- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.381
ben geldim elifçim sen ne iş yapıyosun bebeğim maaşallahişin rahat sanırım ben çalışırken nefes almaya vaktim olmazdı sen pek rahatsın sanırım iş güç yok mu banada bi iş ayarlasana sizin orda:)))
hoşgeldin canım bizim ki uluslararası nakliye şirketi tırlarla yurt dışına mal taşıyoruz bende operasyon sorumlusuyum işi gerçekleştiren kişi yani ama yılbaşından beri işlerimiz berbat durumda hiç iş yok o yüzden yoksa iş oldu mu tuvalete gidicek vakit bile olmuyo canım senin mesleğin neydi
ön muhasebe canım
bizde var malesef yaa( ama gerçekten çalışmayı düşünüyosan sağa sola haber veriyim canım
nerde senin işyerin kafama göre bi yer olursa çalışabilirim
bizim kadıköyde canım
ne kadardır çalışıyosun bebek oluncada çalışabilecekmisin çünkü çocuk olunca çalışmak için şartların epey rahat olması gerekiyo çalışma saatleri felan özellikle
benim 4 sene oldu canım çocuk olduktan sonra maddi açıdan mecburen çalışıcam canım çalışma saatlerim sabah 9 da geliyorum akşam 6 buçukta falan çıkıyorum evim kira o yüzden mecburen çalışmam lazım zaten çalışmayada çok alıştım duramam gibi geliyorum okuldan mezun olduğumdan beri 8 senedir hiç durmadan çalıştım çünkü
canım bencede hamilesin burda htc diye bi arkadaş vardı o da dün idrar testi yaptı silik çıkmış bugün kan testi yaptırdı kan testinde de hamile olduğu çıktı inşallah sende aynı şeyi yaşarsın adetin geçti mi yada kaç gün geçti[/QUOTE bugün 6. gün cnm
evet haklısın çalışmak güzel tabiki bende 8 yıl felan çalıştım evde olmak zor gerçekten çalışmaya alışınca ama benim evimiz kendimizin çok şükür geçinebiliyoruz da ama hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz eşime destek olmak daha iyi yaşamak için çalışmak istiyorum ama çocuk oluncada çalışabileceğim tarz bi iş olması gerek oda özelde pek mümkün değil galiba var ama az ne bilim nasip olursa nasibizmiz açılırsa çalışmak güzel ama bi bayan için en güzeli memuriyet bence.cumartesi çalışıyomuzun maaşın nasıl 4 yıl ve kıdemine göre iyidir herhalde
6 gün geçti cnm ya yarın kan testi yapçam çok heycanlıyım
senin yine aklının bi köşesinde olsun öle dek gelirse bana görre bi iş haber verirsin canımbenim bide kociş bazı günler evde olmuyo canım sıkılıyo bu yüzden
tabi canım mutlaka haber veririm sana bişey çıkarsa
bu esra erolun bebeği nasıl tatlı bişey ya maaşallah nazarlara gelmesin
baya geçmiş inşallah sende iyi haber verirsin yarın bize canım sonucunu alınca bizede haber ver mutlaka
evet bende 1 kere gördüm tv de 41 kere maşallah çok tatlı hiçte annesiyle babasına benzemiyo sap sarı bişey
evettvye getirmiş ben netten baktımşimdi hiç benzemiyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?