Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

bana da bebegımı kaybettıgımde yanı alındıgında elımde fılmler ultrasonlar caldım bı prof. kapısını hıc bır rapora bakmadan kagıt kalem aldı bir piramit cızdı kızlar kadınların %50 sı adetle hamıle kaldıgını anlamadan dusururmus %20 si ılk uc ayda dusuk yaparmıs % 5 gec dusuk denılen 6 ay sonrası olurmus ve hamıle kalan 100 kadından sadece%25 saglıklı bebek dunyaya getirirmiş o yuzden hiç üzülme diye bı konusmustu bana sok olmustum ınternette var zaten prof mehmet emın soysal

evet canım bu çok doğru bende okudum o tür bi kaç şey çok sağlıklı genç bi bayan mesela 18-20 yaşında herşeyi mükemmel onun bile her ay gebe kalma ihtimali % 25 miş sadece ben okuyunca çok şaşırmıştım çok düşük bi rakam

ilginçmiş canım paylaştığın için sağol

bu arada ben dayanamadım dün akşam eşime test aldırdım sabah namazından önce kalktım bi güzel yaptım testi büyük bi heycanla ama test bozuk çıktı

bu arada ben dayanamadım dün akşam eşime test aldırdım sabah namazından önce kalktım bi güzel yaptım testi büyük bi heycanla ama test bozuk çıktı

allah seni varya bende yazıyı okumaya başlayınca hamileyim diyeceksin sandım yaaaaa amaaan be bozuk test de seni bulmuş neyse demekki beklemen gerekiyormuş canım bozuk çıktığına göre

allah seni varya bende yazıyı okumaya başlayınca hamileyim diyeceksin sandım yaaaaa amaaan be bozuk test de seni bulmuş neyse demekki beklemen gerekiyormuş canım bozuk çıktığına göre

keşkeeeee ama malesef canım sorma o da benim buldu bula bula ama dediğin gibi bende aynısını düşündüm demek ki beklemem lazımmış

cok ılgınctırkı benımde test bozuk cıkmıstı ılk yaptıgımda belkıde........insallah hayırlısıysa der annem hep benımde dılıme dolandı hayırlısıysa kızlar gec olsun saglıklı hayırlı evlat olsun

amin canım amin inşallah Allah hepimize sağlıklı, bize ve vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin

derinada hayırlı olsun.

elifim hakkına hayırlısı olsun hayatım cok genciz gercekten

amin canım inşallah yok ben sizin kadar genç değilim canım 28 yaşındayım ben hatta 29 a doğru gidiyorum eşimde 35 yaşında o yüzden acele ediyorum biraz evleneli ağustos ta 4 sene olucak benim vaktim geldide geçiyor anlıyacağın canım bu arada kızlar gerçek isimleriniz ne merak ettim de

yaşın gelmiş ama yıl normal yani. 30 da doğum olsa en normali işte sen bakma bize acele ediyoruz olduktan sonrada ne deriz allah bilir.
benim gercek adım alev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…