- Konu Sahibi aysegul21072008
-
sağol canım bende iyim bugün ne hediyeler bekliyorsunuz bakalım
günaydın kızlar ınternette adetten 6 gun once kanda gebelık bellı olur dıyor ya kullıyen yalan yumurtlama tarıhımıde bılıyorum ona gore dayanamadım gıtmıstım ve kan testınde 1 cıkmıstı ve hamıle degılım dıye cok uzulmustum ama hamıleymısım yanı adet vaktı gelmeden yaptırmayın testlerı hem psıkolojık olarak etkılıyor hemde hamıle degılım dıye dıkkat etmıyorsunuz onumuzdekı aya kaldı dıye
yanı ben ovulasyon testı kullandım 25 de yumurtlama ıcın 2. cızgyı gordum 25 26 sı calısma yaptık sonrasında kan testınde erken ogreneyım dedım yok cıkmadı hamıle degılım dıye onemsemedım adet gunumde 2 gun once 1-2 bas donmem oldu onemsemedım cunku vucudumda bı degısıklık yoktu yazılanların hıc bırı bır tek gaz sorunum vardı adet gununde ıdrar testı yaptım cok sılık cıktı ertesı gunu yaptım yıne sılıktı ama belırgındı 3 gunu yıne yaptım hıc cızgı yoktu testen teste degısıyor 4 gun dede 2 cızgı barız bellıydı aslında adet gunumde anladım sılıkte olsa cıktıysa hamıle oluyosun allah nasıp ederde kucagıma alabılırım saglıkla ınsallah daha guzel bebekler sana nasıp etsın allahım senın kac gun kaldı ogrenebılecegın gune gelmene
aslında sunu soyleyeyım benım yumurtlamadan 13 gun sonra adet gunumdu ve o gun ıdrar testınde sılık cızgı cıkmıstı ınsallah allah gonlune gore verır bı ıdrar testı yapabılırsın aslında ınsallah canım ya bırde benım ıs le ılgılı sorunum var ben kabın memuruyum ılkınde ogrendıkten 2 gun sonra ucusa gıttım ucusta kanamam oldu 10 gun yattım ama olmadı alındı bebek dokor alakası yok ucmayla dedı ama bundada olur dıye korkuyorum sımdı ucus yok ayın 5 ne kadar bosum yıllık ızın falan bıtıyor şirkete yıne hamıleyım dıyecem gulecekler belkı cok erken dıye ama 3 aya kadar ucmam lazım kurallara gore ne yapacagım bılmıyorum olmadı doktordan ucamaz raporu alayım dıyorum
nerde bu devlet , nerde bu milletttttttt artık bende girmiycem buraya ya gidiyorum geliyorum hiç kimse yok
gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dur ben brdayım bende geliyorum kimseyi bulamayınca .çıkıyordum bekleyecem seni çabukkkkkkkkkkk gel hem sana anlatacaklarım var elifffffffffffffff
geldim canım geldim sıkıldım valla ya gidiyorum geliyorum kimse yok ay merak ettim ne anlatıcaksın hadi bekliyorum
benim bugün işler yoğundu giremedim o yüzden ben bugün rüyamda 10-15 arası yumurta haşlıyorum 2 tanesinialıp okula başlamışım oraya götürüyorum orda kızlar hep beraber kavaltı yapalım diyorlar ben deyumurtayı felan çıkartıt-yorum bölüştürüyorum diyorum çok yumurta haşladım ama 2tane getirmişim okadar yumurtayı niye haşladım ki diyorum. neyse uyanıyorum tekrar uyyorum bu seferde siyah bir kedi ayağıma saldırıyor bende ayağımla ona vurmaya çalışırken gerçekten yatakta eşime vuruyorum o garibimde uyuduğu için kotkuyor bana bağrıyo ne olur diyo bende rüyamda korktuğum için ağlamay başladı o anladı beni korkuttukları neyse ben bir güel ağladım birde gece 3 kere felan adet sancısı gibi ağrıyla uyandım dün başka yerde okumuştum gebelikte adet sancıs olur diye şimdi rüya tabirlerie baktım her iki rüyadada çocuk çıkıyor ben birde 2 tane ymurta aldım diye acaba ikizmi hamileyim diyorum of çok etkilendim
ayyyyyyyyy canım ya yumurta zaten çocuk demek işte resmen çok güzel rüya görmüşsün inşallah gerçeğininde haberini alırız bence sen artık bi kan testi yaptır ya yarın sabah git kan ver bence olsunda 1 tane olsun ya o da yeter ama 2 tane olursa çok süper olur ne güzel ya sevindim vallahi
eliffffffffffffffffff ordamısın kuzum
burdayım canım bende aynı gerçekten sana çok ısındım geçende dedim ya haftasonu bile aklım hep sendeydi ne yaptı acaba diye sen bugünde bi idrar testi yapsana ya belki çıkar idrarda onu yapmazsan yarın kesin kan testi yaptır ben çatlıycam meraktan ya
yarın gideyim artık doktora gerçeklerle yüzyüze geleyim idrar testine gelince belki yaparım ama akşam yaparım artık amakesin idrarsda tek çizgi çıkacak biliyorum ya yanlışlıkla bile olsa ne silik çizgi nede tam çizgi vermiyor 1,5 senedir her ay 3-4 kere alıyorum birkerede yanlık olsun 1kaç saat te olsa o tadı yaşayım diyorum çaresizlik ne kötü birşey rabbim dert verip derman aratma rabbim
amin canım amin ben idrar testlerine güvenmiyorum zaten dün bizim gelin anlattı onun bi tanıdığı kadın hamileymiş idrar testinde çıkmamış o da nasıl olsa yok diye kan testi yaptrmamış tabi hamile değilim diye iş falan yapmış çocuk karnında ölmüş üstünden kaç gün geçmiş bide kadını zehirlemiş 3-4 gün hastanede yatmış yazık ya o yüzden en garantisi kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?