Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

bu poleni kardeşim kilo almak için almıştı tadı kötüymüş ama cok yararlıymış.bal yerim ben bol bol olur inş sende cnm ve unutma kesinlikle pskkoljk olabilir biz farkedemeyiz ama bilinçaltımız sürekli mesajlar veriyor ve ona göre hareket ediyoruz.ben pskologada gittim hatta cok ünlü hayrettin şan ancak bi etkisi olmadı evet daha mutlu oldum ama ilişkiden sonra evet bu sefer kesin bebeğim olacak yataktan kalkmıyorum.düşüncesini atamadım.

canım metformin yani gliforu doktora söyledim bu ay başlayacaz bu ay yumurtalıkların gayet iyi şelilde büyüdüğü için olmazsa eğer gelecek ay başlarız edi doktor bu ay yazmasada ben kendim alacam kararlıyım hem zayıflatıyor hem de adet düzeltiyormuş bende yakı deneyem süte oturayım bal polen tozunu yapayım bir de 4 düz felan olurmuş :))))))

kesinlikle gliforu doktoruna danış öyle kullan ama mucize diyebilirim benim adetimi düzene sokmadı ama insülin seviyemi harika yaptı evet kilo verdimmi verdim ancak muhakkak doktordan iste.kendi başına alma.dediğin gbi 4üz filan oluyomuş :) olsun bakarız biz bize verirsin.bu arada bende 89luyum eşim 86lı :)

dimi bu kadar uğraşmaya hepimizin 4 er 5 er doğurması lazım artık :))

kızlar bende test yaptım c harfinin altında kırmızı çizgi t harfinin altında pembe kalın biraz silik ama çok belirgin bi çizgi çıktı.. sağlık ocağına gittim %99 hamilesin dediler yarın kan testi yaptır dediler ama bn negatif çıkmasndan çok endişeleniorumm::::

bende 89 luyum eşimde 85 olsun sağlıkla olsun da kaçtane olursa olsun razıyım zaten herkes bana ikiz dua ediyor bende eşime inat üçüz istiyorum al diyecem çocuk çocuk derken sana 3 tane birden diyebileyim diye :)

canım bencede hamilesin burda htc diye bi arkadaş vardı o da dün idrar testi yaptı silik çıkmış bugün kan testi yaptırdı kan testinde de hamile olduğu çıktı inşallah sende aynı şeyi yaşarsın adetin geçti mi yada kaç gün geçti

uff kafam karma
karışık oldu ya ne çok şeyler yapanlar var bi topike girdim ya millet kafayı yemiş ya

teşekkür ederim bilgilerini bizimle paylaştığınız için bende geçenlerde bir yerde okudum çatlamayan yumurtalar için bir kür öğrendim ;8-9 tane kuru inciri soğuk suda yıkayın sonra yarım lt suya atın 8-9 dk. kaynatın (kaynatma süresine uyun )sonra ılımasını bekleyin ılıdıktan sonra yarısını kahvaltıdan sonra diğer yarısınıda öğle yemeğinden önce iç. bu kürü 25 gün uygulayın ( HERGÜN TAZE HAZIRLANACAK ) BU kürün etkisini arttırmak için beyaz kuru soğanı ince kıyıp üzerine bir yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10 dk. önce yiyin bunu haftada 4 kez tekrar edin. bu kür POLİKİSTİK OVERDEN DE KORUR. bende bugün başlıycam inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

elif bu sana yarar mı acaba

canım bende incir yedim bu ay kürü uygulamaya vakti olmayanlar incirde yiyebilirmiş ama ben de bu ay incir ve havuç kürü uygulayacm off offf hangisini yapacam ya soğanıda yapacaktım gü ya

büyük ihtimalle yarar canım ya çok saol durumum belli olunca bunuda bi deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…