- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.181
elif sıra sende tatlım hadi artık sende git doktora güzel haberlerle gel bitanem
neler hissediyorsun canım nasıl bir duygu
aaaaa olur mu ben senden bekliyorum sen benden önce oldun iğneyi o yüzden güzel haber verme sırası sende şimdi[/QUOTE
yok canım ben sıramı sana verdim
cok değişik mutluyum cok ağzım kulaklarımdaa dolaşıyorumm allah herkese nasip etsin cnmm
cok değişik mutluyum cok ağzım kulaklarımdaa dolaşıyorumm allah herkese nasip etsin cnmm
canım ben eger hamileysem suanda 3+3 haftalık
aah düşününce bile karnıma agrılar giriyoo
yüksel işte böyle bişeydir htc de kesin böyle içi içine sıgmıyodur...
aaaaa olur mu ben senden bekliyorum sen benden önce oldun iğneyi o yüzden güzel haber verme sırası sende şimdi[/QUOTE
yok canım ben sıramı sana verdim
aaaaaaaa rica ederim ben beklerim kendi sıramı memnuniyetle :))
aaaaaaaa rica ederim ben beklerim kendi sıramı memnuniyetle :))
CANIM BENİM :))))) NEYSE 1 GÜN KALDI OZAMAN SIRA SANAGELMESİNE
bencede ben hamile olsam % 100 eminim dünyanın en mutlu insanı olurdum heralde
inşallah o mutluluğu yaşarsın bu hafta
inşallah canım sende , hepimiz bu yolda emek harcayan herkes mükafatını görür inşallah ya
sen nezaman gidecen doktora elif
bilmiyorum ki ya kararsızım hala geçen ay ayın 20 sinde adet olmuştum 3 aydır 28 günde bir oluyorum eğer öyleyse 18 inde adet olmam lazım aslında günlerdir adetim geçmeden test yapmıycam diyodum ama htc den güzel haber alınca heves geldi banada yarın yaptırsam mı diyorum
kızlaarrr b-hcgme baktırdım 132 cıktı cokkk yeniymiş gebeliğimm cok mutluyum cokkk[/QUOTE
tebriklerrrr cok sevindim senin adına ...sağlıkla kucağına alırsın inşalh.
bende diyorum yarın bi idrar testi yapsam mı diye iğneden sonra 14. gün oluyo yarın yada direk gidip kan testi mi yapsam
elibeses canım senin hamileliğinde ne gibi belirtiler olmuştu
canım eğer gidebilrsen git doktora kan testi yaptır onda kesin sonuç çıkar idrarda yapılınca negatif çıkınca hem emin olamıyorsun hemde üzülüyorsun hiç test felan alma
bilmiyorum ki kafam karıştı ya sen ne zaman gidiceksin sende git yarın yaptır artık ya benim demin kasıklarıma bi sancı geldi dedim tamam adet olucam heralde ama 3-5 saniye kaldı gitti şimdide karnımın alt tarafında hafif sancı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?