Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

gidicem zaten canım

ayyy yakıda çok yakar ya genelde bel fıtığına kullanırlar yakıyı denesekmi acaba dayanabilirmiyiz olacağını bilsem acıya bakmada

pardon da 15 gün mü abdest nasıl alınacak o ordayken

velavela hoşgeldin canım senin tam olarak problemin ne ilaç olarak ne kullanıyosun ay bu ay hamile kalmazsam o yakıyı kesin denerim ben ne duysam yapıyorum bide süt buharına oturun diye okudum burda bi kaç topikte yapmadığım o kaldı onuda yapıcam

ayyy yakıda çok yakar ya genelde bel fıtığına kullanırlar yakıyı denesekmi acaba dayanabilirmiyiz olacağını bilsem acıya bakmada

yükselcim gözümle görsem yine inanmam diyordum ama olunca hayretler içinde kaldım cok yakıyor ama ben ikiye kestim yarısını taktım diğer yarısınıda 3 gün sonra takarım.ben diyorum ya hayatta inanmam böyle şeylere gözümle görünce tabi inandım.alt komşum bebeğim doğsun adını koyucam diyor onların 5 senedir olmuyo ve başka şehirden gelmişler hiç böyle bişeyden haberi bile yokmuş .kısmet işte

kız onu bende yapmayı düşünüyorum ama doktor bana cipro verdi ve penaten diye vajinal bir hap inan iltihaptan eser kalmadı 1,5 snedir durmayan akıntım durdu ilişki sırasındada cok kötü oluyordu ancak bu ilaçlar gecirdi.pco hastasıyım bende ama kistim kalmamış.glifor kullanıyorum 1 ay klomen kullanmıştım eski salak doktorum yumurta takibi yapmadı ve kistim oluşmuştu neyseki adetle gecti.şimdi folik asit ve serephone kullanıyorum tabikide glifor.

15 gün devamlımı takacaksın bu ay geçti artık olmazsa birdahaki aya

hadi ya nasıl yaptın ben bi türlü cesaret edemedim yanarım falan diye :)))))))))

büyük bir kovaya 2 kilo sütü kaynatıp kovaya döktüm tabi kova derin olacak kovanın dibinde kalacak kovaya oturuyorsun üzerine battaniye o kadar yani süt tenine değmeyecek bir de kovalar tam popomuza göre olursa oturması rahat oluyor :))))))))))))))))))))))))) ya muhabbete bak

Son düzenleme:
15 gün devamlımı takacaksın bu ay geçti artık olmazsa birdahaki aya
cnm gecincede takabilirsin adetten sonraki 1 hafta içinde takmalısın ki yumurtlama günü kaçmasın.ama ben garanti adetin son günü yaptım ve yaptırdım.çok yakıyor ama etrafimdakileri görünce acı macı hissetmiyorum.sırf onların duası sayesinde bile hamile kalabilirim.alt komşum çok tatlı bir kızdır her namazda duamın içindesin diyor.bende seviniyorum..rabbbim herkese nasip etsin

kız helal olsun vallahi heeeeee muhabbet süper ya daha ne olsun bu ay hamile kalamazsam bende kesin yapıcam

haahhaaa valla çok gldüm ama ben kapatıyorum biraz yatacam kızlar başım ağrıyo
gece uyuyamadımda ama sayenizde artık daha iyiyim gece görüşürüz
gelen olursa tabiiki

bende ilk defa duydum senden canım bi denemekte fayda var bu arada tedavin inşallah sana en erken zamanda bebeğini getirir inşallah kaç yaşındasın ne kadardır bebek istiyosun sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…