Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım benim yüksel senin daha günün yok mu yaa
erkenden yapıp bizimde moralimizi bozuyorsunuz:))))
canım bence biraz daha sabır olur mu tatlım hem rüyanda çok güzel bence

canım kusura bakma sizleri üzdüğüm için niyetim sizleri üzmek ve umut olammak değildi. bende güzel haber vermek çoook isterim ama ne yapayım işte allahtan ümit kesilmez inşallah sizlerin en yakın zamanda bebeklerinizin haberlerini alırsınız günüm de bu 2 gündür olmam gerekirdi diye biliyorum.

canım hoşgeldin sende çok beklemeden bebeğine kavuşursun inşallah birde şöyle düşün bence demek ki hamile kalabiliyorsun bi sorunun yok bu güzel bişey bence

günaydın canım sağol iyim yeni bir gün işte ya dün sizleri biraz üzdüm galiba kendimi unuttum sizleri olumsuz etkiledm diye sabaha kadar her dk aklımdaydı kusura bakmayın isteyerek olmadı canım

olsun canım olur mu öyle şey tahlil vermeye gidemedin dimi bugün adet günündü senin yanlış hatırlamıyosam inşallah olmazsında iyi haberler verirsin bize

olsun canım olur mu öyle şey tahlil vermeye gidemedin dimi bugün adet günündü senin yanlış hatırlamıyosam inşallah olmazsında iyi haberler verirsin bize

yok canım gitmedim yarın gidecem artık bir sorun çıkmazsa bugünde bekleyim belki gekir kırmızılar diyorum ama ne göğüs ağrısı nede adet belirtisi hiç birşey kalmadı 1 haftadır adetli gibiydim şimdi bitti sanki ben her ay böyle oluyorum sonrada gelmiyor kırmızalar herzamanki halim galiba

merhaba kızlar
yazdıklarınızı okuyorum ama yazma fırsatı bulamıyorum
hamile olan arkadaşları yürekten kutluyorum allah sağlıkla tamamına erdirsin inşalh.
yüksel sen de moralini bozma kendine işkence ediyosun biraz daha geniş olmaya çalış ayrıca olumsuz düşünmek için sebebin yok ki..idrar testlerine de güvenme. doktorun bhcg ye ne zaman baktıracağını soylemiştir herhalde o günü bekle ve yaptır testini.. o güne kadar da hamile gibi yaşa ve oyle hisset cnm
ben de 1 hafta önce iğnemi oldum 10 gün sonra da kanda baktıracağım. çok umutluyum inşallah güzel bir ay olacak

canım bu ay öyle olmaz inşallah bende bugün aynısını söyledim kendime hiç bi adet belirtim yok normalde belim çok ağrır benim kasıklarım ağrır ne bel ağrısı var ne kasık ağrısı ama sivilcelerim başladı çıkmaya heralde hasta olucam ben bebek falan yok

evet ovulasyon testi kullanıyorum
bu ay çift cizgiyi de gördük normalde göremiyordum çalışma oldu ama
bir belirti yok valla
sadece benimde midem fena ama ona yoramıyorum nedense...
gögüslerimde bi belirti yok gibi ...

bakalım belki belirtisiz olur bişiler
Seni çok tebrik ederim inşallah hersey yolunda olur ki doktorlar ilk bebekte olur böyle sey diyorlar genelde cogu kişinin 2. ve 3. bebekleri saglıklı oluyor ..
bu defa olursa sanki bir sorun olmucak gibime geliyor hepimiz için .. inşallah öyle olur..

hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmazda herşey hayal ettiğin gibi olur

adetime 11 gün var sizin kaç gün var kızlar ve bi değişiklik varmı hissettiğiniz bu beklemek ne zor Allahım inşallah bana ve her isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat

canım inşallah güzel haber alırsın yarın gidecem canım doktora ben üzülmüyorum iyim kandada çıkmasa yine üzülmeyecem üzülürüm ama kendime çok fazla zarar vermeden çünkü benim daha güçlü olmam gerekiyor malesef eşim ben den daha kat kat üzüldüğü için ben ona destek oluyorum daha tedavimin en başındayım.güzel dileklerin için teşekkür ederim canım

aslında isterseniz kızlar hem bebek olsun istiyorum hemde dogum tarihini düşününce olmasın istiyorum
çok sacma dimi:))
yani ben hep mayıs haziran yani yaz aylarında dogum yapmak isterdim nedense... :26::26:

adetime 11 gün var sizin kaç gün var kızlar ve bi değişiklik varmı hissettiğiniz bu beklemek ne zor Allahım inşallah bana ve her isteyene nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat

benim 3 gün var canım malesef hiç bi belirti yok ama adet belirtiside yok çok tuhaf beklemek gerçektende çok zor amin Allah cümlemizin kucağını doldursun tez zamanda inşallah

aslında isterseniz kızlar hem bebek olsun istiyorum hemde dogum tarihini düşününce olmasın istiyorum
çok sacma dimi:))
yani ben hep mayıs haziran yani yaz aylarında dogum yapmak isterdim nedense... :26::26:

bende bekarken burçlara göre plan yapıp doğurayım diyordum nerdeeeeeeeeeeeeee olsun tek sağlıkla nasılolursa olsun

evet ya olsunda hangi burç olursa olsun benim için fark etmez canım sana bişey sorucam sen ilk hamileliğimde çok belirti oldu demiştin ne gibi belirtilerin oldu acaba bizede söylermisin

canım hoşgeldin sende çok beklemeden bebeğine kavuşursun inşallah birde şöyle düşün bence demek ki hamile kalabiliyorsun bi sorunun yok bu güzel bişey bence

sagol canım hoşbulduk
ee subat biter marrta buluşuruz mart biter nisanda aylar bitmez ömür bitmeden :))))Amin inşallah daha fazla beklemeyiz...

Ay cok heyecanlı
ya bişi dicem bende temmuz ayında igne olmuştum o ay tutmadı ama sonraki ay hamile kalmışım başka ilacda kullanmıştım acaba hangisi işe yaradı bilmiyorum:))
ama bebeğimi kaybettim 4 ay önce kısmet değilmiş..

canım benimde 5 gün var:))
hiç bi belirtim yok

benim 3 gün var canım malesef hiç bi belirti yok ama adet belirtiside yok çok tuhaf beklemek gerçektende çok zor amin Allah cümlemizin kucağını doldursun tez zamanda inşallah

bende sendenim tatlım...
yine de çok heyecanlı

bende bekarken burçlara göre plan yapıp doğurayım diyordum nerdeeeeeeeeeeeeee olsun tek sağlıkla nasılolursa olsun

hehe bi becerebilsek de hangi burçtan olursa olsun diyoruz artıkk

ayyyyy kızlar bugün içimde kötü bir his var neden acaba ya sıkılıyorum bugün

hayır olur inşallah canım bu beklemekten öyle oluyor bence dünde ben öyleydim barut gibiydim bi görsen iş yerinde sinirden patlıycak gibiydim hiç bi sebep yokken akşamda eve gittim bu sefer aşırı duygusaldım herşeye ağlıyorum haberlerde bişey çıkıyo ona ağlıyorum dizi izliyorum ona ağlıyorum fenaydım yani dün

ay

ay canım bende şimdi öyleyim öyle bir ağlamak geliyorki içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…