- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.281
seçilcim bence dr git ne olur ne olmaz
ben dr gidince rahim duvarımda kalınlaşma vardı
o yüzden ameliyat oldum ben hiç hayal bile etmezdim
dr da 1 senem geçti geçen nisan düşünmeye başladım aralıkta çalışmalara başladık
gözün korkmasın bende olan sende olcak diye bişey yok ama olmayacak diyede bişey yok
bence bişey varsa boşa vakit kaybetmezsinn
bakkalarda bile satılıyor artık.en yakın teyzem hamile kaldı almanyada yaşıyor 4 senedir cocuğu olmuyordu yakıyı yaptı hamile.ben alt komşuma söyledim kız şimdi 5 haftalık hamile bende adetimin bitmesini bekledim yaptım bu ay olacak inş.öyle geciyor içimden yaaher ay kendmi avutuyorum :) neyse..adetin son günü abdestini al ve tam bel boşluğuna yapıştır sabahtan yapki akşam agrısı gecsin cok yakar cıkarma 15 gün boyunca ilişki sırasında bile.sonra adetin dahil 13 gün sonra ilişkiye gir tutar inş.annemin 7 yıl olmamış bizde genetik galiba herkes yakıyla hamile kalıyor :)
geldim kızlarrrr internet koptuda anca bağlanabildim muhabbeti kaçırmışım o arada
bakkalarda bile satılıyor artık.en yakın teyzem hamile kaldı almanyada yaşıyor 4 senedir cocuğu olmuyordu yakıyı yaptı hamile.ben alt komşuma söyledim kız şimdi 5 haftalık hamile bende adetimin bitmesini bekledim yaptım bu ay olacak inş.öyle geciyor içimden yaaher ay kendmi avutuyorum :) neyse..adetin son günü abdestini al ve tam bel boşluğuna yapıştır sabahtan yapki akşam agrısı gecsin cok yakar cıkarma 15 gün boyunca ilişki sırasında bile.sonra adetin dahil 13 gün sonra ilişkiye gir tutar inş.annemin 7 yıl olmamış bizde genetik galiba herkes yakıyla hamile kalıyor :)
geldim kızlarrrr internet koptuda anca bağlanabildim muhabbeti kaçırmışım o arada
ayyy yakıda çok yakar ya genelde bel fıtığına kullanırlar yakıyı denesekmi acaba dayanabilirmiyiz olacağını bilsem acıya bakmada
ayyy yakıda çok yakar ya genelde bel fıtığına kullanırlar yakıyı denesekmi acaba dayanabilirmiyiz olacağını bilsem acıya bakmada
hoş geldin canım BURANIN BUGÜN MAŞALLAHI VAR GELEN GELENE SOHBET EDEN EDENE NE GÜZELL HERGÜN BÖYLE OLSA
velavela hoşgeldin canım senin tam olarak problemin ne ilaç olarak ne kullanıyosun ay bu ay hamile kalmazsam o yakıyı kesin denerim ben ne duysam yapıyorum bide süt buharına oturun diye okudum burda bi kaç topikte yapmadığım o kaldı onuda yapıcam
ben onuda yaptım :))))))))))))
velavela hoşgeldin canım senin tam olarak problemin ne ilaç olarak ne kullanıyosun ay bu ay hamile kalmazsam o yakıyı kesin denerim ben ne duysam yapıyorum bide süt buharına oturun diye okudum burda bi kaç topikte yapmadığım o kaldı onuda yapıcam
yükselcim gözümle görsem yine inanmam diyordum ama olunca hayretler içinde kaldım cok yakıyor ama ben ikiye kestim yarısını taktım diğer yarısınıda 3 gün sonra takarım.ben diyorum ya hayatta inanmam böyle şeylere gözümle görünce tabi inandım.alt komşum bebeğim doğsun adını koyucam diyor onların 5 senedir olmuyo ve başka şehirden gelmişler hiç böyle bişeyden haberi bile yokmuş .kısmet işte
hadi ya nasıl yaptın ben bi türlü cesaret edemedim yanarım falan diye :)))))))))
cnm gecincede takabilirsin adetten sonraki 1 hafta içinde takmalısın ki yumurtlama günü kaçmasın.ama ben garanti adetin son günü yaptım ve yaptırdım.çok yakıyor ama etrafimdakileri görünce acı macı hissetmiyorum.sırf onların duası sayesinde bile hamile kalabilirim.alt komşum çok tatlı bir kızdır her namazda duamın içindesin diyor.bende seviniyorum..rabbbim herkese nasip etsin15 gün devamlımı takacaksınbu ay geçti artık olmazsa birdahaki aya
büyük bir kovaya 2 kilo sütü kaynatıp kovaya döktüm tabi kova derin olacak kovanın dibinde kalacak kovaya oturuyorsun üzerine battaniye o kadar yani süt tenine değmeyecek bir de kovalar tam popomuza göre olursa oturması rahat oluyor :))))))))))))))))))))))))) ya muhabbete bak
büyük bir kovaya 2 kilo sütü kaynatıp kovaya döktüm tabi kova derin olacak kovanın dibinde kalacak kovaya oturuyorsun üzerine battaniye o kadar yani süt tenine değmeyecek bir de kovalar tam popomuza göre olursa oturması rahat oluyor :))))))))))))))))))))))))) ya muhabbete bak
cnm gecincede takabilirsin adetten sonraki 1 hafta içinde takmalısın ki yumurtlama günü kaçmasın.ama ben garanti adetin son günü yaptım ve yaptırdım.çok yakıyor ama etrafimdakileri görünce acı macı hissetmiyorum.sırf onların duası sayesinde bile hamile kalabilirim.alt komşum çok tatlı bir kızdır her namazda duamın içindesin diyor.bende seviniyorum..rabbbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?