Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

elifçim sen doktor kontrolü altında olduğuna göre hamile kalma şansın daha yüksek hamilesindir tedavin ne aşamada doktorun ne diyo

herşeye razıyız yeterki allahım aratmadan sağlıkla kucağımıza almayı nasip etdin diğerleri hikaye elbet sıkıntılar çekeeğiz ama biryerde yüzümüz gülecek böyle beklemektense

herşeye razıyız yeterki allahım aratmadan sağlıkla kucağımıza almayı nasip etdin diğerleri hikaye elbet sıkıntılar çekeeğiz ama biryerde yüzümüz gülecek böyle beklemektense

aynennnnnnnnnn allah sağlıklı hayırlı evlat versin yeterki çekilen her çile kutsal böle her ay çektiklerimiz boşaaa

kızlarrr mrb adetime 4 gün var bugün idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok mutluyumm bana en güzel sevgililer günü hediyesi oldu

onlara sölemesi kolay tabi

canım emin ol doktora gitmen seni çok rahatlatacak kafandan çok sorunun yanıtlarını alacaksın muayane ye gelince o masaya yatana kadar ondan sonra umursamıyorsun bile h bende her ay doktora 2-3 kere gidiyorum artık okadar alıştımki sıradan geliyor bana inşallah bir sorunun yoktur ama varsada bilip ona öre çare araman senin için daha rahatlarsın blmiyorum ben kendimden bildiğim için sana tavsiyem bu

sağolun ya allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

kızlarrr mrb adetime 4 gün var bugün idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok mutluyumm bana en güzel sevgililer günü hediyesi oldu

süpersin ömrün boyu bu taihi unutmazsın hadi inşallah canım hayırlı olsun elif bizde mi bugün yapsak bakarsın silik çizgide bize çıkar ne dersin canım belirtilerin ney yazarsan sevinirim

bende pko hastası olduğum için adetlerim aşırı düzensizdi hatta ilaçsız adet bile olamıyodum aylarca doktora giderken aklıma neler neler geldi bi bilsen yumurtalıklarımda kist vardır % 100 diye gittim ama bişy çıkmadı çok şükür

benim adetlerim düzenli çok şükür ama benim sorunum yoksa eğer tek sorun stres yapmamdır ondan eminim

süpersin ömrün boyu bu taihi unutmazsın hadi inşallah canım hayırlı olsun elif bizde mi bugün yapsak bakarsın silik çizgide bize çıkar ne dersin canım belirtilerin ney yazarsan sevinirim

canımmm göğüs uçlarım acıo akşamdan beri ara ara kasığıma ağrı girio ama cok az bugün şeytan dürttü 4 gün var gidim yapim test dedim yaptımm ikinci cizgi silik bugünn hiç bitmesinnn cok mutluyum yarın kan sonucumuda yazarım adetime 4 gün var inş.doktorum yapar tahlil bu arada çatlatma iğnesi kullandım bu ay

bu pko varya allahım düşmanıma bile vermesin bende çok çektim halada devam ediyor kimseye anlatamıyorsun yumurtalıklarımda kist var desen yaaaaaaaa iyi huylu mu peki diyorlar kendimi çoğu kişilerin gözünde kansermiş gibi gözlerle bakmalarından sıkıldım hem bilmiyorlar hemde konuşuyorlar ya of yine stres oldum şimdi

canım çatlatma iğnesin den kaç gün geçti birde çatlatma iğnesinden sonra neler yaşadın bizde kullandık da merak ediyorum benim 4-5 gündür göğüş uçlarım acıyo kasıklarda ağrı adet sancısı

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizim başımıza sen çatlatma iğnesini ayın kaçında vuruldun kaç gün geçti üstünden birde geçen ay ayın kaçında adet olmuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…