- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.401
hamileliğin ilk başlarında kime bakarsan ona benzer derler ya güzel güzel bebeklere bakın hepiniz
ben ona gerçekten inanıyorum benim ablam hamileydi halamın oğlu var abim sarı saçlı mavi gözlü ona diyodu bakıp bakıp hep erol bebek sana benzer inşallah diyodu gerçektende ufaklık sarı saçlı mavi gözlü oldu
pratik ev yemekleri.com diye bi site var ay ne güzel tarifler var ya tatlılar kurabiyeler falan baktıkça hepsini yapasım geldi :)
bende bakıyom şimdi ben çok severim mutfakta bişileryapmayı yeni şeyler denemeyi yeni bi tarif denicem bu aralar güzel olursa verirrim sizede
evet farklı şeyler yapmak bide beğenildiğini görmek güzel oluyo
kızlar nereye kayboldunuz niye kimse bişey yazmıyoooooooo
ben burdayım ama ıcım sıkılıyor valla hıcbısey yapasım gelmıyor sen ne yaptın
Kizlar sizi telefon uzerinden takip ediyorum cok fazla yazamiyorum
bişey yapmadım canım valla hala bekliyorum bizimde hiç iş yok bende aşırı derecede sıkılmış durumdayım ben senin yerinde olsam internetten bebek eşyalarına kıyafetlerine falan bakardım
digerinde ılk hevesle almıstık bısıyler bu sefer soyle 3 ay gecsın bı oyle alacagım
hala sag kasıgımda ıgneler batıyor hasta oldugum zamankı gıbı agrılarım var ya
sabah kırmızılar geldi doktora gitmedim yarın gidecem artık yalnız çok fena sancım var ben sancılı adet olmazdım galiba iğnenin etkisinden böyle oluyor anlayamadım sende ne var ne yok
günaydın canımmmm hadi yaa şaşırdım vallahi ama olsun bunda da vardır bi hayır canım bende bi değişiklik yok vallahi aynı ama bende olucam heralde dünden beri kasıklarım belim çok ağrımaya başladı yarın öbür gün gelir benimde
günaydın kızlar elifcim sen test yapmadınmı bi yapaydın günün gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?