Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

bilirim o beklemeleri hemde çok iyi inşallah kavuşursun yavruna bence gününü bekle test işine hiç girme kafanı dahada karıştırma

amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah doğru söylüyosun yapmıyım dimi test falan Allah biliyo ya hiçte elim gitmiyo zaten test yapmaya en iyisi günümü bekliyim cumartesi yada en geç pazartesi olmam lazım

bilirim o beklemeleri hemde çok iyi inşallah kavuşursun yavruna bence gününü bekle test işine hiç girme kafanı dahada karıştırma

dün gece eşime diyorum ki aslında bi bilse nasıl bi aileye doğacağını ne kadar sevileceğini hiç durmaz gelirdi ama galiba o beni sevmiyo bende kalmıyo diye söledim üzüldük ikimizde onlarıda üzüyoruz farkında olmadan eşlerimizi stres yapmamamız lazım aslında tabi kendimizide belkide sırf bu yüzden farkında olmadan hamile kalanlar kolay kalıyo

evet canım kendimden düşünüyorum eğer allh bana hemen nasip etseydi bu kadar sükürcü ve dua edici olurmuydum diye bizler gebeliğin nasıl oluştuğunu ince ayrıntıları kadar öğrendik ve nasıl bir mucize olduğu fark ettim allahım çok bekletmeden nasip eder inşallah canım

amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah doğru söylüyosun yapmıyım dimi test falan Allah biliyo ya hiçte elim gitmiyo zaten test yapmaya en iyisi günümü bekliyim cumartesi yada en geç pazartesi olmam lazım

gün geçmeden test yapmak doğru değil zaten neden kendini duygudan duyguya sürüklücen belki yanlış çıkacak dahada üzüleceksin o sendeyse geç olsun ama doğru olsun elbet çıkacak meydana inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur

inşallah dileyen herkese nasip etsin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlet nasıl bişeymiş doğurmadan anladık biz herkes doğuruncaanlıyo

yüksel senin bat ne zaman tahlile geidecekmisin

canım geçen ay 15n de olmuştum ama 30 günde olan biri değilim çünkü hep düzensizdir ama çatlatma iğnesi oluşan yumurtalıkları çatlattıysa gününde ve gebelik oluşmadıysa iğneden 15 gün sonra adet olunur diye okumuştum benimiğneden 19.günüm yani ya hamileyim yada kist oluştu o yüzden kırmızlar gelmiyor.yarın doktora gidecem ama ben hissediyorum ben de gebelik yok ve kist oluştu gibi geliyor hatta eminim

ayy canım ya çok saol içimi rahatlattın bu arada benim eşimde ben böyle stres yapıyorum falan diye çok üzülmüştü 2 ay önce falandı erkek kardeşim evleneli 7 ay oldu çocuk düşünmüyolardı gelinimiz kasık ağrısıyla doktora gitti hamile olduğunu öğrendik geldiler söylediler o günlerdede ben yine böyle tedavi oldum adet günümü bekliyorum çok sevindim gerçekten Allah biliyor içimi ama eve gittim çok ağladım neden bilmiyorum ama çok kötü hissettim kendimi ben ağladıkça eşim benden beter oldu yaa yazıkk onlarda çok etkileniyorlar gerçekten

ya öyle söyleme nolur umudunu kaybetme inşallah hamilesindir senin test yaptırma vaktin gelmiş git kendinide bizide meraktan kurtar inşallah hayırlı haberle dönersin sende kalırsan elifte kalırsa aynı anda iki hamile haberi alacaz bayram var desene

aaaaaaa kızıcam ama artık sana yaa niye böyle hep olumsuz şeyler düşünüyosun ki hem ben 3 aydır burayı okuya okuya prof oldum nerdeyse kist olduğu zaman kasıkta sürekli batma , kahverengi akıntı ve sonrasında çamur gibi adetlenme yapıyormuş canım

yok canım kızma ben iğneden 8 gün sonra çok feci bir sancı geçirmiştim hatırlıyormusun hemşireyi aramıştım belki çatlamamış olabilir san cı yapıyor diye belki diyorum kızma bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne oluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet canım hatırlıyorum aynısı iğneden 5 gün sonra banada oldu iğneden oluyor sanırım kızmadım kızmadım ama sende öyle kötü şeyler düşünme

geç elde edilen herşey çok kıymetli olur göreceksiniz allahbize öyle evlatlar vercekki bütün yaşadıklarımızı unutacaz hem halimize şükür senelerce bekleyenler var onlar gibi olmayız inşallah allah onlarada evlat tattırsın dilerim allahtan gelene boynumuz kıldan ince allah evlatla sınamasın sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…