Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

a a çok güzel iğneler yüzde yirmi işe yarıyor.bende ilkini çatlatma iğnesiyle oldum ama tutmadı benide 4 gün sonra aynı işlem bekliyor yumurta takibi yapılacak ve iğne verilecek doktor o da tutmazsa rahim filmi ve aşılama dedi

canım çatlatma iğnesinden hariç yumurta geliştirici iğne kullanılıyo klomen in yerine asıl onlar pahalı yani

selam canlarim masallah baya bi sohbet etmissiniz artik nasil yapicam bilmiyorum baya bi 60 sayfa var bakip not alcam onun isim cooook nasilsiniz bi deisklik var mi kizlar

slm kızlar
çok güzel bir gün olsun..
benim adım da hale izmirde yaşıorum
yükselcim her şeyde bir hayır vardır. en doğru zamanda gelecek bebeğin inşallah. sen elinden geleni yapıosun bundan sonrası allaha kalmış...
23 yaşındasın bence en güzel günlerin bunlar. ben 23 yaşındaki halimi düşününce çok özlüyorum o günleri..gezer tozar eğlenirdik. her şey için enerjim vardı şimdi 30 yaşındayım artık daha sakin bi hayat yaşıorum:)) yani kısaca bugünleri çok iyi değerlendir. gençleeerrrr hayatn keyfini çıkarın:))

napıyosunuz kıslar ben dün grip oldum bu sabahta yutkunamayarak uyandım meğer küçük dilim şişmiş varmı başından böyle birşey geçen bu arada benim bata daha 9 gün var

malesef ne evliğiliğimiz tadını çakartabiliyoruz nede yaşımızın maddi knularla çok sıkntılıyız birde bebek konusu olunca bu günlerimi ararmıyım bilemem ama allah bugünlerimizi aratmasın çok şükür diyelim sen hangi doktora gidiyorsun paki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…