Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım geçmiş olsun. Bencede oradan taşınmanız eşin için çok iyi olacaktır o stresten kurtulmak ve onları daha az hatırlamak için oradan bulunmamanız en iyisi gibi sende kendini düşün kimsenin kimseye faydası yok bence canım

aynen bir sürü olumsuzluk yaşadım. dışarıda yaşanılanlar ev ortmanına gelince huzurumuz bozuldu. yoksa eşimden memnunum. ama bana güttüğü dava saçma geliyor. olgunlaşmamış olarak görüyorum kendisini.

canım çok üzüldüm ya gerçekten işin zor Allah yardımcın olsun ama bencede taşınırsan çok iyi etmiş olursun öfkeli insanın ne yapacağı hiç belli olmaz canım kayınvaliden kayınpederin yaşıyor ise onları soksan araya kocanı yatıştırmaları için belki onları dinler korktuğunu falan anlatsan

selam kızlar nasılsınız bütün hafta sonu kimse yoktu neredeyse:)nasılsınız. umarım hayatınızda her şey yolundadır

selam kızlar nasılsınız bütün hafta sonu kimse yoktu neredeyse:)nasılsınız. umarım hayatınızda her şey yolundadır

slm iyiyim teşekkürler sen nasılsın biz yüksel le gün sayıyoruz beklemenin sonunda iyi haberler alırsak her şey yolunda olucak sanırım sen nasılsın yanılmıyosam hamileydin nasıl gidiyor hamilelik

kayınvalidem ile yakınız kadın çok nasihat ediyor ama nafile. çok hırçın bir eşim var öfkesini kontrol etmekte zorlanıyor. ben çok üzüldüm. artık içimde yaşama sevinci bile kalmadı. bir insanın kalbinde ya sevgi vardır ya da nefret. ikisi bir kalpte bulunmaz. ben de her ikisi de var diyen yalan söyler. işte çözümsüzlüğün tam ortasındayım. eşime yaklaşımım hep sevgi dolu. ama o sahip olduğu güzellikleri göremeyecek kadar kin dolu. Allah korusun ama şiddetin olumlu sonuç verdiği nerde görülmüş. meselelerini şiddetle çözmeye çalışan insanları 3 yer bekler.
1) ya hapse gider.
2) ya hastanaye
3) ya da mezarlığa gider.
ben öğretmenim bütün öğrencilerime iyiliği güzelliği anlatırken. maruz kaldığım şeye bak. buna çok üzülüyorum
şimdi çocuk sahibi olamıyorum diye üzülemiyorum bile. geleceğimden endişeliyim

canım ya inşallah öyle kötü şeyler olmaz aklına kötü şeyler getirme bence taşınmak senin için en iyisi olucak bide eşini böyle dini sohbetlere falan yönlendirmeye çalışsan faydası olur mu acaba diye düşündüm şiddetin , nefretin dinimizde de yeri olmadığını falan hatırlasa en azından belki iyi gelir senin için gerçekten çok üzüldüm yada dikkatine başka şeylere yöneltse belki unutur

slm iyiyim teşekkürler sen nasılsın biz yüksel le gün sayıyoruz beklemenin sonunda iyi haberler alırsak her şey yolunda olucak sanırım sen nasılsın yanılmıyosam hamileydin nasıl gidiyor hamilelik

allahım inşallah hayırlı haberler bekliyorum sizden herzaman yazamasamda güzel haberlerinizi alırım belki diye bakıp çıkmak zorunda kalıyorum en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum sizlerden:) vallahi ben bile hala hamile olduğuma inanamıyorum sanırım kalp atışlarını duyana kadarda bu korku devam edecek sanırım adete göre 5 bana göre 3 haftalık o yüzden bugün gittik ve tabiki göremedik keseyi çok yeni dedi foktor 2 hafta sonra gel hem keseyi hemde kalp atışını duyalım durmadan girme biraz sabret dedi nasıl olcaksa:) ama en önemlisi dış gebelik değil iç gebesin normal gebelik dedi. adet olacak gibi sancılarım oluyordu onlar normalmiş, bulantı için ilaç verdi olursa haftaya başlar inşallah olmaz dedi. öyle şuan beklemedeyim kafamı takmamaya çalışıyorum dr tavsiyelerini dinlemeye çalışıcam umarım sizin haberlerinizide alıp karşılıklı yine konuşuruz

Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin. kucağına almayı büyütmeyi ve mürüvetini görmeyi nasip etsin inşallah.

merhabalar :) bende 19 yaşındayım 5 aylık evliyim bebeğim olsun istiyorum . merak ettiğim şu bizler çok isterken bebek olmuyo baya bekleyenler oluyo bebek için ama bazılarıda hemen ilk ayda oluverio genellikle istemeyenlerde gördüm bunu :)

elifçim aşkolsun ben senin ablan olurum eğer istersen bana anlat ben dinlerim banada gelebilirsin istediğin zaman nasılsa bende yalnızım

canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim inşallah çok güzel bi hamilelik geçirir ve sonunda sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım darısıda bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…