- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.061
bu pko varya allahım düşmanıma bile vermesin bende çok çektim halada devam ediyor kimseye anlatamıyorsun yumurtalıklarımda kist var desen yaaaaaaaa iyi huylu mu peki diyorlar kendimi çoğu kişilerin gözünde kansermiş gibi gözlerle bakmalarından sıkıldım hem bilmiyorlar hemde konuşuyorlar ya of yine stres oldum şimdi
canım çatlatma iğnesin den kaç gün geçti birde çatlatma iğnesinden sonra neler yaşadın bizde kullandık da merak ediyorum benim 4-5 gündür göğüş uçlarım acıyo kasıklarda ağrı adet sancısı
kızlar ben çıkmalıyım yemek felan hazırlığı yapacam malum görüşürüz kendinize iyi bakın güzel haberler almak vermek ümidiyle elifçim şu net işini halledersen pek iyi olacak valla
canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda bizim başımıza sen çatlatma iğnesini ayın kaçında vuruldun kaç gün geçti üstünden birde geçen ay ayın kaçında adet olmuştun
iğneden sonraki 15. günüm aslında iğnenin etkisi olur diede korkuorum ama iğne 12 günde atılıor die duydum vücuttan iğne vurulduğumdan beri hep kasıklarımda batma var ama ara ara cok rahatsız edici değil 2 gündür felanda göğüs uclarım acıo
yalnız elif ikimizde kıza hücum ettik yaaaaaaaa kız ı sorulara boğduk :))))))))))))) kusura bakma canım bizde senin gibiyik de öylemi böylemi derken senden güzel haer almak acaba bendemi sorusu oluşuyor birde ilk çatlatma iğnan miydi
bende iğnenin etkisi 11 veya 12. gün bitiyor diye biliyorum ya birde valla kızma son soru bu idrar testinin markası ne bende alacam da banada uğur getirir belki
evet ilk iğnem ilk klomenim 7 aylık evliyiz hiç korunmadık olmadı aralıktada adetim 5 gün gecikti gittim söktürücü verdi adetliyken gel dedi progesteron tahlili yaptı yumurtlaman yok dedi ocakta adety oldum gittim klomen verdi 2 yumurtam gelişmiş sağda iğnemi vuruldum progestan verdi onu kullanıorum günde 1 tane vajinadan cnm
fortune cnmm istediğiniz kadar sorun sıkılmıorum kızlarr aksine mutlu oluorum bişiler paylaştıkça
canım çok sağol inşallah kan testindede alırsında bebeğine kavuşursun bence eşine bugün en güzel hediyeyi verecen keşke bende verebilsem
yalnız elif ikimizde kıza hücum ettik yaaaaaaaa kız ı sorulara boğduk :))))))))))))) kusura bakma canım bizde senin gibiyik de öylemi böylemi derken senden güzel haer almak acaba bendemi sorusu oluşuyor birde ilk çatlatma iğnan miydi
ilk idrarınlamı yaptın bugün peki bende şimdi yapsam diyorum ama olsa bile çıkarmıki
evett çok mutluyum cnm yrnda birlikte gideriz doktora belkim kesemizide görürüz belirtilerin varsa neden yapmıosun tahlil cnm
aynen yaaaaa resmen hücum ettik kız arkasına bakmadan kaçıcak şimdi benim bugün iğneden sonraki 12. günüm iğnenin etkisi devam ediyomudur acaba ya
bende 12.gün yaptım çıkmadı bu belirtileri adetbelirtisi diye düşünürken bugün bir rüya gördün etkisinde kaldım yeniden umut oldu o rüya bana işte her gece yatarken alaha dua ediyorum sonrada bana bir rüya göster rabbim hamilemiyim değilmiyim diyordum iştebilmiyorum keyfini çıkart kuzum bol bol sevin bugün senin günün bitanem allahım bizleride görde burda rabbim
elifcim sen 3 gün daha bekle 11 12 günde atılıomuş sanırım iğne vücuttan belirti varmı kaçmam kaçmam sıkılmıorum
12.gün erkenmiş cnm bugün kaçıncı gün iğneden sonraki 12. gün demi
saol canım ya teşekkür ederiz ya belirti şu iğne olduğumdan beri kasıklarıma ağrı giriyo ara ara dün mesela gündüz kasıklarım ağrıdı bide karnımın alt kısmı ağrıdı gerildi böyle bi tuhaftı yani bide cuma gününden beri ne yesem midem yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?