Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

benimki 14 şubatı kutlamayı sevmeyen biri olduğu için hiçbirşey beklemiyordum ama bir umut vardı bir buket güllerle gelir diye bana hiç almadı çünkü oda iyi biliyor ama bulamamış başka şeylere bakmış onlarıda almamış sırada bir gün dü bizdede

ben zaten ticari olduğunu düşünüyorum o yüzdende bende pek kutlama taraftarı değilim açıkçası

bizimde işte haziranda 2 sene olcak hayırlısı ya ben biliyordum böle olacağını o yüzden en baştan korunmayalım dedim ama eşim inattır biraz anlamadı dinlemedi he şimdide o çok rahat ama biliyorum şöle bir yıl geçsin olmasın benden daha çok panik yapıcak iyi düşünelim iyi olsun herşeyin hayırlısı inş..

:)) çiçek konusunda bizimde aynı bu her özel günde çiçek alırdı hatta flört dönemimizde abartısız her buluşmamızda alırdı bende yazık parası boşa gidiyo die alma ben çiçek sevmem dedim şimdi oda almıyo hiç geçen bir dedim eskiden çiçek alırdın artık almıyosun ama sen çiçek sevmiyorum dedin ya hayatım dio ayy dedim herşeyde keşke böle dediğimi dinlesen (işine geleni böle unutmaz)...

:)))))) erkek ler böyle işte canım işlerine geldiği gibi davranırlar

aynı benim ki ya aynen biz nişanlıyken falan her buluşmamızda çiçek alırdı annem dedi bi gün oğlum yeter parana yazık diye ondan beridir özel günlerde alıyodu sonra bende öyle deyince artık onuda almıyor dediğin gibi keşke her dediğimizi dinleseler sen tedavide ne aşamadasın şu anda canım adetin ne zaman

evet bende hi cicek aldırmadım kocama ne sevgiliyken ne evliyken istemem aman:))
ama bir sürü kıyafet canta şapka filan aldı
bide akşam kalpli çiçekli kırmızı pasta almış çoook güzeldiii
çiçekten daha düzeldi bi güzelde yedik oohhhhh
resmini göndericem bi ara :))))

kızlaarrr b-hcgme baktırdım 132 cıktı cokkk yeniymiş gebeliğimm cok mutluyum cokkk

oy maşallah
darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…