- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım benim bu aydan önceki aylarda yumurta gelişmiyodu o yüzden rahatlıkla içtim ama adet olunca bende bıraktım hayıtı onunla ilgilide kafam çok karışık bazı yerlerde gebelik varsa düşüğe sebep olur yazıyo bazı yerlerde zararı olmaz hatta süt hormonunu yükseltir yazıyo ama ben genede nolur nolmaz diye bıraktım adet olunca ama bence faydası oldu bana adet olursam tekrar başlamayı düşünüyorum
canım ya kusura bakma adan akıllı cevap yazamadım zamanında patronum burda onun işi olduğu için yazamadım sende sıkıldın tabi çıktın haklısın öpüyorum seni
yok canım olsun sen işine bak olur mu öyle şey işin daha önemli ben öyle takılıyorum diğer topiklere falan bakıyorum
bende yarın gideyim diyorum doktora bir test yaptırayım artık beklemekten sıkıldım bende gezinip duruyorum diğer topikleri benim gibi olan varmı diye ama işte
gunaydın arkadaslar bugun kımse yok anlasılan ayrıca doktora gıttım hamıleymısım kesınlestı sızınle paylasalım dedım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi tek ben burdayım canım bende artık bu topiğe kimse girmiycek heralde diyodum kendi kendime
benimde patron giitti bana kaldı pc nasılsın varmı birdeğişiklik ağrı felan idrararfelan çok çıkıyonmu
canım bugün çok hafif kasıklarımda ağrı var bide alt karnımda var yine hafif ağrı yine bugün idrara sık çıktım 3-4 kere ama suyu çok içiyorum ondan heralde sende var mı bişeyler canım
benim de göğüsler daha çok ağrımaya başladı kasılarım ağrıyor birde adet sancısı var yarın gideyim demiştim perşembeye gideyim diyorum şimdi niye erken geldin derler diye çarşamba adet tarihim 1 gün geçsin diye ama yarın gitmeyi çok istiyorum birde ben ne 3 ede 4 günde 15 kere felan tuvalete gidiyorum
senin baya fazlaymış canım ya inşallah bebiş yüzündendir kan testine mi gidiceksin sen canım sormuyolar ki adetin geçti mi geçmedi mi diye bence yarın git kan testi yaptır sen canım ya ha 1 gün önce ha 1 gün sonra bence yarın git
bilmiyorum valla canım kafam o kadar karışıkki eşimle yeni konuştum bekle 2 gün daha diyor eğer hamileysem 2 gün daha böyle mutsz beklemektense çok sigara içmeye başladım stresdn içmeyim dedikçe içesim geliyor
içme canım ya ben 14- 15 senedir sigara içiyodum hemde günde 1 paketten fazla geçen hafta hastalanınca nefes darlığı falan yaşadım çok o günden beri içmiyorum 1 hafta oldu 1 haftadır ağzıma sürmüyorum ve iş yerinde benden başka herkes içiyor ya hamileysen daha doğmamış organları oluşmamış bebeğini zehirliyosun o yüzden içme canım
ah canım ah içiyorum ama birde bna sor içim içime sığmıyor çok yalnızımben kimse yok izmirde eşimden başka o kadar sıkılıyorum ki bir arkadaşım bile yok ya gezebileceğim sohbet edebileceğim birde böyle bir bekleyiş içinde olunca daha fazla bağlanıyorum
canım aynı benimde kimsem yok evlendikten sonra arkadaşlarımın hepsi bi yere dağıldı kimseyle görüşemiyorum ablam var ama onunla hiç bir birimizi anlayamıyoruz daha doğrusu o beni hiç anlamıyo o yüzden hiç kimseyle konuşamıyorum bi tek bu kadınlar kulübünde siznlerle dertleşebiliyorum o kadar eşimle bile konuşamıyorum o da anlamaz pek zaten konuşmayıda sevmez pek
aynen benim kide pek konuşmaz bende burada rahatlıyorum ve beni anlayabiliyorsunuz bu daha da önemli anneme bile artık anlatmıyorum tedavimi one niye onu verdi o nasıl oluyor diye sorular soryor bende sinirleniyorum anlatmak bile istemiyorum seni anlıyorum arkadaşım birde kalabalık olsak daha iyi olcak ama gelen giden yok martta nasıl olacak bakalım ayşegül martta şubat yerine mart diye değiştirse bari.
aynı sebeplerden dolayı bende anneme anlatmıyorum artık bide bizim gelin kardeşimin karısı saolsun aşırı meraklı ve dedikoducu şimdiden herkese yaymış tedavi gördüğümü beraber oturuyolar annemle o yüzden onlara hiç bişey anlatmıyorum karamsar olma canım daha şubat dan umutlar kesilmedi dur bakalım hayırlısı
bizim gelinde benden laf almaya çalışıyor her 2 aya bi seni rüyamda hamile gördüm varmı birşey diyor bide bana diyorki çok bekleme artık ben kızıma hamile kaldığımda 8.ayımdı şimdi diyorum niye 8 ay beklemedim hemen yapsaydım diyor.sanki ben bilmiyorum ben istemiyorum ama ona birşey demiyorum dersen herkes bilir ve daha çok baskı altında hissederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?