- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.081
kızlar negatif tek çizgi sırf belki dedim eşime en güzel hediyeyi verebilirim diye ama malesef
mide yanması bendede var cnm normalde midem maşallah çöplük gibidir ne ağrır ne yanar son on gündür felan yanıo dediğin gibi
kızlar negatif tek çizgi sırf belki dedim eşime en güzel hediyeyi verebilirim diye ama malesef
bence hıc uzulme sonucta ılk ıdrarla yapmadın testı bırde erken gebelık testıde degıldı yaptıgın bırde ben ilk 2 gun test yaptım adet gununun 1 ve 2 gunu sabah 2. cızgı sılık cıkarken 3. gunu tek cızgı cıktı testlere sabah yapmıyorsan takılma bence ben bırde sabah yapmısstım fortuneyle tektı 4 gun baska test te net sonucu gordum bence 1-2 gun sonra sabah ılk ıdrarla baska bır testle dene uzulme hıç
ya of yaaaaaaaaaaaa yarın patronumun işi varmış perşembeye kaldı
ayyy canım ya sen böyle deyince iyce umutlandım yaaaaa inşallah bende hamileyimdir , inşallah yükselde hamiledir ondan da iyi haber duymayı en az kendim kadar istiyorum vallahi
inşallah cnm yaa hepimiz hamile olalım allahım isteyen herkese nasip etsinn
amin canım amin inşallah öbür topiğe yazmıştım ama görmeden çıktın ordan büyük ihtimalle senin son adet tarihin neydi bide iğneyi ayın kaçında oldun canım
canım benim yüksel senin daha günün yok mu yaa
erkenden yapıp bizimde moralimizi bozuyorsunuz:))))
canım bence biraz daha sabır olur mu tatlım hem rüyanda çok güzel bence
sende yap bakalım 2 gün sonra test cnm inşallah hamilesindir.iğnenin etkisi olur die cok korkuorumöbür topikte cevaplamışsın şimdi gördüm canım 2 gün var aramızda benimde 20 ocaktı adet tarihim iğneyide 2 şubatta vuruldum
selam canlarim nasilsiniz yeni hamis haberlerimiz var mi bende msjlari okuyacagim ama gozum sizde canlarim bol sohbetler
sende yap bakalım 2 gün sonra test cnm inşallah hamilesindir.iğnenin etkisi olur die cok korkuorum
canım benim bildiğim iğnenin etkisi 11-12 gün sonra geçiyormuş o yüzden kötü düşünme bence iyi düşün iyi olsun bide yarın sabah bi kan testi yaptır istersen için rahatlasın canım
yaptırcam cnm eşimle gitcez sabah hastaneye önce tekrar idrar tahlili yapıcam bakalım koyulaşmışmı sonra doktora gidicem sabah idrarıyla daha iyi sonuç alınıomuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?