zamanında patronum burda onun işi olduğu için yazamadım sende sıkıldın tabi çıktın haklısın öpüyorum seni

bende yarın gideyim diyorum doktora bir test yaptırayım artık beklemekten sıkıldım bende gezinip duruyorum diğer topikleri benim gibi olan varmı diye ama işte

bencede canım bi git test yaptır en azından neticeyi bilirsin böyle acaba mı diyerek beklemek çok yıpratıyo insanı benimde bugün iğneden sonraki 11. günün 3-4 gün sonra bende test yaptırsam mı diye düşünüyorum ama benim hiç umudum yok hiç bi belirtim yok çünkü

canım bugün çok hafif kasıklarımda ağrı var bide alt karnımda var yine hafif ağrı yine bugün idrara sık çıktım 3-4 kere ama suyu çok içiyorum ondan heralde sende var mı bişeyler canım

benim de göğüsler daha çok ağrımaya başladı kasılarım ağrıyor birde adet sancısı var yarın gideyim demiştim perşembeye gideyim diyorum şimdi niye erken geldin derler diye çarşamba adet tarihim 1 gün geçsin diye ama yarın gitmeyi çok istiyorum birde ben ne 3 ede 4 günde 15 kere felan tuvalete gidiyorum

Son düzenleme:

senin baya fazlaymış canım ya inşallah bebiş yüzündendir kan testine mi gidiceksin sen canım sormuyolar ki adetin geçti mi geçmedi mi diye bence yarın git kan testi yaptır sen canım ya ha 1 gün önce ha 1 gün sonra bence yarın git

bilmiyorum valla canım kafam o kadar karışıkki eşimle yeni konuştum bekle 2 gün daha diyor eğer hamileysem 2 gün daha böyle mutsz beklemektense çok sigara içmeye başladım stresdn içmeyim dedikçe içesim geliyor

içme canım ya ben 14- 15 senedir sigara içiyodum hemde günde 1 paketten fazla geçen hafta hastalanınca nefes darlığı falan yaşadım çok o günden beri içmiyorum 1 hafta oldu 1 haftadır ağzıma sürmüyorum ve iş yerinde benden başka herkes içiyor ya hamileysen daha doğmamış organları oluşmamış bebeğini zehirliyosun o yüzden içme canım

ah canım ah içiyorum ama birde bna sor içim içime yiyor çok yalnızımben kimse yok izmirde eşimden başka o kadar sıkılıyorum ki bir arkadaşım bile yok ya gezebileceğim sohbet edebileceğim birde böyle bir bekleyiş içinde olunca daha fazla bağlanıyorum

Son düzenleme:

canım aynı benimde kimsem yok evlendikten sonra arkadaşlarımın hepsi bi yere dağıldı kimseyle görüşemiyorum ablam var ama onunla hiç bir birimizi anlayamıyoruz daha doğrusu o beni hiç anlamıyo o yüzden hiç kimseyle konuşamıyorum bi tek bu kadınlar kulübünde siznlerle dertleşebiliyorum o kadar eşimle bile konuşamıyorum o da anlamaz pek zaten konuşmayıda sevmez pek

aynen benim kide pek konuşmaz bende burada rahatlıyorum ve beni anlayabiliyorsunuz bu daha da önemli anneme bile artık anlatmıyorum tedavimi one niye onu verdi o nasıl oluyor diye sorular soryor bende sinirleniyorum anlatmak bile istemiyorum seni anlıyorum arkadaşım birde kalabalık olsak daha iyi olcak ama gelen giden yok martta nasıl olacak bakalım ayşegül martta şubat yerine mart diye değiştirse bari.

aynı sebeplerden dolayı bende anneme anlatmıyorum artık bide bizim gelin kardeşimin karısı saolsun aşırı meraklı ve dedikoducu şimdiden herkese yaymış tedavi gördüğümü beraber oturuyolar annemle o yüzden onlara hiç bişey anlatmıyorum karamsar olma canım daha şubat dan umutlar kesilmedi dur bakalım hayırlısı

bizim gelinde benden laf almaya çalışıyor her 2 aya bi seni rüyamda hamile gördüm varmı birşey diyor bide bana diyorki çok bekleme artık ben kızıma hamile kaldığımda 8.ayımdı şimdi diyorum niye 8 ay beklemedim hemen yapsaydım diyor.sanki ben bilmiyorum ben istemiyorum ama ona birşey demiyorum dersen herkes bilir ve daha çok baskı altında hissederim

çok haklısın bencede en iyisini yapmışsın bizimkide aynı biliyo ya zaafımı aynı dediğin gibi geliyo abla seni rüyamda hamile gördüm yok şöyle gördüm böyle gördüm sinir oluyorum

selam kızlar
3 gündür pek girmedim nete sizi de takip ediyorum. burda paylaşıyoruz sorunlarımızı eşlerimiz bile tam anlamıyor.
ben 12 şubatta regl beklerken lekelenme tarzında kanamalarım 7 şubatta başladı. ilk başta kanama az olunca korktum açıkçası acaba kürtajdan sonra rahimimde yapışma mı oldu diye. çok şükür 3 gün yoğun bir şekilde kanamam gelince rahatladım. adet olmak bile rahatlattı beni. eğer kürtajdan sonra kanama az olsaydı tekrar rahim filmi çektirecektim. çok şükür şuanki halime normale döndü.
ben kendimi böyle düznlemeye çalışırken eşim o kadar gereksiz bir sorun için stres yapıyor. dayısı ve çocuklarına karşı acayip bir kin güdüyor. hergün kafamda onlardan nasıl intikam alırım diye kuruyorum diyor. o kadar zor durumdayım ki anlatamam. adam sinirlenince ortalığı karıp katıyor. yok evlerini bacam. işte bana vuran oğlunun kolunu kırmadan rahat edemiycem diyor. birde evlerimiz çok yakın onlarla sokağa her çıktığımda hatırlıyorum diyor. her gün kafamda kuruyorum diyor. taşınalım dedim. ben de çalışınca çanta gibi onunla bir yere gitmek kolay değil. kira, depozito ve taşınma maliyeti ayrı bir angarya. adamın gözünü kin bürümüş bunları düşünmekten kendimize sıra gelmiyor.
bütün bu olanlar benide strese sokuyor. stres en büyük düşmanım benim. kafam takılınca çocuk falan olmaz. iyice vazgeçtim. diyorum böyle bir adama çocuk doğurulur mu. demek ki Rabbim bizi anne ve baba olacak vasıfta görmüyor. düşünsenize kavga etmenin planlarını kuran bir adamın geleceği olu mu? ben hiç takılmam bu tarz şeylere. nefsi düşünmem yaşamam gerektiyse yaşarım benim canımı yakanı zaten Allah görüyor, O verir cezasını diye düşünür hep önüme bakarım. maalesef eşim böyle değil. çok sıkıntılıyım. birde bu ara sürekli ev arıyorum. kiralar ateş pahası el yakıyor 1200 tl istiyorlar. ben de artık daha kırsala geçeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…