- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.021
ayy valla şimdi kociş gelcek ben bi koşu yemek yapiimmm glirim sonra
ben akşam daha rahat oluyorum akşamada kimse olmuyo ama
geçen ocak 29 olmuştum adetken gitsem muayene nasıl edecek daha doğrusu muayenemi ediyo napıyo
yok adetliyken değilde adetinden önce yada sonra git istersen canım adetten önce gidersen daha iyi olur o ilaç verirse o ayıda değerlendirmiş olursun evet alttan muayene ediyo işin en iğrenç kısmıda o zaten ben sırf o yüzden 3 sene doktora gitmedim evlendikten sonra ama baktım ki kaçışı yok gittim artık alıştım vallahi napıyım mecburen oluyorum
selam kızlar;
bu gün kendime tatil ilan ettim. bir arkadaşta ziyaretteyim fırsatını buldum girdim. burda olmak güzel. batları yaklaşan arkadaşlar inşallah hamişsinizidir. benim reglim bugün yarın biter başlarız çalışmalara artık. ksmet belki martta olur. olmasa da kafayı takmayı düşünmüyorum. Rabbim aratmadan versin cümlemize inşallah.
Elif'ciğim sen genelde gündüzleri giriyorsun. ben de gündüzleri çalışıyorum. akşamları bakıyorum bir çok arkadaş olmuyor. hepinize sevgiler
ofya evet banada o zor geliyo işte nolur ona gerek kalmasın ya gerçihamilelikte olsa ondan kaçış yok ama en azından hamileyken olsun bu kadar stres yeter o streside yaşamak istemiyorum allahım nolur hepimize yardımcı olsun
stres olmasın arkadaşım. hamilelğin daha doğrusu sağlığın en büyük düşmanı. ben de bu tecrübe ile sabit oldu.
iyi yapmışsın canım inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize evet ben malesef akşamları giremiyorum bi türlü yakalayamıyoruz bir birimizi canım diğer arkadaşlarda öyle söylüyor
ah bi elimde olsa keşke olsa
benim yaş faktörü olmasa bebek için hiç stres yapmam ama yaş 36 oldu. yaklaşık 2 yıldır evliyim. geçen yaz panik oldum 35 'ten sonra çocuk olma oranı kadında düşüyor diye. stresten hiç olmadı. birde üstüne eşimin varikoseli olduğu ortaya çıkınca işler hepten zorlaştı. b
işte bu siteye üye olup sizin gibi arkadaşlarla sohbet edince rahatlıyor insan destek buluyor. birde gerçekten en iyi yaşayan biliyor. kimseye söyleyemediğimiz sıkıntılarımızı burda birbirimizle paylaşıyoruz. iyiki varsınız
anlasalar bile kime anlatabilirsin ki güven denen bişey mi kaldı bu hayatta aaa çocuğu olmuyomuşa geçer herkes seni anlamaya çalışmaz
yükselcim benim cumadan beri ne yesem midem yanıyo sende de oldu mu böyle bişey , illa her şeyi hamilelik belirtisine bağlıycam ya hemen ona yordum ben :)))
yok canım bende öyle birşey elif buda bir belirti ama neden yansınki başka dimi
elif sana funda hanımı kim tavsiye etti memnunsun sanırım ondan erdemde en iyi o mu acaba yada bu civarda başka nereye gidilebilir
yok canım bende öyle birşey elif buda bir belirti ama neden yansınki başka dimi
canım benim ablamın 9 yaşında bi oğlu var bide 1 yaşında bi kızı var ikisininde doktoru funda hanıım canım ablamın doktoru kısacası yani o yüzden bende ona gidiyorum gayette memnunum
ay bilmiyorum ki yaaaaa herşeyi zaten ona yoruyorumda ama normalde de çok nadir midem yanar benim cumadan beri ne yesem midem yanıyo anlamadım ki vallahi gelecek ay inşallah bebeklerimizle ilgili şeyler konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?