Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

mide yanması bendede var cnm normalde midem maşallah çöplük gibidir ne ağrır ne yanar son on gündür felan yanıo dediğin gibi

ayyy canım ya sen böyle deyince iyce umutlandım yaaaaa inşallah bende hamileyimdir , inşallah yükselde hamiledir ondan da iyi haber duymayı en az kendim kadar istiyorum vallahi

kızlar negatif tek çizgi sırf belki dedim eşime en güzel hediyeyi verebilirim diye ama malesef

anaaaaaa sen test yapmışsın bile görmedim ben ya canım benim sen git yarın kan tahlili yaptır kesin sonucu öğrenelim hem ilk idrarın olmadığı için hemde adetin geçmediği için çıkmamışta olabilir hiç moralini bozma yarın bi kan testi yaptır canım

kızlar negatif tek çizgi sırf belki dedim eşime en güzel hediyeyi verebilirim diye ama malesef

bence hıc uzulme sonucta ılk ıdrarla yapmadın testı bırde erken gebelık testıde degıldı yaptıgın bırde ben ilk 2 gun test yaptım adet gununun 1 ve 2 gunu sabah 2. cızgı sılık cıkarken 3. gunu tek cızgı cıktı testlere sabah yapmıyorsan takılma bence ben bırde sabah yapmısstım fortuneyle tektı 4 gun baska test te net sonucu gordum bence 1-2 gun sonra sabah ılk ıdrarla baska bır testle dene uzulme hıç

ağzına sağlık vallahi canım çok doğru söyledin bence bide senin yaptığın erken gebelik testiymiş yükselin ki muhtemelen normal testti heralde

canım benim yüksel senin daha günün yok mu yaa
erkenden yapıp bizimde moralimizi bozuyorsunuz:))))
canım bence biraz daha sabır olur mu tatlım hem rüyanda çok güzel bence

canım benim yüksel senin daha günün yok mu yaa
erkenden yapıp bizimde moralimizi bozuyorsunuz:))))
canım bence biraz daha sabır olur mu tatlım hem rüyanda çok güzel bence

çok doğru söylüyosun bencede Allah bilir tabiki ama rüyasında resmen görmüş bence ya canım bence ilk yaptırabildğin fırsatta kan testi yaptır sen yoksa kafayı yiyceksin böyle ya çok stres yaptın sen ben farkındayım

canım benim bildiğim iğnenin etkisi 11-12 gün sonra geçiyormuş o yüzden kötü düşünme bence iyi düşün iyi olsun bide yarın sabah bi kan testi yaptır istersen için rahatlasın canım

yaptırcam cnm eşimle gitcez sabah hastaneye önce tekrar idrar tahlili yapıcam bakalım koyulaşmışmı sonra doktora gidicem sabah idrarıyla daha iyi sonuç alınıomuş sanırım

yaptırcam cnm eşimle gitcez sabah hastaneye önce tekrar idrar tahlili yapıcam bakalım koyulaşmışmı sonra doktora gidicem sabah idrarıyla daha iyi sonuç alınıomuş sanırım

evet bende öyle biliyorum sabah ilk idrarla yapılan sonuç daha net ve doğruymuş senin yaş kaçtı canım kaç senelik evlisin şehir olarak nerdesin ayyyy gene çok soru sordum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…