- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.481
antalya guzel ya sakın hava ıyı guneslı bugun trafık derdı yok tatıl cennetı ben 9 senedır antalyadayım ama memleketım oldu valla
a a çok güzel iğneler yüzde yirmi işe yarıyor.bende ilkini çatlatma iğnesiyle oldum ama tutmadı benide 4 gün sonra aynı işlem bekliyor yumurta takibi yapılacak ve iğne verilecek doktor o da tutmazsa rahim filmi ve aşılama dedi
elif te sen klmışın bacım herkes nereye gitti byle
:))))bende bir işim vardı onu halldeyim dedim bir geldim kimse yok
selam canlarim masallah baya bi sohbet etmissiniz artik nasil yapicam bilmiyorum baya bi 60 sayfa var bakip not alcam onun isim cooook nasilsiniz bi deisklik var mi kizlar
ben kırmızı kart gördüm canım yeni bat mart 16
bu arada 18 martta doğum günüm çifte mutlluk yaşarız inşallah
inşallah canım ya inşallah herşey umduğun gibi olur gönlüne göre versin Rabbim
slm kızlar
çok güzel bir gün olsun..
benim adım da hale izmirde yaşıorum
yükselcim her şeyde bir hayır vardır. en doğru zamanda gelecek bebeğin inşallah. sen elinden geleni yapıosun bundan sonrası allaha kalmış...
23 yaşındasın bence en güzel günlerin bunlar. ben 23 yaşındaki halimi düşününce çok özlüyorum o günleri..gezer tozar eğlenirdik. her şey için enerjim vardı şimdi 30 yaşındayım artık daha sakin bi hayat yaşıorum:)) yani kısaca bugünleri çok iyi değerlendir. gençleeerrrr hayatn keyfini çıkarın:))
napıyosunuz kıslar ben dün grip oldum bu sabahta yutkunamayarak uyandım meğer küçük dilim şişmiş varmı başından böyle birşey geçen bu arada benim bata daha 9 gün var
napıyosunuz kıslar ben dün grip oldum bu sabahta yutkunamayarak uyandım meğer küçük dilim şişmiş varmı başından böyle birşey geçen bu arada benim bata daha 9 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?