Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

hoşgeldin canım bizim ki uluslararası nakliye şirketi tırlarla yurt dışına mal taşıyoruz bende operasyon sorumlusuyum işi gerçekleştiren kişi yani ama yılbaşından beri işlerimiz berbat durumda hiç iş yok o yüzden yoksa iş oldu mu tuvalete gidicek vakit bile olmuyo canım senin mesleğin neydi

ön muhasebe canım

ne kadardır çalışıyosun bebek oluncada çalışabilecekmisin çünkü çocuk olunca çalışmak için şartların epey rahat olması gerekiyo çalışma saatleri felan özellikle

benim 4 sene oldu canım çocuk olduktan sonra maddi açıdan mecburen çalışıcam canım çalışma saatlerim sabah 9 da geliyorum akşam 6 buçukta falan çıkıyorum evim kira o yüzden mecburen çalışmam lazım zaten çalışmayada çok alıştım duramam gibi geliyorum okuldan mezun olduğumdan beri 8 senedir hiç durmadan çalıştım çünkü

evet haklısın çalışmak güzel tabiki bende 8 yıl felan çalıştım evde olmak zor gerçekten çalışmaya alışınca ama benim evimiz kendimizin çok şükür geçinebiliyoruz da ama hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz eşime destek olmak daha iyi yaşamak için çalışmak istiyorum ama çocuk oluncada çalışabileceğim tarz bi iş olması gerek oda özelde pek mümkün değil galiba var ama az ne bilim nasip olursa nasibizmiz açılırsa çalışmak güzel ama bi bayan için en güzeli memuriyet bence.cumartesi çalışıyomuzun maaşın nasıl 4 yıl ve kıdemine göre iyidir herhalde

senin yine aklının bi köşesinde olsun öle dek gelirse bana görre bi iş haber verirsin canımbenim bide kociş bazı günler evde olmuyo canım sıkılıyo bu yüzden

cumartesi çalışmıyorumda bizim iş çok farklı araçlar sürekli yolda olduğu için 24 saat çalışıyorum ben cep telefonumu son 4-5 senedir hiç kapatmadım mesela sürekli telefonla iş yapıyorum beyin orda sürekli yani ve aşırı stresli bi iş bu işe başladıktan sonra saçlarım beyazladı midemde reflü oldu , migren oldu fena anlıycağın maaşıda bu kadar strese iyi denemiycek şekilde canım ve kesinlikle bi bayan için en güzeli memuriyet sırtını devlete yaslamak gibisi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…