- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.361
yükselcim sende insülin direnci var mı ?
Eliffffffffffffffffffff
sen nereye gittin yaaaa
burdayım ben canım o zaman tatlı durumuna dikkat et mutlaka canım çok tatlı tüketme bu insülin direnci yumurtalıkları baskılayıp çalışmasına engel oluyormuş o yüzdende adet olamıyoruz yada adet olsak bile yumurta üretimi olmuyor olsada kalitesiz içi su dolu kesecikler halinde oluyormuş diyorum ya ben okuya okuya prof oldum doktora bi gidiyorum kadına ben söylüyorum şunun böyle olması lazımmış evet diyo kadın bile hayret ediyo çok komik ya :)))
yükselcim ben 1 sende 12 kilo aldım 48 le evlendim.65i bile gördüm.ve ne yaparsam yapayım veremedim göbek bölgem çok almıştı bide kollarım.ama diyetisyene gittim 6 kiloyu hallettik şimdi gliforla veriyorum işte.59 kiloyum şuan ama 55 olana kadar devam.kesinlikle detaylı muayene ol.pkolu olanlar yüzde yüz diyabet 2dir.
evet canım bende bunu burdan öğrenmiştim doktorada ben talepte bulun zaten ordaki hemşirede bana baktı eşimde çokkızdı neden sana vermiyor lar öyle birşey varmış da diyor sen ne kadar bilinçli davranırsan doktor ona göre davranıyor gibi geldi biraz bana şekei zaten kilo verebilmek için biraz az tüketiyorum ben birde 3 kilo verdim bu ay kendiliğimden birde bu gliforu kullanır 5 kilda öyle versem çok iyi olacak
ben malesef kilo veremiyorum bu insülin direnci yüzünden bide hareket nerdeyse sıfır oturarak çalışıyorum akşam eve gidincede kafam dolu oluyo spor falan yapmaya halim kalmıyo zaten ya o yüzden de hiç kilo veremiyorum malesef
bende 12 ye kadar uyurdum kalkardım vücudum şiş.erken kalkmak metobolizmayı hızlandırıyor face de taylan kümelinin grubunda bir ödem söktürücü vardı uyanır uyanmaz içiliyordu o da etkili 1 dilim limon 1 çay kaşığı elma sirkesi 1parça tarcın sıcak suyun içinde bekletilip içiliyor.kabızlığa ve yavaş metobolizmaya bire bir.bide 1 dilim elma.
eşime diyorum bana yürüme bandı aldiye gerçekten bende çok istiyorum kilo vermeyi çünkü eşim bana kızıyor çok kilo aldın zayıfla hiç hoş görünmüyon diyor
allahtan benimki hiç bişey demiyo bende bi saldım iyce kendimi zaten hiç bişey yapasımda gelmiyo
ben alalı 1 hafta oldu pro-star twisti ve masaj aleti mekik aleti var evet güzel oluyor yapınca her sabah 40dk yapmak lazım ama evde olunca rahat oluyor işte.aman istediğim zaman yaparım diyosunBende bir alışsam devamlı yaparım.bazen kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum kalkamıyorum bile.
ne güzel ya birde öyle çok kiloluda durmuyorum 40 beden oluyor ama işte takıntılı benimki kendi zayıfya
amannnnn seninkide abartmış bence erkek vücuduyla bayan vücudu bir değil ki kadınlar çok kolay kilo alıyo bide dünya kadar hormon ilacı kullanıyoruz zaten
aynen valla bu arada herkes gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?