- Konu Sahibi aysegul21072008
-
selam kızlar
3 gündür pek girmedim nete sizi de takip ediyorum. burda paylaşıyoruz sorunlarımızı eşlerimiz bile tam anlamıyor.
ben 12 şubatta regl beklerken lekelenme tarzında kanamalarım 7 şubatta başladı. ilk başta kanama az olunca korktum açıkçası acaba kürtajdan sonra rahimimde yapışma mı oldu diye. çok şükür 3 gün yoğun bir şekilde kanamam gelince rahatladım. adet olmak bile rahatlattı beni. eğer kürtajdan sonra kanama az olsaydı tekrar rahim filmi çektirecektim. çok şükür şuanki halime normale döndü.
ben kendimi böyle düznlemeye çalışırken eşim o kadar gereksiz bir sorun için stres yapıyor. dayısı ve çocuklarına karşı acayip bir kin güdüyor. hergün kafamda onlardan nasıl intikam alırım diye kuruyorum diyor. o kadar zor durumdayım ki anlatamam. adam sinirlenince ortalığı karıp katıyor. yok evlerini bacam. işte bana vuran oğlunun kolunu kırmadan rahat edemiycem diyor. birde evlerimiz çok yakın onlarla sokağa her çıktığımda hatırlıyorum diyor. her gün kafamda kuruyorum diyor. taşınalım dedim. ben de çalışınca çanta gibi onunla bir yere gitmek kolay değil. kira, depozito ve taşınma maliyeti ayrı bir angarya. adamın gözünü kin bürümüş bunları düşünmekten kendimize sıra gelmiyor.
bütün bu olanlar benide strese sokuyor. stres en büyük düşmanım benim. kafam takılınca çocuk falan olmaz. iyice vazgeçtim. diyorum böyle bir adama çocuk doğurulur mu. demek ki Rabbim bizi anne ve baba olacak vasıfta görmüyor. düşünsenize kavga etmenin planlarını kuran bir adamın geleceği olu mu? ben hiç takılmam bu tarz şeylere. nefsi düşünmem yaşamam gerektiyse yaşarım benim canımı yakanı zaten Allah görüyor, O verir cezasını diye düşünür hep önüme bakarım. maalesef eşim böyle değil. çok sıkıntılıyım. birde bu ara sürekli ev arıyorum. kiralar ateş pahası el yakıyor 1200 tl istiyorlar. ben de artık daha kırsala geçeyim.
canım geçmiş olsun. Bencede oradan taşınmanız eşin için çok iyi olacaktır o stresten kurtulmak ve onları daha az hatırlamak için oradan bulunmamanız en iyisi gibi sende kendini düşün kimsenin kimseye faydası yok bence canım
selam kızlar
3 gündür pek girmedim nete sizi de takip ediyorum. burda paylaşıyoruz sorunlarımızı eşlerimiz bile tam anlamıyor.
ben 12 şubatta regl beklerken lekelenme tarzında kanamalarım 7 şubatta başladı. ilk başta kanama az olunca korktum açıkçası acaba kürtajdan sonra rahimimde yapışma mı oldu diye. çok şükür 3 gün yoğun bir şekilde kanamam gelince rahatladım. adet olmak bile rahatlattı beni. eğer kürtajdan sonra kanama az olsaydı tekrar rahim filmi çektirecektim. çok şükür şuanki halime normale döndü.
ben kendimi böyle düznlemeye çalışırken eşim o kadar gereksiz bir sorun için stres yapıyor. dayısı ve çocuklarına karşı acayip bir kin güdüyor. hergün kafamda onlardan nasıl intikam alırım diye kuruyorum diyor. o kadar zor durumdayım ki anlatamam. adam sinirlenince ortalığı karıp katıyor. yok evlerini bacam. işte bana vuran oğlunun kolunu kırmadan rahat edemiycem diyor. birde evlerimiz çok yakın onlarla sokağa her çıktığımda hatırlıyorum diyor. her gün kafamda kuruyorum diyor. taşınalım dedim. ben de çalışınca çanta gibi onunla bir yere gitmek kolay değil. kira, depozito ve taşınma maliyeti ayrı bir angarya. adamın gözünü kin bürümüş bunları düşünmekten kendimize sıra gelmiyor.
bütün bu olanlar benide strese sokuyor. stres en büyük düşmanım benim. kafam takılınca çocuk falan olmaz. iyice vazgeçtim. diyorum böyle bir adama çocuk doğurulur mu. demek ki Rabbim bizi anne ve baba olacak vasıfta görmüyor. düşünsenize kavga etmenin planlarını kuran bir adamın geleceği olu mu? ben hiç takılmam bu tarz şeylere. nefsi düşünmem yaşamam gerektiyse yaşarım benim canımı yakanı zaten Allah görüyor, O verir cezasını diye düşünür hep önüme bakarım. maalesef eşim böyle değil. çok sıkıntılıyım. birde bu ara sürekli ev arıyorum. kiralar ateş pahası el yakıyor 1200 tl istiyorlar. ben de artık daha kırsala geçeyim.
selam kızlar nasılsınız bütün hafta sonu kimse yoktu neredeyse:)nasılsınız. umarım hayatınızda her şey yolundadır
canım çok üzüldüm ya gerçekten işin zor Allah yardımcın olsun ama bencede taşınırsan çok iyi etmiş olursun öfkeli insanın ne yapacağı hiç belli olmaz canım kayınvaliden kayınpederin yaşıyor ise onları soksan araya kocanı yatıştırmaları için belki onları dinler korktuğunu falan anlatsan
kayınvalidem ile yakınız kadın çok nasihat ediyor ama nafile. çok hırçın bir eşim var öfkesini kontrol etmekte zorlanıyor. ben çok üzüldüm. artık içimde yaşama sevinci bile kalmadı. bir insanın kalbinde ya sevgi vardır ya da nefret. ikisi bir kalpte bulunmaz. ben de her ikisi de var diyen yalan söyler. işte çözümsüzlüğün tam ortasındayım. eşime yaklaşımım hep sevgi dolu. ama o sahip olduğu güzellikleri göremeyecek kadar kin dolu. Allah korusun ama şiddetin olumlu sonuç verdiği nerde görülmüş. meselelerini şiddetle çözmeye çalışan insanları 3 yer bekler.
1) ya hapse gider.
2) ya hastanaye
3) ya da mezarlığa gider.
ben öğretmenim bütün öğrencilerime iyiliği güzelliği anlatırken. maruz kaldığım şeye bak. buna çok üzülüyorum
şimdi çocuk sahibi olamıyorum diye üzülemiyorum bile. geleceğimden endişeliyim
slm iyiyim teşekkürler sen nasılsın biz yüksel le gün sayıyoruz beklemenin sonunda iyi haberler alırsak her şey yolunda olucak sanırım sen nasılsın yanılmıyosam hamileydin nasıl gidiyor hamilelik
allahım inşallah hayırlı haberler bekliyorum sizden herzaman yazamasamda güzel haberlerinizi alırım belki diye bakıp çıkmak zorunda kalıyorum en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum sizlerden:) vallahi ben bile hala hamile olduğuma inanamıyorum sanırım kalp atışlarını duyana kadarda bu korku devam edecek sanırımadete göre 5 bana göre 3 haftalık o yüzden bugün gittik ve tabiki göremedik keseyi çok yeni dedi foktor 2 hafta sonra gel hem keseyi hemde kalp atışını duyalım durmadan girme biraz sabret dedi nasıl olcaksa:) ama en önemlisi dış gebelik değil iç gebesin normal gebelik dedi. adet olacak gibi sancılarım oluyordu onlar normalmiş, bulantı için ilaç verdi olursa haftaya başlar inşallah olmaz dedi. öyle şuan beklemedeyim kafamı takmamaya çalışıyorum dr tavsiyelerini dinlemeye çalışıcam umarım sizin haberlerinizide alıp karşılıklı yine konuşuruz
allah hayırlısı ile tamamına erdirsin. Kucağına almayı büyütmeyi ve mürüvetini görmeyi nasip etsin inşallah.
canım aynı benimde kimsem yok evlendikten sonra arkadaşlarımın hepsi bi yere dağıldı kimseyle görüşemiyorum ablam var ama onunla hiç bir birimizi anlayamıyoruz daha doğrusu o beni hiç anlamıyo o yüzden hiç kimseyle konuşamıyorum bi tek bu kadınlar kulübünde siznlerle dertleşebiliyorum o kadar eşimle bile konuşamıyorum o da anlamaz pek zaten konuşmayıda sevmez pek
elifçim aşkolsun ben senin ablan olurum eğer istersen bana anlat ben dinlerim banada gelebilirsin istediğin zaman nasılsa bende yalnızım
allahım inşallah hayırlı haberler bekliyorum sizden herzaman yazamasamda güzel haberlerinizi alırım belki diye bakıp çıkmak zorunda kalıyorum en kısa zamanda güzel haberler bekliyorum sizlerden:) vallahi ben bile hala hamile olduğuma inanamıyorum sanırım kalp atışlarını duyana kadarda bu korku devam edecek sanırımadete göre 5 bana göre 3 haftalık o yüzden bugün gittik ve tabiki göremedik keseyi çok yeni dedi foktor 2 hafta sonra gel hem keseyi hemde kalp atışını duyalım durmadan girme biraz sabret dedi nasıl olcaksa:) ama en önemlisi dış gebelik değil iç gebesin normal gebelik dedi. adet olacak gibi sancılarım oluyordu onlar normalmiş, bulantı için ilaç verdi olursa haftaya başlar inşallah olmaz dedi. öyle şuan beklemedeyim kafamı takmamaya çalışıyorum dr tavsiyelerini dinlemeye çalışıcam umarım sizin haberlerinizide alıp karşılıklı yine konuşuruz
gunaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız bende canlarıma bı goz atayım dedım
günaydın kızlarrrrrrr nasılsınız
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?