Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

inşallah hamilesindir canım evet bazı akadaşlarımız siik çizgi görüp kanda netleştirdiler inşallah sende öyle olursun belirtilerin varmı canım senin

ağzından bal damlıyor elifçim ya ben böyle yok derken siz böyle diyorsunuz bende gaza gelip test yapıyorum yine test yapasım geldi ne kadar çabuk gaza geliyorum :))

bende öyleydim 1 senedir testleri biriktirsem 1 çuval olurdu.en son yemin ettim bidaha yapmıcama ..
ama nerdeee idrar testi değil bu sefer hep kan testi yaptırıyorum bunada yemin etmiyeyim yoksa doğana kadar inanmicam.:2:

bende öyleydim 1 senedir testleri biriktirsem 1 çuval olurdu.en son yemin ettim bidaha yapmıcama ..
Ama nerdeee idrar testi değil bu sefer hep kan testi yaptırıyorum bunada yemin etmiyeyim yoksa doğana kadar inanmicam.:2:

hahahahahahahahahahaha ya kızlar çk fenayız ya biz bencede kan testi için yemin etme canım ne olu ne olmazzzzzzzz beni güldürüyorsunuzya allahta sizi güldürsün

ama nerdeee idrar testi değil bu sefer hep kan testi yaptırıyorum bunada yemin etmiyeyim yoksa doğana kadar inanmicam.:2:

ay canım ya demek ki kadınlar hep aynı bende idrar testini yapıyorum görüyorum tek çizgiyi oturuyorum götümün üstüne genede akıllanmıyorum aklımdan da geçmiyo değil yarın sabah bi test yapsam mı diye :))

tarçında rahim için çok iyimiş bi yerde okudum şimdi sakıza biraz bal biraz tarçın damlatıp çğneyin diyo kolaymışta tarçın rahimde yara varsa onları bile temizliyomuş ay kız prof olcaz biz bundan sonra ha okuya okuya

hahahahahahahahahahaha ya kızlar çk fenayız ya biz bencede kan testi için yemin etme canım ne olu ne olmazzzzzzzz beni güldürüyorsunuzya allahta sizi güldürsün

daha bu ne idrar testiyle konuştunmu hiç.ben duygu sömürüsü bile yaptım çift çigiyi göster nolur diye.içler acısı durumlara düştüm nerdeyse öpmediğim filan kalmıştı.cıkmayıncada al o zaman çöptür senin yerin dedim.e tabi ilgiden sevgiden anlamayana öyle yapıcan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allah razı olsun senden ya bende tek çizgi çıkınca kötü kötü bakıyorum akıllanır belki diye ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aynen kesinlikle katılıyorum ben bu kulübe üye olalı 3 ay falan oldu 3 aydır okumadığım konu topik kalmadı kişilerin isimlerini bile ezberledim her topikteki :)))))) tarçın özellikle kan şekerini düşürmek içinde çok iyi geliyor bende pko dan dolayı insülin direncide var glikofen kullanıyorum doktor bana canım tatlı istedikçe 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın koy iç demişti kan şekerini düşürdüğü için tatlı isteğinide bastırıyomuş

ben o yğzden bu kadar çok tatlı seviyorummmmmmm şeker direnci şimdi şekerli yememiz mi lazım bende bala tarçın çörek otu karıştırıp yedim hem yumurtalara hemde çatlamasına iyi geliyormuş

ben biraz kapatıyorum kızlar ezan okundu hazır abdestimde var namazımı edaedeyim birazda dua edeyim hepimize kabul olurinşallah görüşürüz gelecem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…