- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.341
kızlar bende test yaptım c harfinin altında kırmızı çizgi t harfinin altında pembe kalın biraz silik ama çok belirgin bi çizgi çıktı.. Sağlık ocağına gittim %99 hamilesin dediler yarın kan testi yaptır dediler ama bn negatif çıkmasndan çok endişeleniorumm::::
ağzından bal damlıyor elifçim ya ben böyle yok derken siz böyle diyorsunuz bende gaza gelip test yapıyorum yine test yapasım geldi ne kadar çabuk gaza geliyorum :))
yok yok sana idrar testi yasak artık sen git yarın sabah paşa paşa kan testini yaptır güzelce canım
ağzından bal damlıyor elifçim ya ben böyle yok derken siz böyle diyorsunuz bende gaza gelip test yapıyorum yine test yapasım geldi ne kadar çabuk gaza geliyorum :))
bende öyleydim 1 senedir testleri biriktirsem 1 çuval olurdu.en son yemin ettim bidaha yapmıcama ..
Ama nerdeee idrar testi değil bu sefer hep kan testi yaptırıyorum bunada yemin etmiyeyim yoksa doğana kadar inanmicam.:2:
bende öyleydim 1 senedir testleri biriktirsem 1 çuval olurdu.en son yemin ettim bidaha yapmıcama ..
ama nerdeee idrar testi değil bu sefer hep kan testi yaptırıyorum bunada yemin etmiyeyim yoksa doğana kadar inanmicam.:2:
ay canım ya demek ki kadınlar hep aynı bende idrar testini yapıyorum görüyorum tek çizgiyi oturuyorum götümün üstüne genede akıllanmıyorum aklımdan da geçmiyo değil yarın sabah bi test yapsam mı diye :))
hahahahahahahahahahaha ya kızlar çk fenayız ya biz bencede kan testi için yemin etme canım ne olu ne olmazzzzzzzz beni güldürüyorsunuzya allahta sizi güldürsün
ay canım ya demek ki kadınlar hep aynı bende idrar testini yapıyorum görüyorum tek çizgiyi oturuyorum götümün üstüne genede akıllanmıyorum aklımdan da geçmiyo değil yarın sabah bi test yapsam mı diye :))
daha bu ne idrar testiyle konuştunmu hiç.ben duygu sömürüsü bile yaptım çift çigiyi göster nolur diye.içler acısı durumlara düştüm nerdeyse öpmediğim filan kalmıştı.cıkmayıncada al o zaman çöptür senin yerin dedim.e tabi ilgiden sevgiden anlamayana öyle yapıcan
tarçında rahim için çok iyimiş bi yerde okudum şimdi sakıza biraz bal biraz tarçın damlatıp çğneyin diyo kolaymışta tarçın rahimde yara varsa onları bile temizliyomuş ay kız prof olcaz biz bundan sonra ha okuya okuya
aynen kesinlikle katılıyorum ben bu kulübe üye olalı 3 ay falan oldu 3 aydır okumadığım konu topik kalmadı kişilerin isimlerini bile ezberledim her topikteki :)))))) tarçın özellikle kan şekerini düşürmek içinde çok iyi geliyor bende pko dan dolayı insülin direncide var glikofen kullanıyorum doktor bana canım tatlı istedikçe 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın koy iç demişti kan şekerini düşürdüğü için tatlı isteğinide bastırıyomuş
aynen kesinlikle katılıyorum ben bu kulübe üye olalı 3 ay falan oldu 3 aydır okumadığım konu topik kalmadı kişilerin isimlerini bile ezberledim her topikteki :)))))) tarçın özellikle kan şekerini düşürmek içinde çok iyi geliyor bende pko dan dolayı insülin direncide var glikofen kullanıyorum doktor bana canım tatlı istedikçe 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın koy iç demişti kan şekerini düşürdüğü için tatlı isteğinide bastırıyomuş
tamam tamam seçilcim yapmıycam bekliycem söz size
ben biraz kapatıyorum kızlar ezan okundu hazır abdestimde var namazımı edaedeyim birazda dua edeyim hepimize kabul olurinşallah görüşürüz gelecem yine
ama hastalanıcam heralde 2-3 saattir kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo akıntımda var geliyo kırmızılarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?