- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.461
yaşın gelmiş ama yıl normal yani. 30 da doğum olsa en normali işte sen bakma bize acele ediyoruz olduktan sonrada ne deriz allah bilir.
benim gercek adım alev
benım zehra antalyada yasıyorum ben
benim de ismim yüksel erkek ismi ama ne yaparsın işte beni hiç düşünmemişler ismi verirken babannemim adı yüksel onun adını koymuşlar ne olduysa sanki
benim de ismim yüksel erkek ismi ama ne yaparsın işte beni hiç düşünmemişler ismi verirken babannemim adı yüksel onun adını koymuşlar ne olduysa sanki
elif ben gaziantepte oturuyorum ama istanbula çok gider geliriz.özellikle sonbaharda eşim cok sever istanbulu gezmeyi bizim için özel.balayı şehrimiz :) sen istanbul dimi?
derinada kızım olursa adı olacak ınsallah
canım yüksel diye bir sürü bayan ismi var ben çok duydum senin ki gayet normal yani benim babamın amcasının oğlu var adı şenay adamıda bi görsen iri yarı kalıplı çok komik duruyo o isim onda
istanbulu seven trafiğine katlanıray kalkamadım bi türlü bırakamadım sizi.
istanbulu seven trafiğine katlanıray kalkamadım bi türlü bırakamadım sizi.
kızlar varya olacakla olecege cagre yok cok dogru abım daha 6 aylıkmıs annem bana hamıle kaldıgında baba asker annem sehırden ılk kez koye gıtmıs benı ıstememıs agır kaldırmız belını cıgnetmıs hap ıcmıs yınede dusmemısım evde tek basına dogurmus ustune 1 hafta olecek dıye beklemısler cok kucukmusum alamıyorlarmıs kucaklarına bıle doktor hastane nerde koye gelen ıgne arabaları yaparmıs asıları saglık ocagı falan yok turp gıbıyım bızde cocuk olacak aman mıkrop kapacak aman ayakta durmayayım yok ya olan oluyor
benı ıstanbul cok korkutuyor trafık zaten felaket antalyaya gore ben iş için gidiyorum allahtan tatıl guzel olur belkı ama esım sevmıyor akdenız sehırlerını tercıh edıyor antalyalı oldugu ıcın
tamam gitmiyorum o zaman.sen hangi tedavileri oldun cnm ?aşılama fln yaptırdınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?