Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

kızlar selam benim moral sıfır ve artık bebek filan is-te-mi-yo-rum
buadama değil bebek doğurmak oyuncak bebek bile verilmez

hayırdır çok mu kzıdrdı eşiniz sizi. dünde ben böyle diyordum valla

çok kızdım yaa bugün aradı arkadaşlara gidelim dedi bende hastayımya
abdestlenecektim gideckleri arkadaşlarının evide soğuk neyse gelince yaparım dedim ama hiç gidesim yok dedim
sengitmezsen gitme ben giderm dedi ve GİTTTİİİ
SİNİRDEN ÖLÜYORUM 4 AİLE BİRLİKTE OLACAKLAR herkes eşli ve ben yokum valla sinirden ölüyorum

haklısın ama senin sebebinde geçerli eşin sanırım seni anlamak istememiş. bazen böyle olabiliyor. kızınca da kendimize yapıyoruz aslında. şimdi gelse sen ne kadar haklı olursan ol. kendini haklı göstermek için daha çok üzecek belki. ben ce hiç tepki verme daha iyi olur inşallah

ne tepkisi kapıyı kitledim nereye gittiyse beni bırakıp defolup gitsin
çocuk oyuncağımı bu beni nasıl başkalarının karşısında küçük düşürür
bak bakalım o arkadaşları birdaha gelebilyorlar mı buraya valla deli oldumm

berceste canımm nickini görünce yazıyım dedim ama yazdını okuyunca üzüldüm takma kafana erkekler böle düşüncesiz davranabiliyorlar çok zaman tepkini ver ama kendini üzme canım lütfen..

kızlar selam benim moral sıfır ve artık bebek filan is-te-mi-yo-rum
buadama değil bebek doğurmak oyuncak bebek bile verilmez

canım sen çok haklısın ama takılma diğer arkadaşlarında dediği gibi erkekler malesef bizim kadar ince düşünemiyorlar canım belki eşininde ters bi zamanına falan denk gelmiştir o yüzden kendini üzme bence

gittim arkadasım bugun tam 5 haftalık doktor dedı ben sana dedım hıc üzülme takma kafana dıye cunku kurtajdan sonra 2 kez hasta oldum sımdı hamıleyım yok 6 ay ara yok 1 yıl hıkaye ya sartlandırmıyacaksın onu anladım ben bısı olacak dıye kımseye vermedık bıle haberı yıne aynısını yasar da kaybederız dıye esım kalp atıslarını duyalım oyle soylerız dedı haklıda 2 tarafta ılkınde agla agla bı oldular sevıncten uzerıne dusmemeye calısıyorum ılk kez bugun mıgdemı bulandırıyor bıde sıgarayı bırakmak cok gerıyor benı gunde 1-2 tane ıcıyorum suan bu hafta tamamen bırakacam allah nasıp ederse oyle ıste bı sız bılıyorsunuz hamıle oldugumu annem duysa kesın kuser bana kıymetınızı bılın

tbr ederim Allah tamamına erdirsin inş sağlıcakla kucağına alırsın sigarayı biran önce bırak ama evet çok geriyo insanı ben bu ay klomen kullanıyorum farklı bir doktora gitmiştim eşin yada sen sigara içiyomusunuz dedi ben kullanıyorum dedim bırakmaya çalış bir an önce dedi bende pco var ve sigara çok olumsuz etkiliyormuş hamilelik olduğunda bile çok sorunla karşılaşırsın demişti 1 haftadır içmiyorum o gün bıraktım çok kötü oluyo bunaltıyo ama dayanmaya çalışıyorum...

ay canım 41 kere maşallah ya inşallah sağ salim kucağınada alırsın kimseye söylememekle iyi yapmışsın bence ama annene söyle istersen canım ya eminim çok sevinir benim annemde benden çok istiyo bi görsen sürekli soruyo sen bu ay adet oldun mu şu oldu mu bu oldu mu diye aklından da öyle kötü düşünceleri çıkar bence dikkatli ol sadece bence

hb canım iyiyim sağol sen nasılsın...

bende iyiyim canım sende pko luymuşsun şimdi gördüm senin yaşın kaç canım ne kadardır bebek istiyosun bu arada tebrik ederim sigarayı bırakmışsın bende 1 hafta oldu bırakalı ben günde 1 paketten fazla içiyordum işim çok stresli o yüzden bide iş yerinde içmeyen yok herkes içiyor yanımda sürekli içildiği halde 1 haftadır hiç içmiyorum hiçte sıkıntı yapmadı çok şükür heralde beyinde kesin bitirmek gerekiyor

canım Allah size bagışlasın bende kürtaj olalı 4 ay oldu
bende kesin olur diyodum bi kere oldu ya yine olur diyodum ama halen bişey yok...
ben hiç umutsuzluga düşmedim ama olmayınca olmuyor işte...
bende olursa kimseye söylemicem diyorum en az 3 ay filan...

Allah sana mucizeni cabuk vermiş.. Çok şanslısın...

20 şubat bat eşiminde doğum günü ama hiç bi belirtim yok.
Senin bu defa belirtin oldu mu?
benim ilkinde cok belirtim vardı.

:44:

canım ben 28 yaşındayım 20 aylık evliyim 13 aydır bebek istiyoruz sigara için bende seni tbr ederim evet bende günde bir paket içiyordum eskiden istediğimde çok rahat bırakıyordum ama son bir senedir bırakmaya kaç kez niyetlendim ama beceremedim geçen pazartesi doktora gittim öle diyince çıkışta sigara alcaktım almadım eşim çok sevindi çok kızıyodu içmeme senin yaş kaç

aynı yaştayız canım bende 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim hatta ağustos ta 4 sene olucak 1 senedir bebek istiyoruz bakalım daha nasip olmadı zaten en çok şuna üzülüyorum eğer pkolu olduğumu bilseydim korunmazdım zaten ha deyince olmuyor gerçi hepsi nasip kısmet tabi bu arada benimde sigarayı bıraktığıma en çok eşim sevindi o içmiyor çünkü hatta evlenmeden öncede sürekli sigara içen biriyle asla evlenmem diyomuş ama büyük konuşmuş işte

canım bendekı tek belırtıler goguslerımde hassasıyet vardı bırde gaz ılkındede aynısı vardı bundada ama ovulasyon testını kullanmanı tavsıye ederım ılk kullandıgım ay hamıle kaldım cok faydası oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…