Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

canım ben geçen sene mayıs haziranda klomen kullanmıştım mayısta yumurta oluştu ama büyümedi hazirandada doktorum tatile gitti bende başkasına gitmemiştim biraz sorun yaşamıştım zaten doktorlada soğumuştum sonra ara verdim aralıkta tekrar gittim hsg çekindim geçen ay klomen kullandım yumurta oluştu büyümedi yine bu ay yine klomen kullandım bu akşam kontrole gitcem bakalım inş bu sefer büyümüştür günde 3 tane içtim bu ay öle yani bakalım hayırlısı...

cok değişik mutluyum cok ağzım kulaklarımdaa dolaşıyorumm allah herkese nasip etsin cnmm

tbr edferim seni klomen topiğinde görmüştüm netleşti sanırım hamileliğin Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş...

arkadaşım yine gellll :26:
ben şimdi iyiyim
biz kadınlar böyleyiz işte
yine gel arkadaşımmm

iyi olmana sevindim canım buralardayım artık...

canım bende pcoluyumda kistlerin nası gitti kullandığın bir kür falan oldumu yoksa gliforun etkisiylemi kayboldu birde gliforu ne kadar zamandır kullanıyosun

amin canım siz bu ay yapın ben bu ay herşeyi askıya aldımm
bizim bu ay işler biraz kesat gider büyük bir ihtimall
eşimle kavga ettimde
sadece ben istiyormuşum gibi oluyor
kıvransın bakalım
sayesinde azgın karı gibi hissediyorum naza öçekiyo kendini
göstercem ben onaa36:

canım inşallah büyümüştür yumoşların sende bize iyi haberler getirirsin inşallah senle durumlarımız çok benziyor zaten

bende ilk defa duydum senden canım bi denemekte fayda var bu arada tedavin inşallah sana en erken zamanda bebeğini getirir inşallah kaç yaşındasın ne kadardır bebek istiyosun sen canım

23 yaşındayım bu mayısta 2 senelik evli olucam inş. 1,5 senedir bebiş istiyoruz erken demeyin cünkü eşimin abisinde ailesinde cok cocuk problemi var eşim kaygılanıyor.ancak problem bende.bu ayın 20de iğne vurulup sonucu beklicem o da olmasza ama umudumu asla yitirmem cünkü biliyorum ki Rabbim sahip olamayacığımız şeylerin hayalini bile ettirmez.bu seferde olmadı aşılama yaptırırm zaten olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum.o da mı olmadı bidaha denerim aşılamayı.o da olmazsa tüp bebek.ama asla umudumu kaybetmem onuda kaybedersem herseyim gider yaşama sevincim gözlerimin ışıltısı herşeyi kaybederim..

[peki bu yakının bi yan etkisi olmasın bide böle her duyduğumuzu yaparsak işimiz iş şimdi okudum biraz 3 gün tutanlar felan var biri bi gün tutmuş hamile kaldım diyo bide günde iki bardak adaçayı içmiş öle diyo ben bilmem

Allah gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah canım ama gerçekten çok güzel böyle olumlu düşünmen keşke bende biraz öyle olsam ben her zaman herşeyin en kötüsünü düşünüyorum

selam kizlar nasilsiniz allah muhabbetinizi artirsin bende cuma gununden beri dukkanda oluyorum cok gec geliyoruz bazen arada bi smj atiyorum ama suan o kadar sayfa birikmis ki hepsini gozden gecirip cevaplarimi verip hemen size donucem ta biki de listemide yapayim yeni hamislarimiz olmus onlarida duyuralim allah istiyen herleze nasip etsin bu arada yeni gelen arkadaslara cok slm hos geldiniz topigimize

canım bende 1,5 yıldır evliyim yaşımda 23 bende hiç korunmadım pkoolduğumu16 yaşımdan beri bildiğim için gebelik zorolduğunu da bildiğim için riske girmek istemedim

herşeyi tüketiyoruz zaten bari umutlarımız kalsın belkilerimiz olsun.benim kistlerim yürüyüşle ve 5i bi yerde çayıyla gitti.gliforlada kilo verdim kist mist kalmadı belki onun sevinciyle bu kadar mutluyum hormon testi bile yapmıyor artık doktorum.

ne güzel ya maşallah bende kist yok ama yumurtalıkların polikistik yapıda yani tembel dedi doktor kendi kendine yumurta üretmiyorlar malesef (

CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:

canım bende 1,5 yıldır evliyim yaşımda 23 bende hiç korunmadım pkoolduğumu16 yaşımdan beri bildiğim için gebelik zorolduğunu da bildiğim için riske girmek istemedim

hmm anladım aslında detaylı bir muayene olsan şekerini herşeyini ölçtür doktoruna gliforu sor.böyle oturup herşeyi kabullenmeyin ya çok kızıyorum yaşımız kaç başımız kaç milletin 10 yıl olmuyo cocuğu bu kadar umutsuz değiller.yapmayın böyle vanlarım zaten olcak biliyoruz hepimiz kaç umutsuz hikaye okuduk olunca oluyor işte olmasa benim annemin olmazdı 7 yıl görmediği tedavi kalmadı hatta sırf bu yzden biz almanyaya yerleşmişiz 13 yıl orda yaşadık ha ne sayesinde 1 tane yakı sayesinde.ki babam ne paralar dökmüş.bildiğimiz 2,5 t ye aldığımız yakı sayesinde annem hamile kalmış.

canım süpersin elma yağını bende duydum acı diye geçiyor birde değilmi birde ne zaman kullanılıyor yağ ve diğer polen ve balı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…