Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

cok değişik mutluyum cok ağzım kulaklarımdaa dolaşıyorumm allah herkese nasip etsin cnmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bitanem
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU NASIL HAFİFLEMİŞİNDİR ŞİMDİ KALBİN PIR PIR EDİYORDUR BENDE 2 AY ÖNCE TEST YAPTIRDIM SALAK ADAM BANA POZİTİF DEDİ BEN NASIL OLDUM ANLATAMAM OKADAR EMİNİMKİ NEGATİF ÇIKACAĞINA BAYILDIM BAYILACAKTIM DERKEN ADAM PARDON DEMESİN Mİ YOK NEGATİF DİYE KAYNAR SULAR KAFAMDAN AŞAĞ DÖKÜLDÜ O YÜZDEN 1 DK BİLE OLSQA O DUYGUYU ATAMIYORUM İÇİMDEN

cok değişik mutluyum cok ağzım kulaklarımdaa dolaşıyorumm allah herkese nasip etsin cnmm

canım ben eger hamileysem suanda 3+3 haftalık
aah düşününce bile karnıma agrılar giriyoo
yüksel işte böyle bişeydir Htc de kesin böyle içi içine sıgmıyodur...

canım ben eger hamileysem suanda 3+3 haftalık
aah düşününce bile karnıma agrılar giriyoo
yüksel işte böyle bişeydir htc de kesin böyle içi içine sıgmıyodur...

inşallah canım sende hamilesindir insan hayalini bile kurarken ağzı kulaklarında oluyor bide tescil ettirdikten sonra kim nerderse desin hiçbirşey umrumda olmaz

sen nezaman gidecen doktora elif

bilmiyorum ki ya kararsızım hala geçen ay ayın 20 sinde adet olmuştum 3 aydır 28 günde bir oluyorum eğer öyleyse 18 inde adet olmam lazım aslında günlerdir adetim geçmeden test yapmıycam diyodum ama htc den güzel haber alınca heves geldi banada yarın yaptırsam mı diyorum

canım eğer gidebilrsen git doktora kan testi yaptır onda kesin sonuç çıkar idrarda yapılınca negatif çıkınca hem emin olamıyorsun hemde üzülüyorsun hiç test felan alma

bende diyorum yarın bi idrar testi yapsam mı diye iğneden sonra 14. gün oluyo yarın yada direk gidip kan testi mi yapsam

dünyanın en mutlu insanı olman dileğiyle :))))

bence bat gecmeden test yapma şekerim
sonra pozitif bile cıksa diceksin ki acaba ilactan dolayı mı cıktı vs....

elibeses canım senin hamileliğinde ne gibi belirtiler olmuştu

ay canım valla o kadar cok ve ilk defa yaşadıgım seylerdi
bi kere 10 gün kala fena gögüslerim şişmişti ve hasastı..
sag kasıgıma ilk kez agrı girmişti
gögsüm sızlamıştı...
çok fena kasık agrıları ve bel agrıları cekiyordum
aah ahh
agrıları bile arıyo insan..

canım eğer gidebilrsen git doktora kan testi yaptır onda kesin sonuç çıkar idrarda yapılınca negatif çıkınca hem emin olamıyorsun hemde üzülüyorsun hiç test felan alma

bilmiyorum ki kafam karıştı ya sen ne zaman gidiceksin sende git yarın yaptır artık ya benim demin kasıklarıma bi sancı geldi dedim tamam adet olucam heralde ama 3-5 saniye kaldı gitti şimdide karnımın alt tarafında hafif sancı var

gidecem gidecem yarın kızma canım o sancılar banada gelip gidiyorlar ama kırmızılar yok kötüye yorma hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…