- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.241
geç elde edilen herşey çok kıymetli olur göreceksiniz allahbize öyle evlatlar vercekki bütün yaşadıklarımızı unutacaz hem halimize şükür senelerce bekleyenler var onlar gibi olmayız inşallah allah onlarada evlat tattırsın dilerim allahtan gelene boynumuz kıldan ince allah evlatla sınamasın sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi o
neyse beni bırakın yarın ola hayrola alah hakkımda hayırlı olana nasip etsin ben yarın 12,00-1,00 gibi gelirim internete artık
amin canım amin ne güzel söylüyosun ağzından bal damlıyo maşallah
dur kız 2 dk.pozitif olasım geldi aheyyy
hoş geldin evet canım gün doğmadan neler doğar demi allah ol dedikten sonra
inşallah hep , bi ömür böyle pozitif olursun canım negatif hiç bişey yaşamazsın inşallah
berceste sen nasılsın canım sakinleştin mi bari biraz
berceste sen nasılsın canım sakinleştin mi bari biraz
amin inşallah bugün yaptınmı test canım:26:
bende sordum ama cevap vermedi bana
tam sakinleştim derken ablam aradı bize gelin diye bende gelemeyiz çünkü deyip ağlaya ağlaya
olayı anlattım
ama çookk rahatladımmmm birisine anlatmam gerekiyormuş şimdide gelsede kavga etsem diye bekliyorummmm
oyyy canım benim ablamla konuşuyordum cevap veremedim iyiyim şimdi
ablamdan taktikleri kaptım kavgaya hazır bir şekilde bekliyorumm
yok canım yapmadım yapmamda artık bir daha kendime söz verdim birdaha idrar testi hiç bir zaman almayacam küstüm ben idrar testine
canımmmmmmmmm ya üzülme desem de boş biliyorum ama bu ay olmasada bu son değil değilmi canım
bebeğim bence kimsenin taktiğiyle ilişkine yön verme çünkü kimse karı koca arasında yaşanılanı bilemez anlattığı kadar bilir diyelim sen içinden geldiği gibi kendi doğrularınca hareket et bence tabi bu benim kendi düşüncem sadece sölemek istedim kendinide fazla yıpratma
kız eşine üzülüyo o yoksa benmi yanlış anlıyom ya berceste yardımmmm
olur canım şimdi çok iyiyim ilginiz için sağolun
kız eşine üzülüyo o yoksa benmi yanlış anlıyom ya berceste yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?