- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.121
kızlar selam benim moral sıfır ve artık bebek filan is-te-mi-yo-rum
buadama değil bebek doğurmak oyuncak bebek bile verilmez
hayırdır çok mu kzıdrdı eşiniz sizi. dünde ben böyle diyordum valla
çok kızdım yaa bugün aradı arkadaşlara gidelim dedi bende hastayımya
abdestlenecektim gideckleri arkadaşlarının evide soğuk neyse gelince yaparım dedim ama hiç gidesim yok dedim
sengitmezsen gitme ben giderm dedi ve GİTTTİİİ
SİNİRDEN ÖLÜYORUM 4 AİLE BİRLİKTE OLACAKLAR herkes eşli ve ben yokum valla sinirden ölüyorum
haklısın ama senin sebebinde geçerli eşin sanırım seni anlamak istememiş. bazen böyle olabiliyor. kızınca da kendimize yapıyoruz aslında. şimdi gelse sen ne kadar haklı olursan ol. kendini haklı göstermek için daha çok üzecek belki. ben ce hiç tepki verme daha iyi olur inşallah
ne tepkisi kapıyı kitledim nereye gittiyse beni bırakıp defolup gitsin
çocuk oyuncağımı bu beni nasıl başkalarının karşısında küçük düşürür
bak bakalım o arkadaşları birdaha gelebilyorlar mı buraya valla deli oldumm
kızlar selam benim moral sıfır ve artık bebek filan is-te-mi-yo-rum
buadama değil bebek doğurmak oyuncak bebek bile verilmez
gunaydın arkadaslar
gölge çiçeği hoşgeldin canım nasılsın
gittim arkadasım bugun tam 5 haftalık doktor dedı ben sana dedım hıc üzülme takma kafana dıye cunku kurtajdan sonra 2 kez hasta oldum sımdı hamıleyım yok 6 ay ara yok 1 yıl hıkaye ya sartlandırmıyacaksın onu anladım ben bısı olacak dıye kımseye vermedık bıle haberı yıne aynısını yasar da kaybederız dıye esım kalp atıslarını duyalım oyle soylerız dedı haklıda 2 tarafta ılkınde agla agla bı oldular sevıncten uzerıne dusmemeye calısıyorum ılk kez bugun mıgdemı bulandırıyor bıde sıgarayı bırakmak cok gerıyor benı gunde 1-2 tane ıcıyorum suan bu hafta tamamen bırakacam allah nasıp ederse oyle ıste bı sız bılıyorsunuz hamıle oldugumu annem duysa kesın kuser bana kıymetınızı bılın
gittim arkadasım bugun tam 5 haftalık doktor dedı ben sana dedım hıc üzülme takma kafana dıye cunku kurtajdan sonra 2 kez hasta oldum sımdı hamıleyım yok 6 ay ara yok 1 yıl hıkaye ya sartlandırmıyacaksın onu anladım ben bısı olacak dıye kımseye vermedık bıle haberı yıne aynısını yasar da kaybederız dıye esım kalp atıslarını duyalım oyle soylerız dedı haklıda 2 tarafta ılkınde agla agla bı oldular sevıncten uzerıne dusmemeye calısıyorum ılk kez bugun mıgdemı bulandırıyor bıde sıgarayı bırakmak cok gerıyor benı gunde 1-2 tane ıcıyorum suan bu hafta tamamen bırakacam allah nasıp ederse oyle ıste bı sız bılıyorsunuz hamıle oldugumu annem duysa kesın kuser bana kıymetınızı bılın
hb canım iyiyim sağol sen nasılsın...
bende iyiyim canım sende pko luymuşsun şimdi gördüm senin yaşın kaç canım ne kadardır bebek istiyosun bu arada tebrik ederim sigarayı bırakmışsın bende 1 hafta oldu bırakalı ben günde 1 paketten fazla içiyordum işim çok stresli o yüzden bide iş yerinde içmeyen yok herkes içiyor yanımda sürekli içildiği halde 1 haftadır hiç içmiyorum hiçte sıkıntı yapmadı çok şükür heralde beyinde kesin bitirmek gerekiyor
canım ben 28 yaşındayım 20 aylık evliyim 13 aydır bebek istiyoruz sigara için bende seni tbr ederim evet bende günde bir paket içiyordum eskiden istediğimde çok rahat bırakıyordum ama son bir senedir bırakmaya kaç kez niyetlendim ama beceremedim geçen pazartesi doktora gittim öle diyince çıkışta sigara alcaktım almadım eşim çok sevindi çok kızıyodu içmeme senin yaş kaç
canım Allah size bagışlasın bende kürtaj olalı 4 ay oldu
bende kesin olur diyodum bi kere oldu ya yine olur diyodum ama halen bişey yok...
ben hiç umutsuzluga düşmedim ama olmayınca olmuyor işte...
bende olursa kimseye söylemicem diyorum en az 3 ay filan...
Allah sana mucizeni cabuk vermiş.. Çok şanslısın...
20 şubat bat eşiminde doğum günü ama hiç bi belirtim yok.
Senin bu defa belirtin oldu mu?
benim ilkinde cok belirtim vardı.
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?