Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Bende bu ay hamile kalmak istiyorum gercekten cok umutluyum.subat 20 de yumurta takibine gidicem inşallah.iğne verecekmiş doktor niye bilmiyorum ama olucak gbi hissediyorum bebişim gelsin artık babasıda onu cok istiyor ve bekliyor

Bende bu ay hamile kalmak istiyorum gercekten cok umutluyum.subat 20 de yumurta takibine gidicem inşallah.iğne verecekmiş doktor niye bilmiyorum ama olucak gbi hissediyorum bebişim gelsin artık babasıda onu cok istiyor ve bekliyor

allah gönlünüze göre versin arkadaşım en azından sen umutlusun yani bizden bi adım öndesin buda çok önemli

Secil80 sen neden umutsuzsun.ya böyle seyleri duyunca bende fazlamı belentiye giriyorum diyorum.1,5 yıldır evliyim ve ugraşiyoruz.pco hastasıydım gecen hafta kistlerimin gittiğini öğrendim ve hormonlarımın düzeldiğini öğrendim glifor kullanıyorum aksatmıyorum

ya umutsuz değilimde ben biraz tez canlıyım ha deyince olsun istiyorum herşey olmayıncada böle ister istemez karamsarlığa düştüğün anlar oluyo

ya umutsuz değilimde ben biraz tez canlıyım ha deyince olsun istiyorum herşey olmayıncada böle ister istemez karamsarlığa düştüğün anlar oluyo

aslında benim umutsuzluğa kapılmam için bi neden yok ben daha doktora bile gitmedim 4 aydır istiyoruz bu beşinci ayım sorun olup olmadığını bile bilmiyorum ama sabırsızım dedim ya

bu arada hoşgeldin tatlım sen bakma onlara hepsi umutlu
umutlu olmasalr bu topikte ne işleri varonların beklenen adet tarihi yaklaştııı
son günlere doğru böyle bunalımlar normall
inşallah hepimiz hamiş olacağız canımmm

aslında benim umutsuzluğa kapılmam için bi neden yok ben daha doktora bile gitmedim 4 aydır istiyoruz bu beşinci ayım sorun olup olmadığını bile bilmiyorum ama sabırsızım dedim ya

aa delisin sen yaa bende bişi var sandım kontrole git tabi ama cok erken doktorlar 1 seneyi gecince cocuk tedaavisine başlarız diyor ayyy deli yaa bende gercekten büyük sorun var sandım.sende şimdiden kontrole git cnm erkenden ne gerekiyosa yap.ha beni dinlersen adetin son günü beline yakı yapıştır ve hiç çıkarma tanıdığım çoğu kişi böyle hamile kaldı dene istersen.ben yaptım ama benim ilaç tedavimde devam ediyor bu ayın 20 sinde çatlatma iğnesi filn olucam uzun iş...

haydaaa bi yakımız eksikti o ne be ne işe yarıcak o nasıl takıcam ne kadar kalacak

seçilcim bence dr git ne olur ne olmaz
ben dr gidince rahim duvarımda kalınlaşma vardı
o yüzden ameliyat oldum ben hiç hayal bile etmezdim
dr da 1 senem geçti geçen nisan düşünmeye başladım aralıkta çalışmalara başladık
gözün korkmasın bende olan sende olcak diye bişey yok ama olmayacak diyede bişey yok
bence bişey varsa boşa vakit kaybetmezsinn

bakkalarda bile satılıyor artık.en yakın teyzem hamile kaldı almanyada yaşıyor 4 senedir cocuğu olmuyordu yakıyı yaptı hamile.ben alt komşuma söyledim kız şimdi 5 haftalık hamile bende adetimin bitmesini bekledim yaptım bu ay olacak inş.öyle geciyor içimden yaa her ay kendmi avutuyorum :) neyse..adetin son günü abdestini al ve tam bel boşluğuna yapıştır sabahtan yapki akşam agrısı gecsin cok yakar cıkarma 15 gün boyunca ilişki sırasında bile.sonra adetin dahil 13 gün sonra ilişkiye gir tutar inş.annemin 7 yıl olmamış bizde genetik galiba herkes yakıyla hamile kalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…