- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.201
dünyanın en mutlu insanı olman dileğiyle :))))
bence bat gecmeden test yapma şekerim
sonra pozitif bile cıksa diceksin ki acaba ilactan dolayı mı cıktı vs....
ay canım valla o kadar cok ve ilk defa yaşadıgım seylerdi
bi kere 10 gün kala fena gögüslerim şişmişti ve hasastı..
sag kasıgıma ilk kez agrı girmişti
gögsüm sızlamıştı...
çok fena kasık agrıları ve bel agrıları cekiyordum
aah ahh
agrıları bile arıyo insan..
berceste nerde acaba ..
onunda bat benimle yakındı..
:44::44:
yanlış hatırlamıyosam berceste adet oldu galiba
gidecem gidecem yarın kızma canım o sancılar banada gelip gidiyorlar ama kırmızılar yok kötüye yorma hemen
inşallah dediğin gibidirde adet olmayız ikimizde ya gerçekten böyle bilerek beklemek ne zormuş ya bizim gelinin ne güzel oldu bebek için hiç bi çabaları yoktu kızın bi kasık ağrısı tuttu doktora bi gittiler 1,5 aylık hamileymişim dedi geldi ne güzel ya beklemek yok gün saymak yok
aynen ama bizler gibi o mutluluğu yaşıyorlar mı acaba (illaki anne olacağı duygu onlarıda mutlu ediyordur)biz zor kavuşacağımız için biz daha farklı oluruz gibi geliyor daha şükredici oluruz benim bazı tanıdıklarım var hamile kaldığında bizler kadar sevinmiyor çünkü onlar için zahmetsizce istemiş olmuş ve bizim çocuklarımızla ilişkilerimizde farklı olur gibi geliyor[/QUOTE
kesinlikle farklı olucağını düşünüyorum bende ve çok kıymetli olurlar hiç şüphem yok bu kadar çabadan sonra geldikleri için
ay canım inşallah hep beraber dünyanın en mutlu insanları oluruz ben dua ederken hep isteyen herkese nasip et diye ediyorum 3 aydırda kadınlar kulübündeki kızlarada diyorum :))
amin canım bende hep dua ediyorum hepimize...
Ama benim kasıklarda agrı başladı ve bu regl agrısı :))
artık agrıları bile ayırt ediyoruz yaa çok komiğizzz
Amin canım bende hep dua ediyorum hepimize...
ama benim kasıklarda agrı başladı ve bu regl agrısı :))
artık agrıları bile ayırt ediyoruz yaa çok komiğizzz
canım bende senin gibi adetsancıları vardı ha geldi gelecek derken kırmızılarda gelmedi sancıda kalmadı nden acaba
aynen ama bizler gibi o mutluluğu yaşıyorlar mı acaba (illaki anne olacağı duygu onlarıda mutlu ediyordur)biz zor kavuşacağımız için biz daha farklı oluruz gibi geliyor daha şükredici oluruz benim bazı tanıdıklarım var hamile kaldığında bizler kadar sevinmiyor çünkü onlar için zahmetsizce istemiş olmuş ve bizim çocuklarımızla ilişkilerimizde farklı olur gibi geliyor
hoşgeldin canım nasılsın
berceste canımm nickini görünce yazıyım dedim ama yazdını okuyunca üzüldüm takma kafana erkekler böle düşüncesiz davranabiliyorlar çok zaman tepkini ver ama kendini üzme canım lütfen..
yükselim olur mu hiç moralimizi sen bozmuyorsun şaka yaptım ben
ama kırmızılar gelmediği sürece herzaman bir umut vardırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?