Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

günaydın canım daha günüm geçmedi 18 inde olmam lazım 2 gün var daha o yüzden bekliyorum negatif çıkar diye ama dünden beri belim kasıklarım ağrıyor heralde hastalanıcam bişey yok yani

benimde 18nde gelmesi gerekiodu günümden önce belli oldu cnm o ağrılara aldanma benimde öleydi karın ağrım adet olcam gbi hatta hala aynı ağrılarım devam edio tek fark normalde adetim gelceğinde göğüslerim ağrırdı bu kez uçları acıdı bide midem yandı hep

yükselcim sakın kendini üzme canım tamam mı biliyorum insanın gerçekten çok morali bozuluyor ama elden bişey gelmiyor elbet bizde bi gün burdan hamileyim diye yazıcaz ama sabır lazım canım

canım benim göğüslerimde bi değişiklik yok zaten adet zamanında da olmaz bende göğüslerde bi değişiklik ama geçen hafta cumadan beri mide yanması bende de var özelliklede öğlen yemeğinden sonra oluyor bakalım hayırlısı ama benim hiç umudum yok nedense

yükselcim sakın kendini üzme canım tamam mı biliyorum insanın gerçekten çok morali bozuluyor ama elden bişey gelmiyor elbet bizde bi gün burdan hamileyim diye yazıcaz ama sabır lazım canım

canım çok sağol desteklein için benim anlayamadığım ben yeni hsg filmi çektirdim hsg filminden sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş ee ben birde üzerine ilaç kullandım başka bir sorunmu var acaba kafam ona takıldı hayırlısı olsun tatlım allahım bize bir evlat versinde sağlıkla beklemeye sabretmeye razıyım bizim de kaderimiz böyleymiş ne yapalım taktiri ilahi

canım hiç bi sorun yoktur nasip kısmet meselesi tamamen bu ilaçlarla herşey mükemmel geliştiği halde bile hamile kalma oranı % 25 miş düşün o yüzden normal yani canım ya bu kulüpte gene bi yazı okudum ben o kadar güzeldi ki keşke bulabilsem tekrar kadın doktora gitmiş doktor kadının yüzüne direk ben doğurursam sende doğurursun senin hamile kalman imkansız hiç boş yere uğraşma demiş kadın umudunu kesmiş dönmüş kendimi işe verdim falan yazıyodu kocası ağır iş yapıyomuş hep ona yardım etmiş gece gündüz aşırı şekilde ağır işte çalışmış 1 sene sonra kendi kendine hamile kalmış kadın ve haberi olmadığı içinde yine o ağır işleri yapmış ama hiç bişey olmamış bebeğine gayet sağlıklı doğmuş yani Rabbim verdikten sonra hiç bişey engel değil bizlerin ki sorun bile değil bence

yeşilcim birşey soracam bilgin varmı acaba şimdi ben adet oldum ya kist yoktur demi eğer yumurtalıklardan biri çatlamasaydı kist olurdu adet olamazdım olduğuma göre demekki kist olmamıştır sence böylemi çünkü kist olursa doğum kontrol hapı verecekler 1 ayım daha gidecek

haklısın canım çok doğru rabbim istedikten sonra ol dedikten sonra herşey hikaye biz sadece önlemlerimizi alıyoruz yapmamız gerekeni yapıp allaha bırakıyoruz

yok güzelim kist olsa zaten günüde adet olamazdın o hem gecikme yapıyormuş hemde önce kahverengi akıntı geliyormuş sonrada adet çamur gibi oluyormuş olsada

çok sağol canım içim rahatladı valla bana 2 aydır hormon testleri yapmıyorlar yarın gidince bir horman testleri isteyem merak ediyorum bir değişiklik olmuş mu diye isteyim demi

çok sağol canım içim rahatladı valla bana 2 aydır hormon testleri yapmıyorlar yarın gidince bir horman testleri isteyem merak ediyorum bir değişiklik olmuş mu diye isteyim demi

bencede iste canım için rahat etsin yaa nasıl oldu bende anlamadım dün akşam yazışırken bi tuşa bastım ekran yazıları kocaman oldu bu sabah onu düzeltiyim diye uğraşıyodum sağ üst köşede ingiliz anahtarı gibi ayarlar tuşu var ondan yazı ayarını küçülttüm onu küçültünce mesaj yazma bölümünün altında o ikonlar kendiliğinden çıktı

canım eğer ekran kople büyüdüyse yazlar felan ctrl tuşu var ya ona basılı tutup faredeki orta yerde aşşağy yukarı yaptığımız nedenir ona bilmiyorum yani ctrl tuşuna basılı tutup aşşaga doğru çevirirsen küçülür yukarı doğru çevirirsen büyür dene bir dün yazacaktım ama cepden yazması çok zor oyüzden yazamadım

hallettim canım şimdi düzeldi ordan ayarlardan yaptım bunlarada bayılıyoru yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…