Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

boşver canım ya isteyen istediğini söylesin hiç takma kafana cahil insanlar işte boşver banda bi cesaret geldi ya akşam bi test alsamda yarın sabah yapsam mı acaba sende kan testi yaptır yarın mutlaka canım

iğneden sonraki 15. günüm aslında iğnenin etkisi olur diede korkuorum ama iğne 12 günde atılıor die duydum vücuttan iğne vurulduğumdan beri hep kasıklarımda batma var ama ara ara cok rahatsız edici değil 2 gündür felanda göğüs uclarım acıo

yalnız elif ikimizde kıza hücum ettik yaaaaaaaa kız ı sorulara boğduk :))))))))))))) kusura bakma canım bizde senin gibiyik de öylemi böylemi derken senden güzel haer almak acaba bendemi sorusu oluşuyor birde ilk çatlatma iğnan miydi

bende iğnenin etkisi 11 veya 12. gün bitiyor diye biliyorum ya birde valla kızma son soru bu idrar testinin markası ne bende alacam da banada uğur getirir belki

evet ilk iğnem ilk klomenim 7 aylık evliyiz hiç korunmadık olmadı aralıktada adetim 5 gün gecikti gittim söktürücü verdi adetliyken gel dedi progesteron tahlili yaptı yumurtlaman yok dedi ocakta adety oldum gittim klomen verdi 2 yumurtam gelişmiş sağda iğnemi vuruldum progestan verdi onu kullanıorum günde 1 tane vajinadan cnm

canım çok sağol inşallah kan testindede alırsında bebeğine kavuşursun bence eşine bugün en güzel hediyeyi verecen keşke bende verebilsem

aynen yaaaaa resmen hücum ettik kız arkasına bakmadan kaçıcak şimdi benim bugün iğneden sonraki 12. günüm iğnenin etkisi devam ediyomudur acaba ya

evett çok mutluyum cnm yrnda birlikte gideriz doktora belkim kesemizide görürüz belirtilerin varsa neden yapmıosun tahlil cnm

bende 12.gün yaptım çıkmadı bu belirtileri adetbelirtisi diye düşünürken bugün bir rüya gördün etkisinde kaldım yeniden umut oldu o rüya bana işte her gece yatarken alaha dua ediyorum sonrada bana bir rüya göster rabbim hamilemiyim değilmiyim diyordum iştebilmiyorum keyfini çıkart kuzum bol bol sevin bugün senin günün bitanem allahım bizleride görde burda rabbim

12.gün erkenmiş cnm bugün kaçıncı gün iğneden sonraki 12. gün demi

elifcim sen 3 gün daha bekle 11 12 günde atılıomuş sanırım iğne vücuttan belirti varmı kaçmam kaçmam sıkılmıorum

saol canım ya teşekkür ederiz ya belirti şu iğne olduğumdan beri kasıklarıma ağrı giriyo ara ara dün mesela gündüz kasıklarım ağrıdı bide karnımın alt kısmı ağrıdı gerildi böyle bi tuhaftı yani bide cuma gününden beri ne yesem midem yanıyo

mide yanması bendede var cnm normalde midem maşallah çöplük gibidir ne ağrır ne yanar son on gündür felan yanıo dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…