Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

eşim varikosel hastasıymış kızlar yaaa
rüyamda ben nasıl bu hatayı yaptım diyorum
eğer 2 ay daha hamile kalamazsam valla koocişi de dr götürecem

evet bende öyle biliyorum sabah ilk idrarla yapılan sonuç daha net ve doğruymuş senin yaş kaçtı canım kaç senelik evlisin şehir olarak nerdesin ayyyy gene çok soru sordum dimi

24 yaşındayım 8 aylık evliyim şehir olarakta aydındayım cnmcım cok soru sormadınnn ben alışkınım cok sorulara cnm seninki neki

24 yaşındayım 8 aylık evliyim şehir olarakta aydındayım cnmcım cok soru sormadınnn ben alışkınım cok sorulara cnm seninki neki

çok teşekkür ederim canım ya saol sen küçükmüşsün benden benim yaş geldi geçiyo 28 bitti 29 a gidiyorum ben eşimde 34 yaşında ama ortada daha hiç çocuk yok (

eşim varikosel hastasıymış kızlar yaaa
rüyamda ben nasıl bu hatayı yaptım diyorum
eğer 2 ay daha hamile kalamazsam valla koocişi de dr götürecem

canım hiç sperm testi yaptırmadınız mı ? benim doktor ilk ay istedi hemen eğer eşinde bişey varsa boşa uğraşmış oluruz dedi bence yaptırmadıysanız içinizin rahatlaması için bi yaptırın

çok teşekkür ederim canım ya saol sen küçükmüşsün benden benim yaş geldi geçiyo 28 bitti 29 a gidiyorum ben eşimde 34 yaşında ama ortada daha hiç çocuk yok (

olsun cnm sağlık olsunda bebişte olur inşallah evet küçüğüm eşimde 26 yaşında yıllardır tanıdık birbirimizi beklemeye gerek duymadık daha fazla 8 ayı zor gecirdik ilk aydan beri bebek istyrz cnm

canım hiç sperm testi yaptırmadınız mı ? benim doktor ilk ay istedi hemen eğer eşinde bişey varsa boşa uğraşmış oluruz dedi bence yaptırmadıysanız içinizin rahatlaması için bi yaptırın

ayy valla hiç böyle birşey söylemedi
rüyamda gördüm çok şaşırdım kk beni çok etkiliyo diye düşünüyordum
valla haklısın bkalım marttan snra giderim

cok sevindim canim allah anali babali buyutsun allah herkeze nasip etsin insallah bende cumayi bekliyorum allah herkeze nasip etsin

berceste cim sen nelererdesiniz sizleri ozluyorum kizlar

adetim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı( kafamı duvarlara vurmak istiyorum ama işin kötüsü o da tatmin etmiyo artık. yok akşam yaptım yok daha 2 gün geçti çıkar mı diye kendimi kandırıyorum hala hamile olduğumu zannediyorum. çoook mutsuzum yaaaa Allah ım noooolur noooluuurrr yalvarıyorum bana bi melek gönder.....

canım yaaaaaa üzülme diycem ama çok boş biliyorum ama sabretmekten başka bi iş gelmiyor elimizden canım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak o günü beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden malesef o yüzden kendini fazla yıpratma nolur

cok sevindim canim allah anali babali buyutsun allah herkeze nasip etsin insallah bende cumayi bekliyorum allah herkeze nasip etsin

berceste cim sen nelererdesiniz sizleri ozluyorum kizlar

hastayım daha yeni düzeldim ben hiç böyle inatçı hastlık görmedim
inşallah daha sık görüşürüz bundan sonra
bu akşamda arkadaşlara gidiyormuşuz

canım benim bence ala bir umut var
çünkü başka bir topikte arkadaş ikinci gün gçince
kan testi yaptırdı ve çıkmadı 5. günde çıktı bekle bence canı hemen umutsuz olma
belki geç döllenmedir:26:

uzun zamandır yazamıyordum beni aranızda belki hatırlayan olur 1 senedir tedavi gördüm eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen ama bebeğim olmadı. tedaviyi bıraktım ve keçi boynuzu kürünü hazırlayıp eşime içirdim. ilk ayda hamile kaldım şuan 4 haftalık. belki faydası olur sizinle de paylaşmak istedim. Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar negatif tek çizgi sırf belki dedim eşime en güzel hediyeyi verebilirim diye ama malesef

canım adetine daha var ama değilmi adet günü bile çıkmıyormuş bazen , bebişin geldiği günü sevgililer günü diye kutlarsınız sizde olsun önemli olan sonuca ulaşmak zaman mühim değil allahım inşallah çok aratmaz herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…