- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.161
ay
ay canım bende şimdi öyleyim öyle bir ağlamak geliyorki içimden
hormonlar yapıyo heralde ya ağlama ağlama kıyamam güzel şeyler düşün mutlu et kendini canım
eeeeeeeeeeeee kızlar dün nasıl geçti sevgililer gününüz anlatın bakalım
biz hiç bişey yapmadık vallahi canım benim ki normalde çiçek alır bende geçen bi sefer demiştim çiçek alma yazık 40-50 tl para 2 gün sonra çöpe gidiyo diye ben öyle dedim diye çiçekte almamış :))
benimki 14 şubatı kutlamayı sevmeyen biri olduğu için hiçbirşey beklemiyordum ama bir umut vardı bir buket güllerle gelir diye bana hiç almadı çünkü oda iyi biliyor ama bulamamış başka şeylere bakmış onlarıda almamış sırada bir gün dü bizdede
aynı yaştayız canım bende 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim hatta ağustos ta 4 sene olucak 1 senedir bebek istiyoruz bakalım daha nasip olmadı zaten en çok şuna üzülüyorum eğer pkolu olduğumu bilseydim korunmazdım zaten ha deyince olmuyor gerçi hepsi nasip kısmet tabi bu arada benimde sigarayı bıraktığıma en çok eşim sevindi o içmiyor çünkü hatta evlenmeden öncede sürekli sigara içen biriyle asla evlenmem diyomuş ama büyük konuşmuş işte
biz hiç bişey yapmadık vallahi canım benim ki normalde çiçek alır bende geçen bi sefer demiştim çiçek alma yazık 40-50 tl para 2 gün sonra çöpe gidiyo diye ben öyle dedim diye çiçekte almamış :))
bizimde işte haziranda 2 sene olcak hayırlısı ya ben biliyordum böle olacağını o yüzden en baştan korunmayalım dedim ama eşim inattır biraz anlamadı dinlemedi he şimdide o çok rahat ama biliyorum şöle bir yıl geçsin olmasın benden daha çok panik yapıcak iyi düşünelim iyi olsun herşeyin hayırlısı inş..
:)) çiçek konusunda bizimde aynı bu her özel günde çiçek alırdı hatta flört dönemimizde abartısız her buluşmamızda alırdı bende yazık parası boşa gidiyo die alma ben çiçek sevmem dedim şimdi oda almıyo hiç geçen bir dedim eskiden çiçek alırdın artık almıyosun ama sen çiçek sevmiyorum dedin ya hayatım dio ayy dedim herşeyde keşke böle dediğimi dinlesen (işine geleni böle unutmaz)...
bizimde işte haziranda 2 sene olcak hayırlısı ya ben biliyordum böle olacağını o yüzden en baştan korunmayalım dedim ama eşim inattır biraz anlamadı dinlemedi he şimdide o çok rahat ama biliyorum şöle bir yıl geçsin olmasın benden daha çok panik yapıcak iyi düşünelim iyi olsun herşeyin hayırlısı inş..
:)) çiçek konusunda bizimde aynı bu her özel günde çiçek alırdı hatta flört dönemimizde abartısız her buluşmamızda alırdı bende yazık parası boşa gidiyo die alma ben çiçek sevmem dedim şimdi oda almıyo hiç geçen bir dedim eskiden çiçek alırdın artık almıyosun ama sen çiçek sevmiyorum dedin ya hayatım dio ayy dedim herşeyde keşke böle dediğimi dinlesen (işine geleni böle unutmaz)...
:)))))) erkek ler böyle işte canım işlerine geldiği gibi davranırlar
benımde canım sıkıldı sankı zaman durmus gıbı calısmıyorumda ucusta yok olsada gıdesımde yok
benımde canım sıkıldı sankı zaman durmus gıbı calısmıyorumda ucusta yok olsada gıdesımde yok
aynen zaman geçmiyor kafamızda bir dolu soru işareti yanıtlayan yok bekle bekle ne yapacaz böyle sizlerde yazmıyorsunuz bir konu atın ortayada onun üzerine yazışalım
kızlaarrr b-hcgme baktırdım 132 cıktı cokkk yeniymiş gebeliğimm cok mutluyum cokkk
kızlaarrr b-hcgme baktırdım 132 cıktı cokkk yeniymiş gebeliğimm cok mutluyum cokkk
ayyyyyyyyy canımmmmm gözün aydın gebeliğini tescillemiş oldun böylelikle :) hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ya
aminn cnmmm cok saol allah sanada nasip etsin ne hoş bi duyguymuş bu yaaa ağzım kulaklarımda resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?