Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

benim de ismim yüksel erkek ismi ama ne yaparsın işte beni hiç düşünmemişler ismi verirken babannemim adı yüksel onun adını koymuşlar ne olduysa sanki

elif ben gaziantepte oturuyorum ama istanbula çok gider geliriz.özellikle sonbaharda eşim cok sever istanbulu gezmeyi bizim için özel.balayı şehrimiz :) sen istanbul dimi?

benim de ismim yüksel erkek ismi ama ne yaparsın işte beni hiç düşünmemişler ismi verirken babannemim adı yüksel onun adını koymuşlar ne olduysa sanki

canım yüksel diye bir sürü bayan ismi var ben çok duydum senin ki gayet normal yani benim babamın amcasının oğlu var adı şenay adamıda bi görsen iri yarı kalıplı çok komik duruyo o isim onda

kızlar varya olacakla olecege cagre yok cok dogru abım daha 6 aylıkmıs annem bana hamıle kaldıgında baba asker annem sehırden ılk kez koye gıtmıs benı ıstememıs agır kaldırmız belını cıgnetmıs hap ıcmıs yınede dusmemısım evde tek basına dogurmus ustune 1 hafta olecek dıye beklemısler cok kucukmusum alamıyorlarmıs kucaklarına bıle doktor hastane nerde koye gelen ıgne arabaları yaparmıs asıları saglık ocagı falan yok turp gıbıyım bızde cocuk olacak aman mıkrop kapacak aman ayakta durmayayım yok ya olan oluyor

canım yüksel diye bir sürü bayan ismi var ben çok duydum senin ki gayet normal yani benim babamın amcasının oğlu var adı şenay adamıda bi görsen iri yarı kalıplı çok komik duruyo o isim onda

:)))) gerçekten çok daha garipmiş insan alışıyor aslında ama yeni tanıştığın kişilerle zor oluyor ilk izlenim olarak o yüzden sevmiyorum hele ilk okulda felan çok zor olmuş tu çocukluk işte

kesinlikle katılıyorum canım rahmetli babaannem anlatırdı babamda 8 aylık doğmuş kedi yavrusu kadardı diyodu tırnakları bile yokmuş doğduğunda 3 ay ölür diye bekledik diyodu ama dediğin gibi hiç bişeyde olmamış

benı ıstanbul cok korkutuyor trafık zaten felaket antalyaya gore ben iş için gidiyorum allahtan tatıl guzel olur belkı ama esım sevmıyor akdenız sehırlerını tercıh edıyor antalyalı oldugu ıcın

Bizim bi tanıdık var buraya yerleşeli 1 sene olucak nerdeyse doğma büyüme ayvalık lı iş yüzünden geldiler adam kafayı yiyiyo ben burda yaşayamam yada katil olurum siz nasıl yaşıyosunuz diyo bize büyük ihtimallede geri gidicek bence benimde en büyük hayalim emekli olunca ege veya akdenizde bi köye yerleşip bahçeli bi ev alıp orda yaşamak bahçeyle toprakla uğraşmak başak burcuyum ben toprak gurubuyum o yüzden heralde toprakla uğraşmayı çok seviyorum

tamam gitmiyorum o zaman.sen hangi tedavileri oldun cnm ?aşılama fln yaptırdınmı hiç

canım ben 3 ay klomen kullandım klomen le yumurtalar yeterince büyümedi 12-13 mm de kaldı hep bu ay femara diye bi ilaç kullandım onunla büyüdü çok şükür 19 mm iken çatlatma iğnesi oldum 2 şubatta işte şimdi bekliyorum aşılama falan yaptırmadım hiç doktorum
3 ayda bu ilacı deneyelim olmazsa iğnelere geçip aşılama yaparız dedi bakalım inşallah onlara gerek kalmaz çünkü ciddi anlamda fazla bi maliyet çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…