- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.301
haahhaaa valla çok gldüm ama ben kapatıyorum biraz yatacam kızlar başım ağrıyo
gece uyuyamadımda ama sayenizde artık daha iyiyim gece görüşürüz
gelen olursa tabiiki
aynı benim ki ya aynen biz nişanlıyken falan her buluşmamızda çiçek alırdı annem dedi bi gün oğlum yeter parana yazık diye ondan beridir özel günlerde alıyodu sonra bende öyle deyince artık onuda almıyor dediğin gibi keşke her dediğimizi dinleseler sen tedavide ne aşamadasın şu anda canım adetin ne zaman
cok değişik mutluyum cok ağzım kulaklarımdaa dolaşıyorumm allah herkese nasip etsin cnmm
arkadaşım yine gellll :26:
ben şimdi iyiyim
biz kadınlar böyleyiz işte
yine gel arkadaşımmm
kız onu bende yapmayı düşünüyorum ama doktor bana cipro verdi ve penaten diye vajinal bir hap inan iltihaptan eser kalmadı 1,5 snedir durmayan akıntım durdu ilişki sırasındada cok kötü oluyordu ancak bu ilaçlar gecirdi.pco hastasıyım bende ama kistim kalmamış.glifor kullanıyorum 1 ay klomen kullanmıştım eski salak doktorum yumurta takibi yapmadı ve kistim oluşmuştu neyseki adetle gecti.şimdi folik asit ve serephone kullanıyorum tabikide glifor.
cnm gecincede takabilirsin adetten sonraki 1 hafta içinde takmalısın ki yumurtlama günü kaçmasın.ama ben garanti adetin son günü yaptım ve yaptırdım.çok yakıyor ama etrafimdakileri görünce acı macı hissetmiyorum.sırf onların duası sayesinde bile hamile kalabilirim.alt komşum çok tatlı bir kızdır her namazda duamın içindesin diyor.bende seviniyorum..rabbbim herkese nasip etsin
canım ben geçen sene mayıs haziranda klomen kullanmıştım mayısta yumurta oluştu ama büyümedi hazirandada doktorum tatile gitti bende başkasına gitmemiştim biraz sorun yaşamıştım zaten doktorlada soğumuştum sonra ara verdim aralıkta tekrar gittim hsg çekindim geçen ay klomen kullandım yumurta oluştu büyümedi yine bu ay yine klomen kullandım bu akşam kontrole gitcem bakalım inş bu sefer büyümüştür günde 3 tane içtim bu ay öle yani bakalım hayırlısı...
tbr edferim seni klomen topiğinde görmüştüm netleşti sanırım hamileliğin Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş...
iyi olmana sevindim canım buralardayım artık...
canım bende pcoluyumda kistlerin nası gitti kullandığın bir kür falan oldumu yoksa gliforun etkisiylemi kayboldu birde gliforu ne kadar zamandır kullanıyosun
bende ilk defa duydum senden canım bi denemekte fayda var bu arada tedavin inşallah sana en erken zamanda bebeğini getirir inşallah kaç yaşındasın ne kadardır bebek istiyosun sen canım
canım inşallah büyümüştür yumoşların sende bize iyi haberler getirirsin inşallah senle durumlarımız çok benziyor zaten
23 yaşındayım bu mayısta 2 senelik evli olucam inş. 1,5 senedir bebiş istiyoruz erken demeyin cünkü eşimin abisinde ailesinde cok cocuk problemi var eşim kaygılanıyor.ancak problem bende.bu ayın 20de iğne vurulup sonucu beklicem o da olmasza ama umudumu asla yitirmem cünkü biliyorum ki Rabbim sahip olamayacığımız şeylerin hayalini bile ettirmez.bu seferde olmadı aşılama yaptırırm zaten olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum.o da mı olmadı bidaha denerim aşılamayı.o da olmazsa tüp bebek.ama asla umudumu kaybetmem onuda kaybedersem herseyim gider yaşama sevincim gözlerimin ışıltısı herşeyi kaybederim..
inş canım hayırlısıyla hepimize nasip olur anne olmak senin adetin ne zaman...
23 yaşındayım bu mayısta 2 senelik evli olucam inş. 1,5 senedir bebiş istiyoruz erken demeyin cünkü eşimin abisinde ailesinde cok cocuk problemi var eşim kaygılanıyor.ancak problem bende.bu ayın 20de iğne vurulup sonucu beklicem o da olmasza ama umudumu asla yitirmem cünkü biliyorum ki rabbim sahip olamayacığımız şeylerin hayalini bile ettirmez.bu seferde olmadı aşılama yaptırırm zaten olmazsa rahim filmi çekeriz dedi doktorum.o da mı olmadı bidaha denerim aşılamayı.o da olmazsa tüp bebek.ama asla umudumu kaybetmem onuda kaybedersem herseyim gider yaşama sevincim gözlerimin ışıltısı herşeyi kaybederim..
Allah gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah canım ama gerçekten çok güzel böyle olumlu düşünmen keşke bende biraz öyle olsam ben her zaman herşeyin en kötüsünü düşünüyorum
haahhaaa valla çok gldüm ama ben kapatıyorum biraz yatacam kızlar başım ağrıyo
gece uyuyamadımda ama sayenizde artık daha iyiyim gece görüşürüz
gelen olursa tabiiki
herşeyi tüketiyoruz zaten bari umutlarımız kalsın belkilerimiz olsun.benim kistlerim yürüyüşle ve 5i bi yerde çayıyla gitti.gliforlada kilo verdim kist mist kalmadı belki onun sevinciyle bu kadar mutluyum hormon testi bile yapmıyor artık doktorum.
herşeyi tüketiyoruz zaten bari umutlarımız kalsın belkilerimiz olsun.benim kistlerim yürüyüşle ve 5i bi yerde çayıyla gitti.gliforlada kilo verdim kist mist kalmadı belki onun sevinciyle bu kadar mutluyum hormon testi bile yapmıyor artık doktorum.
canım bende 1,5 yıldır evliyim yaşımda 23 bende hiç korunmadım pkoolduğumu16 yaşımdan beri bildiğim için gebelik zorolduğunu da bildiğim için riske girmek istemedim
cadıarzukızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim geçen kuaförde bi bayanın 7 yıl çocuğu olmamış ve ona hamile kalan bi bayan ;1 çay k.polen tozu ve 1çay k.bal açkarnına her sabah yemiş ve yarısına gelmeden hamile kalmış tabi bu kürden 3 kişi sırayla hamile kalmış ondan sonra..ben bunu duyar duymaz hemen aktarcıya gittim ve aldım fiyattıda çok uygun ayrıca ben buna diğerlerinden daha çok inandım(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..ayrıca babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki elma yağını (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..kızlar umarım bu yazdıklarım size faydası dokunur hayırlısı olur hepimiz için..:saruboceq:
sizdeokuyun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?