- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.101
eee herkes rüyasını anlatıyor bende anlatıyım barii
evet bende öyle biliyorum sabah ilk idrarla yapılan sonuç daha net ve doğruymuş senin yaş kaçtı canım kaç senelik evlisin şehir olarak nerdesin ayyyy gene çok soru sordum dimi
24 yaşındayım 8 aylık evliyim şehir olarakta aydındayım cnmcım cok soru sormadınnn ben alışkınım cok sorulara cnm seninki neki
kızlarrr mrb adetime 4 gün var bugün idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok mutluyumm bana en güzel sevgililer günü hediyesi oldu[/QUOTE
valla çok mutu oldum hayırlısıyla Allah kucağındada görmeyi nasip eder inşallahh
eşim varikosel hastasıymış kızlar yaaa
rüyamda ben nasıl bu hatayı yaptım diyorum
eğer 2 ay daha hamile kalamazsam valla koocişi de dr götürecem
çok teşekkür ederim canım ya saol sen küçükmüşsün benden benim yaş geldi geçiyo 28 bitti 29 a gidiyorum ben eşimde 34 yaşında ama ortada daha hiç çocuk yok(
kızlarrr mrb adetime 4 gün var bugün idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok mutluyumm bana en güzel sevgililer günü hediyesi oldu[/QUOTE
valla çok mutu oldum hayırlısıyla Allah kucağındada görmeyi nasip eder inşallahh
aminnnn cnm cok saol yrn doktordan kesin sonuc alıcazzz gelir gelmez yazarımmm buraya
canım hiç sperm testi yaptırmadınız mı ? benim doktor ilk ay istedi hemen eğer eşinde bişey varsa boşa uğraşmış oluruz dedi bence yaptırmadıysanız içinizin rahatlaması için bi yaptırın
olsun cnm sağlık olsunda bebişte olur inşallah evet küçüğüm eşimde 26 yaşında yıllardır tanıdık birbirimizi beklemeye gerek duymadık daha fazla 8 ayı zor gecirdik ilk aydan beri bebek istyrz cnm
adetim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı( kafamı duvarlara vurmak istiyorum ama işin kötüsü o da tatmin etmiyo artık. yok akşam yaptım yok daha 2 gün geçti çıkar mı diye kendimi kandırıyorum hala hamile olduğumu zannediyorum. çoook mutsuzum yaaaa Allah ım noooolur noooluuurrr yalvarıyorum bana bi melek gönder.....
cok sevindim canim allah anali babali buyutsun allah herkeze nasip etsin insallah bende cumayi bekliyorum allah herkeze nasip etsin
berceste cim sen nelererdesiniz sizleri ozluyorum kizlar
eltimin oglu oldu cok sevincliyiz allah herkeze nasip etsin
adetim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı( kafamı duvarlara vurmak istiyorum ama işin kötüsü o da tatmin etmiyo artık. yok akşam yaptım yok daha 2 gün geçti çıkar mı diye kendimi kandırıyorum hala hamile olduğumu zannediyorum. çoook mutsuzum yaaaa Allah ım noooolur noooluuurrr yalvarıyorum bana bi melek gönder.....
kızlar negatif tek çizgi sırf belki dedim eşime en güzel hediyeyi verebilirim diye ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?