- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.041
herşeye razıyız yeterki allahım aratmadan sağlıkla kucağımıza almayı nasip etdin diğerleri hikaye elbet sıkıntılar çekeeğiz ama biryerde yüzümüz gülecek böyle beklemektense
canım doktorum olmaması için büyük bi neden yok sabırlı olman lazım diyo
onlara sölemesi kolay tabi
canım hiç korkma ya kötüde düşünme bence
canım emin ol doktora gitmen seni çok rahatlatacak kafandan çok sorunun yanıtlarını alacaksın muayane ye gelince o masaya yatana kadar ondan sonra umursamıyorsun bile h bende her ay doktora 2-3 kere gidiyorum artık okadar alıştımki sıradan geliyor bana inşallah bir sorunun yoktur ama varsada bilip ona öre çare araman senin için daha rahatlarsın blmiyorum ben kendimden bildiğim için sana tavsiyem bu
kızlarrr mrb adetime 4 gün var bugün idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok mutluyumm bana en güzel sevgililer günü hediyesi oldu
süpersin ömrün boyu bu taihi unutmazsın hadi inşallah canım hayırlı olsun elif bizde mi bugün yapsak bakarsın silik çizgide bize çıkar ne dersin canım belirtilerin ney yazarsan sevinirim
bende pko hastası olduğum için adetlerim aşırı düzensizdi hatta ilaçsız adet bile olamıyodum aylarca doktora giderken aklıma neler neler geldi bi bilsen yumurtalıklarımda kist vardır % 100 diye gittim ama bişy çıkmadı çok şükür
süpersin ömrün boyu bu taihi unutmazsın hadi inşallah canım hayırlı olsun elif bizde mi bugün yapsak bakarsın silik çizgide bize çıkar ne dersin canım belirtilerin ney yazarsan sevinirim
bende pko hastası olduğum için adetlerim aşırı düzensizdi hatta ilaçsız adet bile olamıyodum aylarca doktora giderken aklıma neler neler geldi bi bilsen yumurtalıklarımda kist vardır % 100 diye gittim ama bişy çıkmadı çok şükür
canımmm göğüs uçlarım acıo akşamdan beri ara ara kasığıma ağrı girio ama cok az bugün şeytan dürttü 4 gün var gidim yapim test dedim yaptımm ikinci cizgi silik bugünn hiç bitmesinnn cok mutluyum yarın kan sonucumuda yazarım adetime 4 gün var inş.doktorum yapar tahlil bu arada çatlatma iğnesi kullandım bu ay
kızlarrr mrb adetime 4 gün var bugün idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok mutluyumm bana en güzel sevgililer günü hediyesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?