Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

hamileliğin ilk başlarında kime bakarsan ona benzer derler ya güzel güzel bebeklere bakın hepiniz

ben ona gerçekten inanıyorum benim ablam hamileydi halamın oğlu var abim sarı saçlı mavi gözlü ona diyodu bakıp bakıp hep erol bebek sana benzer inşallah diyodu gerçektende ufaklık sarı saçlı mavi gözlü oldu

bişey yapmadım canım valla hala bekliyorum bizimde hiç iş yok bende aşırı derecede sıkılmış durumdayım ben senin yerinde olsam internetten bebek eşyalarına kıyafetlerine falan bakardım

digerinde ılk hevesle almıstık bısıyler bu sefer soyle 3 ay gecsın bı oyle alacagım
hala sag kasıgımda ıgneler batıyor hasta oldugum zamankı gıbı agrılarım var ya

yaaaa bu niye böyle oldu insanın gözüne sokar gibi koca koca yazılar düzeltemedim de bi türlü ya sizde de oldu mu aynısı yaaa

Son düzenleme:
sabah kırmızılar geldi doktora gitmedim yarın gidecem artık yalnız çok fena sancım var ben sancılı adet olmazdım galiba iğnenin etkisinden böyle oluyor anlayamadım sende ne var ne yok

sabah kırmızılar geldi doktora gitmedim yarın gidecem artık yalnız çok fena sancım var ben sancılı adet olmazdım galiba iğnenin etkisinden böyle oluyor anlayamadım sende ne var ne yok

günaydın canımmmm hadi yaa şaşırdım vallahi ama olsun bunda da vardır bi hayır canım bende bi değişiklik yok vallahi aynı ama bende olucam heralde dünden beri kasıklarım belim çok ağrımaya başladı yarın öbür gün gelir benimde

günaydın kızlar elifcim sen test yapmadınmı bi yapaydın günün gectimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…