- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.001
ayyyy ya kıyamam ya bizim adetlerimiz düzensiz olduğu halde kan testi yaptırıyorum illaki olurya ya tutarsa misali eee sende ne var ne yok nasılsın
ben iyiyim canım benimde aklım gidip geliyo bi diyorum yarın sabah idrar testi yapıyım bi diyorum yok bekle yapsanda negatif çıkıcak o yüzden kararsızım yani canım benimde cumartesi günü adet günüm bakalım hayırlısı
seninde az kalmış hadi hayırlı haberler le inşallah bencede yapma cumartesiyi bekle canım beklemek zor seni benden daha iyi kimse anlayamaz ama bekle ben yaptım da ne oldu sanki negatif çıkmıştı
doğru söylüyosun canım bende o yüzden bekliyim diyorum acayip bi psikoloji ya yeni fark ettim 2 gündür gece tuvalete kalkıyorum gözümün biri açık , biri kapalı ama o anda bile düşünüyorum yumurta çatlayalı şu adar oldu bugün iğnenin şu günü falan diye , resmen saplantı haline geldi bende
aynı ben gece gündüz düşünmekten o böyle bu böyle derken günleri geçiriyoruz
seçilllll hoşgeldin canım naber nasılsın
hoşbulduk canım geçmişi okuyodum görmedim iyim sen nasılsın inşallah hamilesindir canım hepimiz tek tek hamile oluruz
bende iyiyim canım napıyım bekliyorum işte heyecanla inşallah ya sen ne yaptın karar verdin mi doktor işine canım ne zaman gidiceksin
elifçim senin evde internet yokmu canım sadece gündüzleri giriyosun akşamları olmuyosun burda bakıyorum seni
evet canım yok malesef daha doğrusu vardıda kapattırdım eşim deli gibi internet oyunlarına dadandı gece sabahlara kadar oyun oynuyodu sırf o yüzden kapattırdım
bu ayda beklicem olmazsa gitmeyi düşünüyorum böle beklemek çok zor her ay aynı sıkıntıyı yaşamak
selam kızlar ben uzun bir süredir çok hastaydım
aşırı grip olmuşum
zaten üstüne birde adet oldum(
ev 1 haftadır yatığım için berbat durumda bugün benim boş günüm
yarın okula gitcem diye temizlik yapıyorum
inşallah birde yemek yapardam harika
bercesteeeeeeeeeee
gene yakaladım seni okuyup kaçma 2 satır bişey yaz bi ses ver bacımmmmm :)
bencede canım senin adetin ne zaman adet olmadan önce git istersen yada bu ay adet olduktan sonra git belki ilaç verir adet olunca kullanman için canım çünkü genelde ilaca adetin 3. yada 5. günü başlatıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?