- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.321
CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:
hmm anladım aslında detaylı bir muayene olsan şekerini herşeyini ölçtür doktoruna gliforu sor.böyle oturup herşeyi kabullenmeyin ya çok kızıyorum yaşımız kaç başımız kaç milletin 10 yıl olmuyo cocuğu bu kadar umutsuz değiller.yapmayın böyle vanlarım zaten olcak biliyoruz hepimiz kaç umutsuz hikaye okuduk olunca oluyor işte olmasa benim annemin olmazdı 7 yıl görmediği tedavi kalmadı hatta sırf bu yzden biz almanyaya yerleşmişiz 13 yıl orda yaşadık ha ne sayesinde 1 tane yakı sayesinde.ki babam ne paralar dökmüş.bildiğimiz 2,5 t ye aldığımız yakı sayesinde annem hamile kalmış.
amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın , kimseyi kimsenin yanında boynu bükük koymasın benim adetime 3 gün kaldı canım çatlatma iğnesi oldum 2 şubatta şimdi büyük bir merakla sonucunu bekliyorum
canım metformin yani gliforu doktora söyledim bu ay başlayacaz bu ay yumurtalıkların gayet iyi şelilde büyüdüğü için olmazsa eğer gelecek ay başlarız edi doktor bu ay yazmasada ben kendim alacam kararlıyım hem zayıflatıyor hem de adet düzeltiyormuş bende yakı deneyem süte oturayım bal polen tozunu yapayım bir de 4 düz felan olurmuş :))))))
canım metformin yani gliforu doktora söyledim bu ay başlayacaz bu ay yumurtalıkların gayet iyi şelilde büyüdüğü için olmazsa eğer gelecek ay başlarız edi doktor bu ay yazmasada ben kendim alacam kararlıyım hem zayıflatıyor hem de adet düzeltiyormuş bende yakı deneyem süte oturayım bal polen tozunu yapayım bir de 4 düz felan olurmuş :))))))
bercesteeeeeeeee,
hani sen uyuyodun , muhabbet sardı gidemiyosun dimiiiiiii gidemiyo ki gidemiyo ki :))))[/QUOT
BENDE PC Yİ AÇIK BIRAKTI GİTTİ DİYORDUM
bişi kalmamış canım inş tutunmuştur meleğin...
dimi bu kadar uğraşmaya hepimizin 4 er 5 er doğurması lazım artık :))[/QUOTE
AYNEN :))))
GELECEK AY NÜFUS PATLAMASI YAPARIZ HEP BERABER
evet çok az kaldı ama zaman azaldıkça stres artıyor malesef yaaaaaa düne kadar aşırı sakindim ama 2 gündür acayip stres yaptım inşallah canım inşallah
dimi bu kadar uğraşmaya hepimizin 4 er 5 er doğurması lazım artık :))[/QUOTE
AYNEN :))))
GELECEK AY NÜFUS PATLAMASI YAPARIZ HEP BERABER
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yaaaa elifçim beni anlıyormusun günler yaklaştıkça arkadaşlarımızdan güzel haberler alınca stres oluyor bire bana kızıyorsun
kesinlikle gliforu doktoruna danış öyle kullan ama mucize diyebilirim benim adetimi düzene sokmadı ama insülin seviyemi harika yaptı evet kilo verdimmi verdim ancak muhakkak doktordan iste.kendi başına alma.dediğin gbi 4üz filan oluyomuş :) olsun bakarız biz bize verirsin.bu arada bende 89luyum eşim 86lı :)
kızlar bende test yaptım c harfinin altında kırmızı çizgi t harfinin altında pembe kalın biraz silik ama çok belirgin bi çizgi çıktı.. sağlık ocağına gittim %99 hamilesin dediler yarın kan testi yaptır dediler ama bn negatif çıkmasndan çok endişeleniorumm::::
uff kafam karma
karışık oldu ya ne çok şeyler yapanlar var bi topike girdim ya millet kafayı yemiş ya
haklısın canım ya doğru ama sen artık kan testi yaptırabilirsin zamanın doldu senin yarın güzel haberlerle geliceksin ben inanıyorum
teşekkür ederim bilgilerini bizimle paylaştığınız için bende geçenlerde bir yerde okudum çatlamayan yumurtalar için bir kür öğrendim ;8-9 tane kuru inciri soğuk suda yıkayın sonra yarım lt suya atın 8-9 dk. Kaynatın (kaynatma süresine uyun )sonra ılımasını bekleyin ılıdıktan sonra yarısını kahvaltıdan sonra diğer yarısınıda öğle yemeğinden önce iç. Bu kürü 25 gün uygulayın ( hergün taze hazırlanacak ) bu kürün etkisini arttırmak için beyaz kuru soğanı ince kıyıp üzerine bir yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10 dk. önce yiyin bunu haftada 4 kez tekrar edin. Bu kür polikistik overden de korur. Bende bugün başlıycam inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
elif bu sana yarar mı acaba
teşekkür ederim bilgilerini bizimle paylaştığınız için bende geçenlerde bir yerde okudum çatlamayan yumurtalar için bir kür öğrendim ;8-9 tane kuru inciri soğuk suda yıkayın sonra yarım lt suya atın 8-9 dk. kaynatın (kaynatma süresine uyun )sonra ılımasını bekleyin ılıdıktan sonra yarısını kahvaltıdan sonra diğer yarısınıda öğle yemeğinden önce iç. bu kürü 25 gün uygulayın ( HERGÜN TAZE HAZIRLANACAK ) BU kürün etkisini arttırmak için beyaz kuru soğanı ince kıyıp üzerine bir yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10 dk. önce yiyin bunu haftada 4 kez tekrar edin. bu kür POLİKİSTİK OVERDEN DE KORUR. bende bugün başlıycam inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
elif bu sana yarar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?