- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.441
Kızlaar nasılsınız elif yüksel napiosunuz
hallettim canım şimdi düzeldi ordan ayarlardan yaptımbunlarada bayılıyoru yaaa
Kızlaar nasılsınız elif yüksel napiosunuz
yok ya ben bulamadım o anahtarı buldum da yazı karekterini felan bulamadım ben yapmak çok istiyorum
bende bugün cok iyiym kalkıp biraz çamaşır katlicam yürüyüş yapıcam eriniyorum
canım o anahtara tıklayınca ayarlar çıkıyo ya zum yazıyo ordan ekran yazısını küçült çıkar benim öyle oldu
canım hiç bi sorun yoktur nasip kısmet meselesi tamamen bu ilaçlarla herşey mükemmel geliştiği halde bile hamile kalma oranı % 25 miş düşün o yüzden normal yani canım ya bu kulüpte gene bi yazı okudum ben o kadar güzeldi ki keşke bulabilsem tekrar kadın doktora gitmiş doktor kadının yüzüne direk ben doğurursam sende doğurursun senin hamile kalman imkansız hiç boş yere uğraşma demiş kadın umudunu kesmiş dönmüş kendimi işe verdim falan yazıyodu kocası ağır iş yapıyomuş hep ona yardım etmiş gece gündüz aşırı şekilde ağır işte çalışmış 1 sene sonra kendi kendine hamile kalmış kadın ve haberi olmadığı içinde yine o ağır işleri yapmış ama hiç bişey olmamış bebeğine gayet sağlıklı doğmuş yani Rabbim verdikten sonra hiç bişey engel değil bizlerin ki sorun bile değil bence
anladım canım yaptım yine çıkmadı zum sende kaç 0 mü daha mı küçük
bana da bebegımı kaybettıgımde yanı alındıgında elımde fılmler ultrasonlar caldım bı prof. kapısını hıc bır rapora bakmadan kagıt kalem aldı bir piramit cızdı kızlar kadınların %50 sı adetle hamıle kaldıgını anlamadan dusururmus %20 si ılk uc ayda dusuk yaparmıs % 5 gec dusuk denılen 6 ay sonrası olurmus ve hamıle kalan 100 kadından sadece%25 saglıklı bebek dunyaya getirirmiş o yuzden hiç üzülme diye bı konusmustu bana sok olmustum ınternette var zaten prof mehmet emın soysal
bana da bebegımı kaybettıgımde yanı alındıgında elımde fılmler ultrasonlar caldım bı prof. kapısını hıc bır rapora bakmadan kagıt kalem aldı bir piramit cızdı kızlar kadınların %50 sı adetle hamıle kaldıgını anlamadan dusururmus %20 si ılk uc ayda dusuk yaparmıs % 5 gec dusuk denılen 6 ay sonrası olurmus ve hamıle kalan 100 kadından sadece%25 saglıklı bebek dunyaya getirirmiş o yuzden hiç üzülme diye bı konusmustu bana sok olmustum ınternette var zaten prof mehmet emın soysal
bu arada ben dayanamadım dün akşam eşime test aldırdım sabah namazından önce kalktım bi güzel yaptım testi büyük bi heycanla ama test bozuk çıktı
allah seni varya bende yazıyı okumaya başlayınca hamileyim diyeceksin sandım yaaaaa amaaan be bozuk test de seni bulmuş neyse demekki beklemen gerekiyormuş canım bozuk çıktığına göre
cok ılgınctırkı benımde test bozuk cıkmıstı ılk yaptıgımda belkıde........insallah hayırlısıysa der annem hep benımde dılıme dolandı hayırlısıysa kızlar gec olsun saglıklı hayırlı evlat olsun
derinada hayırlı olsun.
elifim hakkına hayırlısı olsun hayatım cok genciz gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?