Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ay canım inşallah hep beraber dünyanın en mutlu insanları oluruz ben dua ederken hep isteyen herkese nasip et diye ediyorum 3 aydırda kadınlar kulübündeki kızlarada diyorum :))

gidecem gidecem yarın kızma canım o sancılar banada gelip gidiyorlar ama kırmızılar yok kötüye yorma hemen

inşallah dediğin gibidirde adet olmayız ikimizde ya gerçekten böyle bilerek beklemek ne zormuş ya bizim gelinin ne güzel oldu bebek için hiç bi çabaları yoktu kızın bi kasık ağrısı tuttu doktora bi gittiler 1,5 aylık hamileymişim dedi geldi ne güzel ya beklemek yok gün saymak yok

heee bide karşı komşum öyle taş çatlasa 30 yada 32 yaşındadır ben evlendiğimde 3. çocuğunu doğurdu çalışttığım için göremiyorum fazla geçen bi gördüm karnı burnunda dedim hayırdır sorma diyo kazayla olmuş haberim yoktu diyo kadın 4. yü doğurdu yaaaa

aynen ama bizler gibi o mutluluğu yaşıyorlar mı acaba (illaki anne olacağı duygu onlarıda mutlu ediyordur)biz zor kavuşacağımız için biz daha farklı oluruz gibi geliyor daha şükredici oluruz benim bazı tanıdıklarım var hamile kaldığında bizler kadar sevinmiyor çünkü onlar için zahmetsizce istemiş olmuş ve bizim çocuklarımızla ilişkilerimizde farklı olur gibi geliyor

ay canım inşallah hep beraber dünyanın en mutlu insanları oluruz ben dua ederken hep isteyen herkese nasip et diye ediyorum 3 aydırda kadınlar kulübündeki kızlarada diyorum :))

Amin canım bende hep dua ediyorum hepimize...
ama benim kasıklarda agrı başladı ve bu regl agrısı :))
artık agrıları bile ayırt ediyoruz yaa çok komiğizzz

Amin canım bende hep dua ediyorum hepimize...
ama benim kasıklarda agrı başladı ve bu regl agrısı :))
artık agrıları bile ayırt ediyoruz yaa çok komiğizzz

dur bakalım ya hemen kötüye yorma senin bat ne zamandı canım benimde kasıklarımda 3-5 saniyelik bi ağrı oldu geçti şimdide karnımın alt kısmında tuhaf bi sancı var böyle rahatsız etmiycek şekilde bi sancı sızlama gibi

selam kızlar bencede kız bende elif gibi düşünüyodum ama sen farklı bi açıdan bakmamı sağladın şu an tamemen katılıyorum biz çocuklarımızı çok daha fazla önemseyeceğiz çünkü onları ölesine elde etmiyoruz

bende geçen ay çok heveslenmiştim dedim kesin hamileyim adet belirtileri vardı ama gelmiyodu az az kan denmeyecek şekilde bişiler geldi adet yok normalde son batımdan iki üç gün önce olurum olmadım o kadar ümitlendim ki derken aynı tarihte gece bi uyandım zaten uyuyamıyosun bile hüsran sonuç tabi artık ağlamak istemiyorum kırmızıları görüp yaa

selam kızlar nasılsınız bugün ben biraz daha iyiyim eve geldimki gelmemiş ohh
valla sinir harbi yaşatıyorum ona:)))
bu sefer elimden çekeceği vaarr çok fenayım bu sefer

yükselim olur mu hiç moralimizi sen bozmuyorsun şaka yaptım ben
ama kırmızılar gelmediği sürece herzaman bir umut vardırrr

berceste canımm nickini görünce yazıyım dedim ama yazdını okuyunca üzüldüm takma kafana erkekler böle düşüncesiz davranabiliyorlar çok zaman tepkini ver ama kendini üzme canım lütfen..

arkadaşım yine gellll :26:
ben şimdi iyiyim
biz kadınlar böyleyiz işte
yine gel arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…